designer efterlyses

försöker fixa min blogg, men min header vill inte komma upp! så om någon söt person känner sig manad att fixa det åt mig skulle jag bli väldigt glad!

xoxo

wolfman

vad kan man säga.. den var inte speciellt bra och "varulven" asså han hade kunnat vara läskig om han inte hade haft kläder och var helt hårig i ansiktet.. så nej, den var inte värd att lägga pengar på! se inte wolfman   nästa helg blir det bio igen tror jag haha, alice i underlandet 3d, verkar sjukt bra!

kom hem vid tolv igår satt lite vid datorn och sen kollade jag och robin på pongo, jag somnade efter tjugo minuter haha, vaknade tolv idag, känns ju lagom bra när skolan börjar igen imorgon...

aja hoppas att jag får tillbaka min dator idag, så jag kan lägga in mina bilder! har fått fler besökare nu och då vill jag ju ärna ha lite bilder att visa upp, om ni hänger med tills på måndag kväll kan jag nog lova att ni får bilder då!


xoxo

gå till bussen om en kvart

bion börjar inte förens tio i nio, men det tar en timme ungefär att åka in med bussen. Det är jag, robin och sandra som tar bussen, sen möter vi upp mange i stan, planen är att sätta oss på ett fik ett tag, säkert storken, och ni som läser "blondaas" blogg haha vadå kändiskafé? knappast några kändisar där haha!
jag och älsklingen måste köpa cigg också.. men det löser sig väl, tjugo över åtta måste vi hämta ut biljetterna iaf, har duschat, sminkat mig och klätt på mig så jag är förberedd för att gå till bussen, skulle slängt in dagens outfit och facelook om jag hade haft min dator och en kamerasladd..

kameran följer med iaf, om det blir bilder så lägger jag in dom sen någon annan dag ;)

aja ha det så bra ikväll för det ska jag ha!

xoxo


bloggen är f*ckad

ja igår skulle jag ändra min design lite, men ingenting syntes, så istället försvann min header och allt, men det fixas så fort jag kommer hem och får tillbaka min dator!

idag blir det bio som sagt, mysigt! ni kanske får någon uppdate när jag kommer tillbaka hit igen, annars imorgon!

xoxo

fredag kväll

det blev ju ingen uppdatering i onsdags eftersom min dator är hos robins pappa, jag hade massa virus och skit på den så han är snäll och fixar den åt mig :) och han hade inte haft tid att titta på den i onsdags och alltså hade jag inget att blogga från ;)

Percy Jacksson och kampen om åskviggen såg vi ju, jag tyckte att den var väldigt bra faktisk, över förväntan.. och det är ju alltid kul när filmer är bättre än man trodde. så det vart ju en lyckad kväll!

på torsdagen åkte R med sin pappa, syster och några till och åkte skidor i kungsberget, så jag var bara hemma och tog det lugnt, hade ju ingen dator då heller så kunde inte blogga "/  menmen robin kom hem till mig när han hade "skidat" klart.

runt två idag vi skjuts hem till honom av hans mamma :)  vi har ätit tacos, mumsigt och nu gör sandra en blåbärspaj!

Imorgon blir det bio igen med robin, sandra och mange.. vi ska se wolfman den verkar väldigt bra, så bara för det suger den säkert haha!

robin är sur för att han spel går sämst och vill inte försöka hitta en sladd så jag kan lägga in bilder, så ni får vänta ett tag till.. aja ni klarar er!

xoxo

snart dags att åka till stan!

nu har jag tagit en dusch så jag är fräsh inför bion. ska sminka mig snart ska bara kolla klat på made, haha det är ganska kul att kolla på ibland, förtillfället är det tre typiska amerikanska blonda brudar som vill lära sig köra motorcross haha.

åh jag är så taggad inför min tatuering, jag vet att det är typ en monad kvar men ändå, så jävla kul! jag ska ju göra en fjäril i nacken, har någon av er tatuerat nacken? gjorde det ont?

som sagt det blir en update senare ikväll med förhoppnigsvis någon bild också haha det gick inte så bra med "bildbloggen" menmen jag får väl göra ett nytt försök, jag lär mig fortfarande min kamera :)

ha det så bra idag så hörs vi senare!

xoxo

onsdag morgon

jag vet inte varför men hela sportlovet har jag vaknat runt halv elva, jag trodde att jag skulle sova bort hela lovet haha, men det är kanske bara bra att jag vaknar tidigt?  ligger iaf med datorn i knäet och kollar på våra bästa år.

