nio månader!

ja, idag firar jag och min pojkvän nio månader tillsammans, mitt längsta och seriösaste förhållande, grattis till oss!
skolan idag var långsam ganska tråkiga lektioner bara hotel som var kul. men som jackie säger: tacka fan för pizzerian och cancerpinnarna!:D

aa sen på livsmedelskunskapen satt timmy och ritade på min arm, tack så mycket det blev jättefint.. verkligen.. :)
så nu fick han vara med lite också, för han har tjatat på att han ska få stå med mohaha.

sen efter skolan följde jag med robin när han klippte sig, det blev fint älskling<3

godnatt!

i'm not a princess this ain't a fairytale

sommaren med göran var faktiskt helt okej, hade trott att den skulle vara roligare men vissa saker var riktigt kul faktiskt. den var iaf slut runt kvart över tio så vi tog bussen till alunda och sov där. vaknade halv elva idag spelade lite eye toy och kollade på film inte mycket mer :P
sen åkte jag hem vid sju och ja, inte mycket mer med det.

men jag är ledsen nu, finns inget mer att säga, allt var lättare när man var liten. tack och hej.

 




snart är det dags att gå ut

eller, okej det är väl lite mer än två timmar tils jag behöver gå till bussen men ändå. ska sminka mig snart och fixa håret,
kläderna får bli vita jeansleggings från gina, rosa spetslinne från gina och en svart kofta från only.











lördag

jaha nu sitter jag här igen, robin åkte nyss för han ska hem och duscha och sånt innan vi ska på bio. kvart över sex imorse kom han, så det var bara att gå upp då haha.

mamma skulle ju byta min skinnjacka idag men såklart hade dom inga kvar, blir så jävla sur, får in nya nästa vecka men jag vill ha den nu?

resten av familjen ska åka iväg till mina kusiner i stockholm om ett litet tag för min yngsta kusin fyller år, tror hon blir 8-9? känns som det var igår jag var på henns dop! men jag orkade inte följa med för hon har kusiner på sin pappas sida och dom är.. lite för skrikiga för att vara med längre än en timme.

justfan har ju läxa tills på måndag, om meloner typ.. hehe aja jag kan lite..

skriver kanske ikväll efter bion eller innan jag åker dit

puss


äntligen helg!

hejdär!
den här veckan har ioförsig gott jäkligt fort men vem vill inte ha helg liksom? hade hoppats på hela helgen med robin men som vanligt ska ha lana! jag hatar fan den människan som kom på att man kan lana.

idag var det väldigt skönt i skolan, mötte jackie vid busshållplatsen på morgonen, tog en cigg innan första lektionen som var svenska då vi läste om dogge doggelito haha, sen halvtimmes rast och därefter livsmedelskunskap-hygien med nån schweizisk vikarie han var skön då kollade vi på ett avsnitt av rent hus. sen var det lunch och jag, jackie,timmy och alex drog ner på stan för att äta lunch på donken. köpte en assnygg skinnjacka också men när jag kommer hem ser jag att den är sönder fan också. men mamma åker ner  och byter den till mig imorgon så bild på den kommer.

sen åkte jag iaf hem och väntade på robin som kom förbi ett tag. imorgon blir det bio - sommaren med göran och kinamat.

nu sitter jag här framför datorn och dricker cola mums :)

pussar

gör som de "kända" fjortisbloggarna idag och kör no makeup.



iklädd hotpants och pojkvännens tjocktröja mysigt.


asså gud hur svårt kan det va?

jag är nog världens mest otekniska människa, här försöker man fixa till sin blogg men inget vill ju fan fungera?! synd att pojkvännen som annars kan mkt om datorer inte kan bloggar. haha. kan ju fråga hans ex (som går i samma skola som honom... ) om hon kan.. eller kanske inte vill fan inte ha något med bruden att göra!

tror det går någon film på tv ikväll så jag blir väl uppe hela natten så jag inte kmr orka gå till skolan hehe, men jo jag måste d
it slutar ju elva eller något. då drar jag och jackie som sagt ner på stan för att köpa en skinnjacka och tjocka oss på donken det blir skönt!

