1a advent

känns konstigt eftersom att det är november haha! Idag var jag och mamma på ikea, köpte ett doftljus med fat och dekorationssand plus en ljusslinga till fönstret som ser ut som snöbollar. Vi möblerade om i mitt rum också så nu är det jättemysigt härinne även om doftljuset luktar ganska mycket hehe men äpple och kanel luktar ju bara gott!

Min älskling har äntligen kommit hem, var och mötte upp honom på stationen. han har varit saknad!

ikväll blir det film, dusch, prata med R och sen sova.

xoxo

dags för uppdatering.

torsdag: kök hela dagen vi lagade kyckling med olika tillbehör. Efter det träffade jag sandra på stan pch vi satte oss och fikade och pratade det var mysigt efter det när klockan var runt halv sex gick vi till spegeln för att se new moon. Jag tyckte iaf att den var väldigt bra längtar till nästa film hihi. När den var slut sa vi hejdå och jag åkte hem.

Fredag: började med svenskaprov, men det gick ganska bra tycker jag. Efter det idrott och sen slutade vi, då var klockan 11. Gick runt på stan med lite folk och efter några timmar var det bara jag och jessica kvar, jag väntade på johanna och hon på sin mamma. När johanna kom fortsatte vi gå på stan lite för hon skulle klippa sig, det blev skitfint. Åkte hem till mig och hämtade lite saker och sen bar det av till henne, vi kollade lite på idol och skulle kolla på film men då hände lite saker så det blev verkligen inte som vi hade tänkt oss tack så mycket för det. det blev allt annat än en rolig tjejkväll, mer vara ledsen och må illa. när klockan var halv två bestämde vi oss för att skita i såna som förstör och började kolla på film. Den var slut strax efter tre så vi la oss och prata ett tag och somnade runt fyra.
johanna älskling vi gör om det någon dag, och skiter i mobiler och datorer <3

Idag vaknade vi kvart över tio för johanna skulle till sin mormor, jag kom hem vid tolv, somnade och sov till halv fem. idag mår jag bara illa.

xoxo

ensam är stark?

Det kommer nog bli dåligt med uppdatering de närmaste dagarna. det är allt jag har att säga.

xoxo

planer i helgen?

Gick upp kvart över sex idag för att åka till skolan en timme senare.

Slutade vid elva. då åkte jag och några till i klassen till stan och åt på donken och gick sen runt och kollade lite på kläder. åkte hem vid ett.
sitter här nu och försöker planera de kommande dagarna, det går inte så bra. bio imorgon med sandra iaf!

xoxo


hos R

japp nu är jag här, verkar som att jag stannar över natten.. det blir nog mysigt..
snart desperate housewifes!
Så kanke robin är gullig och gör lite te åt mig (a)
efter det blir det att hoppa in i duschen och sen godnatt

xoxo

trött!

Seg dag. Fortfarande på skithumör har ingen lust med någonting! så jävla trött och irreterad.
det enda positiva är att det är desperate housewifes idag. allt annat suger.

hejdå så länge

-

Så nu har jag både varit ute med alva en liten sväng -trevligt, och bakat. Det blev halloncupcakes den här gången hehe. Nu återstår väl inget mer än att duscha, lägga sig i sängen och spendera resten av kvällen med att kolla på film eller något.

Panik inför helgen, måste hitta på något kommer inte kunna sitta hemma!

hjälp mig...

xoxo


Ensam är stark

dålig dag, började igår natt och har fortsatt hela dagen. hade ingen livsmedelskunskap idag iaf, yes!

Dagens enda planer så här långt:


Sen kanske det tillkommer något vi får se :)

xoxo


...

Jag väntade på min buss i stan idag, jag trodde jag såg dig på andra sidan gatan. Jag blev så glad för vi har inte setts på väldigt länge. Men så kom jag på att du inte finns på jorden längre. det var som ett slag i ansiktet.

 

 


söndag kväll

hemma, ligger i sängen och kollar på film. tillfällig mobil som fungerar är fixad. känns bra!