ikväll blir det iaf bio med älsklingen, vi ska se den där "nånting.. och kampen om åskviggen! så jag skriver väl senare om hur den var, har inget intressant att skriva nu eftersom det faktiskt är tidigt på morgonen. hihi


xoxo

tisdag kväll

ja då har det gått en bit in på lovet, jag har varit hemma med min pojkvän och myst, och mamma fyllde år i söndags så då åkte vi hem till mig :)

idag så åkte vi ner på stan vid tre, robin åkte hem och jag mötte först upp jacqueline och vi gick och köpte cigg, sen gick vi t donken där jessica och agnes satt, vi åt och sen tog vi bussen till ett ställe där agnes skulle tatuera sig! det tog väl runt en och en halvtimme och blev skitsnyggt!

jag beställde också tid, den 25 mars är det min tur! :D:D

xoxo

sportlov!

men jag tänker nog inte sporta, det orkar jag inte haha! Ska vara med min älskling, vi ska på bio och annat mys. sen blir det kanske bowling någon dag också, men det är ju typ sport? (a)

Igår var vi ju lediga, då åkte jag hem till jessica! Vi hade riktigt kul, jesper och adam var där också, vi sjöng singstar, vi tjejer vann varje gång såklart hihi. så spelade vi dansspel på wii det är sitkul, och så örde vi wii sport. jessica vann på bowling hela tiden, men det var bara tur :)  (bilder kommer)

aja idag hade vi hygienprov på morgonen, vi hade pluggat in 35 frågor, det var tio frågor på provet och typ ingen stod med i häftet med 35 frågor haha. men det gick faktiskt väldigt bra! efter det hade vi kök och då jobbade jag ihop med jessica, vi gjorde parfait, glass, brysselkex och vi två gjorde även maränger, eftersom vi bev klara snabbt.

träffade robin när han slutade, gick och köpte en present till min mamma som fyller år på söndag! Sen åkte vi hem till honom och nu sitter vi här vid varsinn dator och är osociala haha!

på tisdag ska jag följa med när agnes hjärtat ska tatuera sig, och även beställa tatueringstid själv (igen) och den här gpngen ska det bli av!

aja skriver någon gång då och då under sportlovet, ni får väl gå in på bloggen och spana helt enkelt ;)

pusspuss

jag är ledig imorgon!

yeahyeah!

jag har inga lektioner imorgon, fan vad härligt, perfekt såhär inför sportlovet tycker jag! dock måste jag upp typ 6 och väcka robin eftersom han ska sova här och han ska åka skidor imorgon.. aja jag kan ju somna om sen.. funderar på att åka hem till jessica på dagen!

sen imorgon vid sju ska jag och jacqueline träna.. kickboxning hihi får se hur det går!


xoxo

 

 


rubrik torka

jag sov ju hos min älskling igårnatt också, skola idag och vi försov oss, men det var ju så mysigt att ligga bredvid varandra under ett skönt och varmt täcke. vi skulle börja halv nio, men det var ungefär då vi satte oss på bussen hihi så vi var i stan vid halv tio och bussen till skolan (vi går på olika skolor men dom ligger typ bredvid varann!) gick tjugo i, så vi gick in på subway och köpte varsin macka! oo den var god!

hade missat matten och lite av svenskan så jag hade halv svenska lektion och engelska.. efter det var det lunch och vi fick semlor i matsalen! slutade klockan 12.. så jag känner att jag hade kunnat stanna kvar hos Robin och sova istället hehe!

väntade iaf på stan tills R slutade halv fyra, skulle följa med honom hem och hämta mina saker som jag lämnade kvar imorse.. halv åtta tog jag bussen hem, kom hem vid nio ungefär, duschade och nu ligger jag här nyduschad, nyrakad och i en nybäddad säng, såååå skönt!

XOXO

jag lever!

har inte uppdaterat på en vecka, men jag är ju ingen storbloggare så det gör ju inte så mycket ;)

blir endast ett jättekort inlägg för jag är hos min älskling som fyller år idag! Och det gör ju hans syster också, grattis <3

har iaf färgat håret i veckan, 1500 kr och 3 och en halv timme senare är jag inte svarthårig längre! nu är det rödbrunt eftersom frisören var tvungen att avfärga och greja blev det inte exakt som jag ville ha det, s¨jag ska köpa färg och färga om det själv, nu är frågan ljusbrunt eller chokladbrunt?


xoxo

lång dag och äcklig mat.

kök började dagen med, det var jobbigt speciellt dom sista två timmarna som man städade! näe fyfan jag är glad att "storkökslektionerna" är slut nu, vi hade bara fyra gånger, för att prova på.

efter det hade vi svenska då vi skulle läsa bok. det var chill!
och sen engelska då vi kollade på en så otroligt tråkig "film" en sån där typisk brittisk serie med säms humor.. så vi slutade fyra.

sen blev det att möta upp johanna för att hämta ut biobiljetter inför söndag. men innan jag träffade henne, så gick jag och jessica mfl till donken, så skulle jag, jessica och agnes beställa varsinn cheesburgare, vi beställer dom fem över fyra, när får vi dom? jo halv fem! vi fick inte ens något extra för den överdrivna väntetiden, snålt haha.