har äntligen kommit på vad jag ska tatuera, kommer bli så jäkla fint och jag längtar! lägger upp bild på när den är klar.

puuss


torsdag 27 augusti

var i köket hela dageni skolan ida, i kallköket vi gjorde majonnäs, dressingar och sallader det var kul men trött blev man, tidig dag imorgon! jag och jackie ska ner på stan efter skolan och ha kul, senare blir det att jag ska vara med robin tror jag,
kanske skriver ikväll!

puss

onsdag 26 augusti

uppdatering. har varit väldigt dålig på att blogga, men har inte hunnit för skolan och så.
har förövrigt inget att säga om skolan, vi har lektioner och jag går på dom. fick mina pengar i måndags och har faktiskt nästan allt kvar! stolt över mig själv haha. ska slösa bort dom i helgen för kinamat och bio med robin vi ska se sommaren med göran den verkar riktigt rolig!

på tal om roliga saker ska jag tatuera mig snart, blir i oktober någon gång skulle jag gissa på . funderar på att ha en fjäril vid höftbenet typ..


/E


söndag 23 augusti

uppdatering, på lördag morgon klockan halv tio kommer robin hem till mig för då är den där lantiden slut. sover några timmar och runt sex kommer suzanne mats och sandra och hämtar oss för vi ska på kräftskiva ute vid jumkil, har inte ätit kräftor sen jag var 9-10 eller något sånt men det var gott faktiskt även om det kliade lite i halsen efteråt. aja trevlig kväll iallafall. sov över där och åkte tillbaka till alunda runt ett. och nu sitter vi här och väntar på mat och har inte mkt att göra, robin spelar wow..

skola imorgon med första "riktiga" lektionerna får se hur det går.

/E

fortfarande äckelfredag

har nog aldrig varit på så här dåligt humör på väldigt länge, är uttråkad sur och besviken och det är verkligen ingen bra kombination när det gäller mig! men vadå ingen kan väl vara glad jämt eller? jag lovar att jag kmr ligga hela vaken hela jävla natten och irretera mig att det  inte finns något alls att göra inte ens prata i mobilen med sin pojkvän kan man göra eftersom att jag och mina kära vänner har kommit fram till att killar är helt onåbara när dom spelar, större delen iaf.. och jag skriver det här endast för att jag är på skithumör hoppas ingen tar åt sig.

måste iaf ge enorma creds till jessica, jackie och agnes för att även om vi inte känt varann längre än några dagar iaf inte jackie och agnes, så förstår ni precis hur jag känner och är helt underbara att prata med, puss på er tjejer. <3
 

okej tror jag har klagat klart nu. typ.. fyfaaaaan vad jag har tråkigt! så nu är jag klar.

nu ska jag se någon gulig film så jag blir på lite bättre humör iaf.

/ella



fredag 21 augusti

jävligt dryg dag i skolan hela dagen bestod typ av raster slutade två. robin följde med mig hem ett tag men nu är han och lanar typ.. jag, jessica, jackie och agnes har ju våra egna tankar om lan... aja nu blir det film snart tror jag, är på jävligt dåligt humör dessutom..

alla som frågar efter bilder på robin, ni får inga, han har ingen blogg och om han hade skulle jag inte säga den till er punkt slut. vill inte vara bitchig men så är det.

godnatt

torsdagen den 20 augusti

tredje dagen i skolan. börjar halv elva så ska paras man ihop två och två för att göra intervjuer typ för att lära känna varann, sen ska vi ta foto för att lärarna ska veta vem man är eller hur det var, lunch - äckliga pannkakor. och sen "aktiviteter" i idrottshallen det var ju... kul och absolut ingen fuskade haha! slutade iaf två och då åkte jag hem. dom första riktiga lektionerna imorgon får se hur det går.

ska kolla på film snart så, puss

onsdag den 19 augusti

okej andra dagen i skolan, var också helt okej. först var vi i köket för första gången och fick laga korvstroganoff, det var rätt kul förutom att min piercing han växa igen så jag är sur. sen hade vi lunchrast i två timmar och hälften av klassen satt och pratade om allt möjligt kul. sen kom skolsköterskan eller vad hon var och pratade typ 5 minuter så slutade vi sen. jag jessica och jaqueline gick och åt pizza medans jag väntade på robin. sen kom han och vi åkte hem till honom mysigt :)

imorgon har vi typ lekar i skolan ser inte så mycket fram emot det nej. men sovmorgon till halv elva grymt skönt!