Känner mig inte riktigt som jag borde, är lite ledsen, nere och trött. Och jag vet nog exakt varför och det är skitjobbigt.

Ligger iaf och tittar på "på spaning med bridget jones" den är ganska kul men jag har sett den förut.

Förlåt för ett tråkigt inlägg
xoxo

Slut på helgen

idag är det söndag, det känns inte speciellt bra för imorgon är det måndag och ytterligare en vecka i skolan. Ser inte ens fram emot nästa helg då större delen kommer gå åt till att oroa mig.
Nu sitter jag iaf på bussen hem från R. Känner mig lite smått illamående av att sitta med datorn. men jag har ju ingen musik att lyssna på så det fick bli datorn. Men jag klara mig nog.

XOXO

otacksam?

Kan man kalla mig det bara för att jag blev "sur" när jag inte fick någon ny mobil? Lämnade in min mobil på lagning idag för den gick inte att använda. Det kommer ta ungefär 3 veckor för dom att laga och kom igen man kan inte vara utan mobil i tre veckor! Jag frågade om jag inte bara kan få en ny, då den säkert ändå inte kommer gå och laga. Men nej vi har ju "andra hemma som funkar jättebra som du kan använda!"

Men 1. dom mobilerna är gammla
2. dom funkar inte alls jättebra, gissa vrf jag har köpt nya?

Iaf gav jag den nyaste av de gamla ett försök men då står det "sim inaktiverat" så jag har ingen mobil! haha I-landsproblem jag vet men i dagens läge behöver man sin mobil.

 

Okej där fick ni lite klagomål haha. Sitter iaf hemma hos robin nu och ska kolla på film, när han slutat spela... Och på torsdag blir det bio New moon. med Sandra. Det blir mysigt!

XOXO


Godmorgon

Kom hem för ungefär en timme sen, Fick skjuts hem det tyckte jag var snällt! Nu är min mobil helt oanvändbar tror jag har slängt den i golvet tre gånger den senaste timmen. Kanske ska åka till Siba med pappa lite senare och kolla om min garanti gäller, men jag vill inte ha en sån där mobil även om den fungerar för den är sämst iaf men det fattar ju inte mamma och pappa! Och jag vill inte lämna in den på lagning heller för då måste jag ju vara utan mobil en vecka? så ge mig en ny, tack :)

Kommer åka tillbaka till Robin senare, runt sex tror jag det skulle bli, så då skulle dom vara söta och hämta upp mig :) nu ligger jag i sängen och kollar lite på tv och väntar på att något ska hända

XOXO

Dagens Hiss och Diss


* Helgen!
vem tycker inte om att ha helg? vara uppe sent och sova länge det gillar vi!

* Slutet av månaden
Då får man pengar och det behövs nu kan jag tala om!

* Äkta vänner
Som alltid ställer upp och som man kan prata med allt om, som finns för en när mn minst förtjänar det. Jag tror det bara finns en person som verkligen är så. Och hon bodde granne med mig tills hon flyttade förra hösten.






* Datorspel
Det får bli min diss idag, orkar inte förklara varför men så är det.


åh..

jahapp då ligger jag i robins säng och kollar på idol, han spelar... ovanligt..
Vet inte vad som händer imorgon, robins mormor fyller typ år så dom ska dit tror jag.. och då åker väl jag antagligen hem ett tag.

Det har blivit hyffsat mycket uppdatering dom här senaste dagarna visst? tycker jag har bättrat mig om man jämför med förut då jag skrev typ en gång varannan dag hehe.
men det är skönt att skriva av sig, även om man inte har något speciellt att berätta om. Tror jag skriver mest för min skull men det är ju kul att det finns folk som läser också tack så mycket :D

Nu blev det reklampaus i idol så jag lägger in en hissar och dissar lista direkt efter det här inlägget, när jag ändå har tid :)

XOXO

Min musik



suddenly I see - KT Tunstall




Vadå? Jag blir glad av den :)

XOXO

Yaaay!

