hemma dag!

sov dåligt den här natten också så imorse när jag skulle gå upp sa min mamma att jag fick vara hemma och ta det lugnt idag. och det var skönt och jag behövde verkligen det, man borde få vara ledig en dag mitt i veckan tycker jag :D
har mest suttit med datan och laddat hem filmer som jag behöver till höstlovet. robin kom hit i två timmar kanske sen gick jag på en liten promenad med alva också nu sitter jag och väntar på pappa som kommer hem med en cupido sallad till mig
mums!


så det kan gå..

ingen sömn inatt heller, tror det blev en timme kanske. åkte hem till min älskling efter skolan och nu sitter jag här i hans säng och hoppas på att få sova här, fick för min mamma så vi får se :)

väldigt ointressant inlägg kanske hehe menmen det får ni leva med.
pussar

jag välkomnar stort lovet nästa vecka!

jag är så trött, jag orkar ingenting och vill bara sova bort hela hösten och vintern sen vakna upp på våren när värmen kommer tillbaka. vi har inte mycket att göra i skolan men endå stressar jag som fan. känner mig som en robot, gör det jag förväntas att göra men sen är allt bara tomt och grått.

jag vill inte gå till skolan imorgon, jag orkar inte, måste sova! men ändå så kommer jag gå upp kvart i sju, sminka mig, klä på mig och fixa håret. skita i frukosten och köpa en cola i skolan istället direkt efter första lektionen ni hör ju hur det låter. det har blivit en väldigt dålig vana. men det är vad jag hinner med.

nu ska jag iallafall kolla på film och dricka te jag hoppas att jag får min sömn idag annars är det helt kört imorgon.

godnatt <3


sömnlös natt

Helgen var mysig som vanligt med film och massa gott!

igårnatt sov jag max tjugo minuter så skolan blev ganska jobbig idag för mig och jag hann inte äta frukost heller så tänkte köpa en macka i skolan men självklart hade jag glömt plånboken hemma! riktig toppendag för mig alltså.

snart höstlov det ska bli så skönt, kommer spendera större tiden hos pojkvännen men någon dag ska jag,jacqueline och jessica hem till agnes för att äta, bada i deras badtunna och dricka vin det blir trevligt :)

inlägg senare!
puss


hemma igen

ja, kom nyss hem från robin vi åt mat och kollade på filmen tzatsiki mysigt!

gjorde precis en kopp te och nu sitter jag och tittar på tv men ska gå och lägga mig snart för tyvär är jag ju inte ledig imorgon..

ska till robin imorgon också och stanna där över helgen så det blir nog inget bloggande då tror jag, brukar ju inte bli det.haha. aja vi får se godnatt!

puss


jag är superbagarn!

det blev en kokostosca kaka. pappa och jag ska smaka om en liten stund, den ska bara svalna först och ni får ingen hihi :)
sitter och funderar på vad jag ska ha på mig, har mycket kläder men samtidigt inga alls, har tröttnat på varenda plagg. men studiebidraget räcker ju inte så långt så det blir inte mycket pengar till kläder, kanske ska skaffa ett extrajobb? skulle vara kul och bra men jag är nog lite för lat vill hellre vara med vänner och pojkvännen hehe men det skadar ju aldrig att söka jobb så kanske ska ta tag i det där.

och kissie och amir är ju tydligen här i uppsala för ännu mer läppförstoringar så jag kanske stöter på dom när jag ska ner till stan sen, det skulle ju vara lite kul faktiskt..

puss

ledig dag!

åh vad härligt att få sova längre idag! nu har jag ungefär 2 och en halvtimme innan jag ska träffa robin. ingen aning  om vad jag ska hitta på, baka kanske? det lät som en bra ide tycker jag!
köpte en liten present till min pojkvän igår visst är jag gullig? så den ska han få idag.

nej nu ska jag ta och baka skriver när jag är klar
pussar



reklampaus!

då passar jag på att skriva ett inlägg till hehe.
och det här kommer handla om en kompis till mig som jag stod väldigt nära förut men som jag inte haft så bra kontakt med nu. Jag har så många minnen med min strandhooe höhö, och jag kommer aldrig glömma tiden då vi var som tajtast, cyklat på en cykel till vänge, gick en timme från en fotbollsträning innan vi kom till vägen frusna som fan men tillsammans gick vi under en zebrafilt och skrattade som fulla älgar. Jag saknar den tiden väldigt mycket fö vi hade så grymt kul. Strandhooe och Dahlinhooe tältar i april det går alltid bra, inte riktigt. men jag vill göra om det gumman <3


singel och sökande


en morot!

onsdagkväll

vaknade imorse av att det snöade! visst snö är mysigt men det är ju helt fel med snö i oktober redan! är frusen överallt och måste införskaffa en vinterjacka snart, skinnjackan har börjat bli lite kall nu.. aja det löser sig.

hade typ två lektioner idag så vi slutade vid 11, åkte ner på stan med flickorna och gick runt lite. åkte hem två och nu sitter jag här som vanligt och väntar på att "dagens man" ska börja. ledig imorgon får se vad jag hittar på under dagen. halv fyra ska jag iaf vara med robin.