bion öpnade inte förens fem så jag och johanna satt och pratade lite, vi hämtade ut våra biljetter och gick sen mot bussarna. bådas kom nästa direkt så vi sa hejdå och åkte åt varsitt håll.

snart blir det mat, lax.. det tycker jag inte om!

här har ni en bild på robins ena kisse.



xoxo

jag ska sluta lova saker hihi

som ni märkte blev det inget uppdaterande igår haha jaja så är det, ni klarar er :)

här har ni två utav mina första tagna bilder med min nya kamera!

 
den första bilden, jag håller min kamera som jag vill just so u know ;)


bild tagen lite senare hemma hos robin, den blev ganska bra tycer jag...


mer bilder kommer, jag säger ju det , min blogg omvandlas sakta men säkert till en fotoblogg haha


xoxo

ska det här bli en fotoblogg nu?

fick ju min systemkamera i fredags, det är kul att ta fina bilder hihi, så det kommer nog komma mycket fler bilder här nu..

åkye hem till robi när han hade slutat och vi kollade på lets dance och sen sherlock holmes men jag somnade efter hälften av filmen hehe.. men jag såg klart den imorse iaf..

nu sitter jag och kollar på 16 and pregnant medans robin sitter vid sin dator och skriker. Tror det är mat snart så jag uppdaterar senare, då ska jag lägga in mina första bilder i datorn och lägga upp någon/några här.. det kanske blir fler än ett inlägg eftersom robin sa att han skulle "spela hela natten"

Jag ska iaf kolla på melodifestivalen sen när det börjar.

vad har ni gjort i helgen?

xoxo

nya kläder.

hände inget intressant i skolan, men när vi hade slutat gick jag och Jacqueline runt på stan, jag köpte tre tröjor och så satt vi påp storken och drack varsin kopp chaite, mumsigt och mysigt!
Imorgon har vi kök hela dagen utom hygienlektionen på morgonen men jag kommer troligtvis inte vara med i köket, förkyld och har sjukt ont i handleden. Jag och pappa ska åka och titta på en systemkamera! sen ska jag hem till min älskling och sova där.

här får ni bilder på det jag köpte idag hehe.

 nya rakblad hihi

 basic tröja i skönt material- vero moda

 lång hoodtröja - gina

 gulligt linne från gina

 

 

XoXo


nu är ringarna bytta


båda är i silver ljuset som gjorde att Robins såg ut att ha annan färg



så var dom på, ja det är lite olika modeller, min är mer rundad. men det fanns ingen storlek i hela uppsala i just den ringen som Robin har. och han tyckte min var för "tjejig" sen fick ju jag ta en storlek som är lite för stor eftersom att min storlek "15" bara görs i barnringar tydligen....


nu är det gjort iallafall, jag älskar dig

dags för att bli gaddad!

åh jag hade ingen lust att gå till skolan imorse, fyfan vad trött jag var haha hade sovit riktigt dåligt!
Agnes fyllde år idag (grattis gumman), hon fick ett hello kitty läppglans av mig hehe.

slutade tidigt idag, gick med jessica, jesper och philip till marknaden på vaksalatorg, där dom säljer godis, smycken, väskor och grejer. det var mysigt, men stort är det ju inte direkt ;)

jag ska dit imorgon med R för att kolla lite mer på ringar... aja sen ska han hem till mig och göra mig sovsällskap!

kommer ni ihåg att jag skulle ha tatuerat mig förut någon gång i oktober? nej antagligen inte, men jag hade bokat tid iaf, fast sen blev det inte av. men nu funderar jag på att ringa och beställa tid! jag är så sugen på att göra det och vill fortfarande ha min fjäril i nacken, vi får se hur det blir, det lär skrivas mer om det om jag känner mig själv rätt haha.

ikväll är det final i paradise hotel, det ska jag se på!

XoXo

vill någon bjuda mig på en resa utomlands?

jag är trött på snön och kylan! snälla försvinn och låt solen komma fram istället.

blev visst inget inlägg igår, beror på att R följde med till mig och sov här. men det var ju mysigt!

idag hade vi kök, jag och jessica som är i samma grupp fick göra "potatis, curry och äppel soppa"  haha smakade bara en sked, men den var helt okej faktiskt. efter det var det svenska och sen engelska men den sistnämnda orkade jag inte gå på hehe. jag och jacqueline åkte ner på stan, jag köpte en present till R, sen skulle hon träffa sin pojkvän så jag gick runt med agnes ett tag, och sen skulle hon hem så jag mötte upp jessica som precis hade kommit till stan, fick skjuts hem av henne.

 

och nu sitter jag här och väntar på mat, ikväll väntar "13 snart 30" och paradise hotel!

xoxo 


RSS 2.0