Hemma nu, marängen ville samarbeta idag! den var nog lika trött som jag var igår.. Så nu är jag glad för att det gick och dom kommer bli så fina. Nu ska de bara stå i kylskåpen ett tag sen ska det på med lite smält choklad.

jag är föresten inte så stort fan av samsung mobiler. dom suger och går sönder. Som ni kanske gissat har jag en sån mobil och den är sönder. dels är den där grejen där man stoppar in laddaren alldeles glappig så laddaren åker ut, kameran är sönder och så länge man har mobilen uppfälld (det är en skjutmobil) kan man inte göra någonting,alla knappar är helt ur funktion. Funkar när mobilen är igenstängd men då kan man ju inte smsa.. Dags att skaffa en ny mobil kanske? då blir det en sony ericsson!

Det hinner nog bli ett eller två inlägg till innan jag åker iväg för helgen så vi slutar nu för den här gången.

XOXO
sommar!<3


skolan

ja nu sitter jag i skolan, idag är vi 5 personer här,vi som inte var med på öppet hus. Men det är ganska skönt ändå, har två lektioner idag och vi har inte mycket att göra. För tillfället har vi svenska och jag har gjort klart alla våra uppgifter så jag fick sitta vid datorn hehe.

Sluta elva då ska jag hem och göra klart mina cupcakes sem åker jag till robin älskling.
Nifår uppdateringen när jag är hemma och har bakat klart.

XOXO

aldrig mer något med maräng!

mina cupcakes gick åt helvete -.- eller chokladmuffinsarna blev bra och fina och så.. sen när jag skulle göra marängen ville den inte samarbete med mig. man skulle få fina "toppar" ovanpå men min maräng rann bara ut så det blev nå jävla marängtäcke över alltihopa! Sen skulle jag ha smält choklad på marängen men jag gav upp istället, kanske gör det imorgon istället, eller något. två timmar till ingen nytta, tack för den!

 

Nej nu är det färdigbakat för den här månaden nu är det inge kul längre!

Ska väl ta och sova kanske, har ju skola imorgon och går upp kvart i sju så man måste ju sova lite iaf.

Sov gott hörs imorgon!

XOXO


paradise hotel/ bakning

paradise, är nog ett av de mest blåsta program som någonsin gjorts haha det går ju inte ut på någonting.. typ ha sex? Men det är väl just därför det är kul att se på, för att det är så patetiskt. Jag skulle aldrig ställa upp i ett sånt program. tror jag... beror på om jag skulle få pengar för det.. såklart! ;)

Så fort mamma kommer hem från affären ska jag sätta igång att baka också. känner mig som en riktig liten bagare. Den här gången blir det så kallade "hi-hat cupcakes" som jag enklast kan förklara såhär; chokladmuffins med marängtopping doppad i mörk choklad. Har aldrig gjort det förut men det såg så gott ut så jag tycker det är värt ett försök! det är gott att vara onyttig

här kommer fem saker ni inte visste, eller kanske visste om mig:

* jag har cellskräck, får panik om jag lägger täcket över huvudet.
* jag tycker bara om att åka buss när det är mörkt ute
* Jag tror på spöken/andar, för jag har bevis
* Jag har alltid velat åka luftballong
* Jag har väldigt svårt att lita på folk



Vinn biobiljetter/presentkort!

http://gratisbio.se är en sida där man kan delta i olika tävlingar och undersökningar för att samla poäng. När du har fått tillräckligt med poäng kan man växla in dom till presentkort på i stort sett vad man vill. Det är helt gratis och enkelt att gå med i. Det har jag gjort, gör det ni med!

lång dag.

hej snyggingar!

Idag höll vi på med fisk när vi hade kök, det var inte mysigt och självklart hade dom slut på plasthandskar så man fick hålla på med händerna det luktade f*n om dom sen så jag dränkte mina händer i handsprit, vem vill gå runt och lukta fisk liksom?

Det blev en helt okej kväll igår trots allt. R kom och sov hos mig så det var mys! Imorgon slutar jag 11 och efter det blir det buss hem  till R.  Det blir väl idol och film som vanligt skulle jag tro.