blir nog ett blogginlägg till ikväll

puss



nu är det höst!

vaknade upp imorse och det var mörkt utanför fönstret, regn i luften och isande kall vind. jag tycker inte om hösten för allting blir så kallt och grått och iallafall jag vill bara stanna inne i min säng, invirad i täcket och med en kopp te i handen och aldrig behöva gå ut.. typ, inte gå till skolan iaf hehe.

vi är lediga på torsdag, gud vad skönt! och snart är det höstlov då får man sova länge mysigt!

senare ikväll blir det varm lång dusch och någon bra film

pussar


min helg

gick ju på bio i fredags, sämsta film jag har sett i hela mitt liv, den var så jävla dålig! När den äntligen var slut åkte vi hem till robin och kollade på stuart little haha för att sen sova. gick upp rätt tidigt på lördagen för han hade match, dom vann med 6-3 :)

Efter det hem till mig och kollade lite på tv och så och sen kom farfar för pappa fyllde år så vi skulle äta middag, som inte var så gott tyckte jag då haha. och jaa det blev en rätt sen kväll pga olika anledningar.

och idag vaknade vi tidigt, åkte ner på stan en liten stund och så köpte vi med oss pizza hem och satt och tittade på film, han åkte hem vid fem.

är nu på ganska dåligt humör, vi får hoppas att det gåröver, men tvivlar på det...

ska snart titta på ensam mamma söker och efter det hoppa in i duschen. ha en bra kväll!
puss

bio idag!

sitter hemma hos mig med min älskling bredvid mys!

hände fan inget kul i skolan men slutade typ kvart i ett, nu ska vi vara hemma hos mig för att äta och sånt, sen blir det bio, 3d skräckfilm  och sen ska vi hem till honom och sova.

puss


ligger och kollar på tv..

..how i met youre mother, det är rätt kul.

juste, provet gick faktiskt helt okej! det var ju tur för mig haha, och provet var den enda "lektion" jag hade idag, skulle ha haft kök och matte, men är förkyld så fick inte vara med i köket så jag och jacueline satt ute och "pluggade" sen hade vi provet runt ett och blev klar på tio minuter, matten skulle börja halv tre men orkade inte vänta så länge, gick och pratade med min mattelärare och han sa att jag kunde gå hem och jobba istället fett skönt!

gick på stan med jacqueline, jessica och timmy.  jag köpte ett par leggings, vi åt lite på donken sen gick vi och hängde lite på gamingcentret och kollade på när killarna i klassen spelade.
drog till stationen för att möta upp robin och åkte hem till honom det var mys som vanligt..
och vi ska gå på bio imorgon se den nya skräckfilmen i 3d!

har äntligen fått mitt nya löshår! har tvättat det så provar sätta in det imorgon :)

Puss och godnatt


godmorgon!

nu ska jag gå ut och ställa mig och vänta på bussen som kommer snart, har ett härligt prov som väntar önska mig lycka till

puss!


godmorgon!

nu ska jag gå ut och ställa mig och vänta på bussen som kommer snart, har ett härligt prov som väntar önska mig lycka till

puss!


dagens låt


dagens låt


"jag kan det jag kan"

ja som jag trodde, har inte pluggat ett skit, jag kan inte, det är fullkomligt omöjligt! jag hatar prov och den som uppfann dom!

så nu är det slut med såna tråkigheter, det kommer gå super imorgon ändå! :D
kollade nyss på "dagens man" på tv4+ det är så jäkla kul!

juste! idag på stan kom det fram en tjej till mig,agnes och jacqueline och vill intervjua oss för radio P4 så frågade hon vem vi tyckte skulle vinna nobelpriset i litteratur, det tog ett tag innan vi kom på något så stog där och sa "eeehm... öööh" tillsist kom agnes på "han som skrivit män som hatar kvinnor"  så frågade intervjuaren vad vi tyckte om hans böcker osv.. sen när vi går därifrån kommer vi på att han som skrivit dom böckerna är ju för i helvete död!

haha lyckat :)

har föresten beställt ett supergulligt namnhalsband!

puss

nu får jag ta och skärpa mig!

har ett ganska stort prov imorgon - kallkök. jag har inte pluggat något alls vilket jag tycker är jättelyckat, jg har nu varit hemma sen två typ och inte ens plockat fram boken ur väskan,mycket duktigt av mig!

nej nu måste jag plugga, hur tråkigt det än är
,


vad fan hände?

det får inte sluta såhär...

hej!

snart kommer min lilla amatörblogg läggas ner helt har jag en känsla av haha.är så extremt dålig på att uppdatera så det är pinsamt! I onsdags sov min älskling hos mig, fyllde år på torsdage och fick då vakna upp med honom och han gav mig en fin tröja <3 fick lite fina saker av resten av familjen också. på kvällen hade vi middag som jag fick bestämma och robin sov hos mig då också, det är så mysigt! och på fredagen åkte jag till honom och sov. på lördagen fick jag i födelsedags present av sandra att hon skulle bjuda på bio så hon, mange, jag och robin såg flickan som lekte med elden den var asbra, rekommenderas starkt.

åkte hem på söndagen och idag gick jag runt lite med jessica på stan efter skolan :)

puss

RSS 2.0