/E

tisdag den 18 augusti

senaste veckan har jag som nog dom flesta gissat spenderat hos robin <3

och nu har skolan börjat, det känns hmm jag vet inte skulle vilja ha längre sommarlov för det har varit väldigt mysigt men är taggad inför skolan nu, allting är nytt och det känns bra klassen verkar bra iaf dom som jag har pratat med, och är väldigt glad att jag har jessica vi kommer nog få rätt roliga år. och skolan verkar också helt okej började ju idag så har inte så mycket att säga om allt.
/ella

onsdag kväll

ska snart se "hur man blir av med en kille på 10 dagar" länge sen jag såg den så jag blev glad för att den går på tv idag så har jag något att sysselsätta mig med den här kvällen. har tillbringat hela veckan med familjen så behöver komma bort! åker till alunda och älskling med familj imorgon saknat allihop faktiskt, så folket kan vänta sig ngn liten present var från grekland haha, så snäll jag är.. typ.

känns redan som att jag har tappat kontakten med alla från förra klassen, även dom jag lovade mig själv att vara med i sommar, synd men ingen annan har ju frågat mig heller, har träffats utan mig.

nu ska jag gå och tvätta ansiktet, hälla upp lite sprite och ta en skål med isbitar.
godnatt.

onsdag den 12 augusti

äntligen hemma! har varit i kefalonia i en vecka nu där det var runt 40 grader hela tiden så solade och badade varje dag. hyrde bil fredag-söndag och jag lovar att vi har åkt på varenda väg som finns där eftersom att det var mest skyltar på grekiska så det hände både en och tio gånger att vi åkte fel haha. men skönt har det varit såg massa fina saker och så såg vi havssköldpaddor!



dom var söta!

orkar faktist inte skriva någon detaljerad historia om vad vi gjorde det skulle ta för lång tid.
men är nu iaf äntligen hemma brunare än när jag åkte och jävligt trött på grekisk mat!

ha det bra / E

måndag kväll

hemma från stadsparken. det var mysigt att få träffa min baby. först kom han till mig så gick vi och köpte, kyckling, potatissallad, jordgubbar och trocadero sen åkte vi och satte oss på en filt i stadsparken och åt sen blev det vattenpipa men tiden gick för snabbt så robin var tvungen att åka hem ganska tidigt då blev jag ledsen..

snart beeck sen sova ska upp tidigt imorgon. hejdå sverige!


måndag 3 augusti

thuns med mamma snart, kanske hittar något jag vill ha inför imorgon när jag åker. senare ikväll blir det stadsparken med robin, lite grillad kyckling och vattenpipa det blir nog bra. även om vi har bråkat lite mkt på sista tiden..


imorgon blir det grekland jag vet att jag nog har sagt det i varenda inlägg sen jag började med den här bloggen men det skiter jag i, efter nästa vecka blir det nog inget mer skrivet om det så ni får stå ut lite till ;)

men jag har packat klart det mesta resten får jag ta imorgon bitti för kvällen ska jag som sagt ägna åt robin och sen beck men jag hinner bli klar till imorgon.. tror jag hehe äsch jag går och kollar nu för säkerhets skull att jag har koll på allt, lite lagom kul om man skulle glömma bikinin liksom haha.

ha det bra /E


söndag 2 augusti

det var ett tag sen jag skrev nu, men är fortfarande hos min älskling, men idag åker jag hem, dags att börja packa för i övermorgon blir det grekland! men jag kommer sakna robin så grymt mkt. menmen det ska ändå bli skönt att komma iväg lite.

<3

RSS 2.0