Nästa vecka kanske det blir umeå, av privata skäl.. och om jag far dit hoppas jag att dom har snö! men jag har inte bestämmt mig än så vi får se.

om en och en hakv timme är det mammas pojkar och efter det paradise hotel. uppdaterar i någon reklampaus.

XOXO

jaha..

äsch den här dagen sög hade hellre gått i skolan. inget kul händer senare heller så jag får väl sitta som en tjock tant och dricka cola medans jag sitter och kollar ut genom ett fönster. kul liv jag har..

okej nu ska jag inte göra fler på dåligt humör det var inte mitt mål men jag måste ju få skriva vad jag tycker eller hur? Aja imorgon har vi kök och jag vill inte vara med för det är skittråkigt haha jag vet hur man lagar mat (a)

Blir antagligen fler inlägg senare, kommer inte ha något annat att göra. ha det bra så länge

Jag tycker till


* Chailatte
* Sovmorgnar
* Musik
* Kärlek





* Regn
* förkylningar
* repriser som man redan har sett
* Sömnlösa nätter

oh boy'

Kollar på i taket ´lyser stjärnorna och där spelar dom den här låten, var tvungen att lägga upp låt och text för den är så härlig!


Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna

make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
until you´re done
with that other girl

I don´t care
about your so damn good excuses
cus they turn me on
yeah they turn me strong, t they turn me on, you know how to light my fuses

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna you

you (na na na na)
yeah yeah yeah yeah
really,really turn me on


Eftersom jag är ledig imorgon får jag vara uppe sent utan att lida för det imorgon härligt! Ska ta riktigt lång sovmorgon och sen kommer min älskling hem till mig och sover tror jag. men det får vi se då. Sov så gott snyggingar!


imorgon är en annan dag..

hej mina söta läsare!

idag var en chill dag. slutade halv två och det är bra! Imorgon är jag ledig, wihoo! fast har ingen aning om vad jag ska hitta på för det är bara min klass som är ledig hehe. Men sovmorgon ftw.
Får mina pengar nästa vecka men den här månadens pengar kommer väl gå åt till julklappar skulle jag tro. ååh det är skitsvårt att hitta på julklappar för folk säger ju aldrig vad dom vill ha! aja något kommer jag väl på..

nu ska jag ta mig något att äta och senare är det desperate housewifes som jag följer slaviskt!






trött trött trött

jag hatar måndagar! men vem gör inte? nej usch jag vill bara ligga kvar i sängen och sova hela dagen. jag vänder lite på dygnet på helgerna så jag är inte trött på söndag eller måndagkväll.. aja. försöker ändra min blogg men har glömt bort hur man gör så det går inge vidare så jag får väl ha samma tråkiga stil då.

Även fast jag höll på att somna i skolan var jag duktig när jag kom hem, lagade mat - någon thaigrej som var god. och bakade blåbärsmuffins. de jag gjorde i fredags åt ju min lillasyster upp. 
 
nu kommer jag iallafall ha sköna dagar slutar halv två imorgon, elva på onsdag och fredag det känns väldigt skönt!

det är väl dags att sova nu antar jag, jag saknar min robin..<3

sov så gott :)

det är bara att bita ihop och se glad ut


idol!

Hejade faktiskt på Rabih.. men sen åkte han ut. han påminner väldigt mycket om någon jag känner men jag kommer inte på vem haha. men nu när han är borta tror jag att jag vill att Mariette eller kanske erik ska vinna.. dom två i finalen iallafall! Funderar att gå på finalen, har gjort det de senaste två åren men tror ingen vill gå med mig, och jag skulle aldrig gå själv haha!

Nej nu blir det fortsätta kolla på idol och sen blir det väl film antar jag.. får se om jag ser på film ensamn eller om R gör mig sällskap..

 

puss


fredag den 13!

det är ju idag.. otursdagen.. visste ni att på flygplan så finns inte rad tretton? det går 9,10,11,12,14 osv.. det tycker jag är lite kul..men mitt otursnummer är ju liksom 22 och den raden tar dom ju inte bort haha. men om dom skulle ta bort varenda människas otursnummer skulle man väl få sitta i en rund ring på flygplansgolvet eller något..

Snart åker jag in till stan för att möta upp R och sen ta bussen hem till honom så jag ska snart packa ner min dator (eftersom jag har lite filmer på den som vi ska se) plus lite kläder och sånt.

Håller förtillfället på att baka muffins! och ska ta med en eller två till honom. men vi hade inga såna där bull/muffins formar så jag får ta våran metallform för muffins. men problemet är att det bara får plats med 6 stycken.. så det tar lite längre tid än jag hade hoppats aja dom blir nog supergoda iaf.

vad ska jag hitta på nu?

jaha klockan är ungefär tjugo över tolv och jag har slutat skolan. Två lektioner hade vi- svenska och hotell sen var det slut för idag och det är skönt! Ska vara med R lite senare när han har slutat och sova där. Det blir väl idol och film skulle jag tro. skriver lite senare!
puss

oj!

jag har "hotellförhör" imorgon! ooops.. kanske inte blir ngn film då.. jo det blir det :D plugga kan jag göra senare...hehe

helt onödig information men ändå:)


välkommnar helgen!

det blev liite stressig imorse då jag gick upp 7 och bussen går en halvtimme senare! Glömde min lilla dator på byrån men skitsamma. Helt värdelös dag, Hade som sagt kök i fem timmar därefter matte. Som väntat var jag inte med i köket jaha.. sitta i en soffa fem timmar och typ lyssna på musik inget att hurra för direkt. Sen var det matten.. vi skulle ha prov men jag hade redan gjort det provet i gruppen jag gick i innan så jag kunde ju alla svar haha var klar på tio minuter. Jag frågade mig själv: varför gick jag till skolan idag?!
Känns onödigt att gå imorgon också, har två lektioner och slutar 11.05 aja det är ju bara skönt?

sitter nu och tittar på mammas pojkar sen ska jag se på step up 2








pussar

kan jag inte få sovmorgon imorgon?

okej det är såhär eftersom jag går hotell och resturang så har vi "kök" en gång i veckan då vi lagar mat och sånt där. den lektionen pågår från halv nio till ungefär två med en timmes lunch någonstans därimellan.. och därefter har vi matte. eftersom vi säljer våran mat så får man inte vara sjuk när man jobbar i köket (okej ganska logiskt..) och jag har ont i halsen så då kommer inte jag få vara med för jag kan ha någon bakterie som skulle kunna smitta folk via mat. Jag är ganska säker på att det bara är vanligt halsont vid en förkylning men nej  jag får inte vara med. MEN jag har matteprov imorgon och kan inte stanna hemma från skolan.. menar min idi*tiska lärare att jag ska sitta på en stol typ helt själv i fem timmar?

jag ser  verkligen fram emot morgondagen... funderar på att gå dit, förklara vrf jag inte är med i köket-få närvaro men sen åka hem för att åka tillbaka lagom till matteprovet. det beror på om någon annan i klassen kommer missa kökslektionen eller inte. vi får se vad som händer. kan ju ta med datorn imorgon kanske och blogga från skolan om det blir för tråkigt (a)



saknar min bff matilda <3


i mitt sagoland..

är så jävla trött på hur tjejer ska snacka skit hela tiden, visst jag står väl inte tyst när det snackas skit men är ändå jävligt trött på alla falska brudar som håller på "shit vad hon är jobbig jag orkar inte med henne!" för att någon minut senare när den hon snackat skit om kommer "heeeeej babyy hur äär det"
jag kom och tänka på det idag när jag blev ignored så jag gick och var med några av killarna i klassen ett tag istället, det var mkt skönare på något sätt att bara prata om normala saker utan allt skit inblandat. sen var jag med några tjejer i klassen som jag faktisk nästan aldrig har pratat med men dom var ju roliga haha men det blev nog lite pinsamt på lunchen då en av tjejerna (nämner inte namnet ;)) gillar en kille som går i min pojkvänns klass. Självklart ska min Baby säga det till killen i fråga haha men det var kul för oss andra :)

jag har föresten kommit på att jag sover mycket bättre med min älskling bredvid mig i sängen. Ni vet för ett tag sen skrev jag om att jag sov runt 20 min- 1 tim per natt. så var det även i söndags och måndags. men igår behövde R hjälp med en svenskaläxa och eftersom jag är så himla gullig hjälpte jag honom men det tog lite längre tid än vi hade trott så det slutade med att han fick sova hos mig så vi skulle kunna hinna längre. Och efter lite mys och prat släcker vi lampan och han lägger sig nära och lägger armen runt mig, tror ni inte att jag somnar på 5 minuter och sover som en sten hela natten. Vet inte vad det beror på men jag känner mig trygg med honom så jag önskar att han kunde sova hos mig varenda natt men det går ju inte.. tyvär.

mamma har köpt hem chaite så snart blir det chailatte och dagens man och senare efterlyst.

ni som inte vet vad chailatte är har missat något. min chailatte är iaf gjord på chaite, skummad mjölk och lite socker på det, inga panikdieter här inte. socker ska det va :)

 

godnatt folks


baconsnuva nästa?

allt detta tjat om svininfluensan och massa som dör och panik att man måste ta den där sprutan! det är typ 4 personer som har dött? de har varit småbarn med dåligt immunförsvar, gravid som också får sämre immunförsvar och såna som redan har någon annan sjukdom. jag tycker det är hemskt för dom som har förlorat någon i svininfluensan men samtidigt gör alla så himla stor grej av det.

nu vill mamma att jag tar sprutan men jag står nog hellre över så man slipper alla biverkningar. bara för att jag skiter i det kommer jag säkert bli smittad jag lovar det blir alltid så.

känner mig lite halvsjuk faktiskt, ont i huvudet och halsen och har inte så mkt aptit kvar.. hmm kanske borde ta sprutan ändå.. äsch vi får se hur jag gör.

min dag:

  • försova mig
  • slänga på mig kläder och skita i frukosten
  • springa till bussen (hinner precis)
  • han som kör bussen till skolan kör som en idiot blir illamående och funderar på att gå av tidigare...
  • matte
  • engelska - film
  • svenska
  • lunch
  • hotell
  • åka hem.

 

ja det var det.. imorgon blir det kinamat med min sötis tror jag :) och nu ska jag fortsätta kolla på grannfejden vi hörs imorgon eller så <3


jag blir så irreterad

igår skrev jag ett väldigt långt inlägg men precis när jag är klar och ska trycka på publicera då förlorar jag täckning och internet försvinner, texten hann inte komma upp på bloggen och den är inte sparad! Aja orkar inte skriva om den för det tog ett tag kan jag säga..

robin den här helgen också så vi hörs <3

ojoj dags för uppdatering

jag känner att jag inte har haft något intressant att skriva och vrf blogga bara för att? jag menar "hej det gick bra i skolan nu är jag hemma puss" okej jag vet att jag har några såna inlägg haha men nu ska jag sluta för jag läste igenom min blogg men tröttnade och det går ju inte!

höstlovet iallafall; spenderades med min pojkvän hemma hos både honom och mig. halloween var vi hans pappa. vi hade ladat med skräckfilmer och gjort en riktigt fin pumpa. Åkte hem till Adam ett tag för hans syrra hade halloweenfest och vi skulle skrämma dom lite. vi var väl 6 personer hemma hos honom och rökte vattenpipa och de "stora pojkarna" var väl inte helt nyktra. runt 11 ringde vi hans pappa efter skjuts för jag fick väldigt ont i huvudet. men lovet har varit helt okej!

det är bullshit att man blir utvilad efter lov, jag är bara ännu tröttare och längtar till jullovet och ännu hellre sommarlovet. mammas kusin mejlade mamma för några dagar sen och undrade om vi ville hälsa på hennes familj, som bor i L.A. Jag bangar inte!

var på stan ett tag idag, köpte ny jacka och en mjukisdress som man fick rätt snygg röv i haha.

skriver senare blir kanske någon bild också!


RSS 2.0