bara ljudet av ditt hjärta..

Du är min bästa vän. jag delar allt med dig, min säng, mitt leende, mitt liv. att få somna nära dig med dina armar runt mig är det bästa jag vet. när jag ligger ihopkrupen mot dig och lyssnar till ljudet av ditt hjärta känner jag mig trygg. när du tar min hand i din går en rysning genom kroppen. När du säger "jag älskar dig" känner jag hur hela jag lyser upp.
du har nu varit min i mer än ett år och två månader. Ditt första riktigt seriösa förhållande.. vi har gått igenom så mycket, bråk, skratt, gråt, besvikelse och oändligt mycket kärlek.
jag har kommit på mig mig själv att le stort varje gång jag pratar om dig, och varje gång jag träffar dig.
Jag har varit med om mycket innan jag träffade dig, väldigt jobbiga saker. Jag kom ihåg när vi var hemma hos dig i ditt rum, jag låg i din säng och började helt plötsligt gråta, du stängde av datorn, frågade dig fram till vad som var felet genom "nicka/skaka på huvudet frågor" är du fick reda på vad felet var la du dig nära mig och bara höll om mig.
jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. när jag blir sur säger jag väldigt elaka saker och jag mår lika dåligt varje gång, förlåt älskling.
Ella <3 Robin
2 december 2008 träffades vi för första gången, du var så fin! <3
13 januari 2009 blev det du och jag <3
3 februari 2010 gled ringarna ner på våra fingrar
jag älskar dig <3

det går bra nu, kompis det går bra nu

sov dåligt inatt, drömde jättekonstiga drömmar :(  hade iaf matte, svenska, engelska, lunch och hotell idag.
jag fick mvg på min svenska novell! och på hotellektionen ska vi jobba två och två för att om 5 veckor göra en guidning i uppsala. alla har fått en "sevärdighet"  jag hamnade med jacqueline, det känns ju super <3 vi ska göra et arbete om gustavianum haha inte för att jag vet vad det är, men om fem veckor lär jag vara expert ;)
både jag och J har ju valt att gå "hotell och turism" i tvåan då ska man tydligen få öva på att guida i en buss, det verkar kul :D
fick även veta att om det här arbetet blir bra kommer jag ha mvg i hotell A som slutbetyg, härligt!
efter skolan gick jag runt på stan en timme med agnes + hennes pojkvän. Hon köpte riktigt snygga jeansleggings och jag köpte ett par shorts och ett linne.
det blir fint i sommar sen, "båttemat" is still in ;)

the ugly truth

som jag lovade så ska jag nu berätta för er om mitt bil "hatande" det är ingen fin berättelse.
men såhär är det;
ända sen jag var väldigt liten har jag lätt blivit åksjuk när jag har åkt bil, ju äldre jag blev - ju värre blev det. jag bor ju i uppsala, mina kusiner bor i stockholm det tar 50 minuter med bil, jag mådde illa och spydde.. när jag var 10 skulle vi åka ner till skåne på sommaren, det tar ungefär 9 timmar med bil. det var sommar och väldigt varmt ute, våran AC i bilen fungerade dåligt så det var ännu varmare i bilen, det var långa köer och väldigt dammigt.. så pappa började spruta med sån där spolarvätska (?) sitta i en varm bil och lukten av den där vätskan och jag var körd..

När vi hade kört en timme började jag spy. efter fyra timmar skulle vi stanna i någon stad för att sova där. så i tre timmar spydde jag oavbrutet, det gick inte mer än tio minuter mellan gångerna. även efter att vi hade stannat där vi skulle sova slutade jag, nej jag fortsatte hela natten och fick inte i mig någon mat heller. Dagen efter fortsatte i samma stil, den här gången satt jag fem timmar i den där jävla bilen stirrandes ner i en påse. framme i skåne fortsatte jag vara "åksjuk" i tre dagar.


och såhär har det varit varje gång vi har åkt långt sen dess.

till sälen är det somsagt ungefär 5 timmar. på hemvägen har det varit värst.. och jag har varit "åksjuk" upp till en vecka efter att jag har kommit hem, sista gången gick jag ner 18 kilo.

och nu kanske någon undrar "men vadå det finns ju åksjuketabletter"  jo tack jag vet.. jag har provat ALLT: vanliga tabletter, armband, tuggummin, plåster (som inte ens hade kommit ut i sverige) och tabletter stora som femkronor som kan söva en häst. ingenting fungerade. jag sov, vaknade och spydde.

så nu kan jag inte ta tabletter heller, inga alvedon om jag har ont i huvudet eller någonting, jag får kväljningar av mina p-piller.

där har ni den bistra sanningen. Förra året gick det dock bra att bila till sälen så jag hoppas på att min galna åksjuka har växt bort nu, för jag har haft riktigt jobbiga bilfärder genom åren.
nu vet ni iallafall haha ;)

be my savior, save my world

hur ofta längtar man till söndag? aldrig!

men just den här söndagen längtar jag väldigt mkt till.. För dels har vi påsklov.. men jag och älsklingen åker till sälen med min familj! vi var där förra året också, hur mysigt som helst.. om man räknar bort vissa dåliga saker.. men sånt som hände då kommer inte hända igen, jag vågar inte säga att jag vet det men.. jag tror och hoppas. haha okej ni förstår nog inte vad jag menar, men kanske bäst så ;)
iallafall längtar jag väldigt mycket dit, eller inte själva bilresan, jag hatar att åka bil, kan ta hela historien bakom i ett inlägg efter :) 5 timmar + matpaus på donken.
*önska* bli söndag nu!

hjälp mig

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


jobbig dag!

hejhej <3
vi kan ju börja med att natten var jobbig, robin kunde inte somna alls, eller han somnade runt fem på morgonen =/ och jag vaknade till hela tiden, klockan tre gick vi ut och rökte men då började jag bara må illa så jag nästan sprang tillbaka till sängen illamående och kallsvettig.. men robin var jättegullig och låg och höll om mig.. aja det var en jobbig natt för oss båda.
självklart, bara för att jag är helt borta och trött hade vi restaurangkök idag! alltså lagade vi maten till gästerna som bokar bord. Herregud det var stressigt... Jag, agnes och jessica hade fiskstationen och allt skulle vara klart till elva då gästerna kom, det var även våran uppgift att lägga upp maten som skulle ut, nä fyfan det tog på de lilla krafterna jag hade kvar, plus att vi bara fick en kvarts lunch..
så för att vara ärlig orkade jag och agnes inte med slutet... jag städade lite och sen gick vi därifrån..  dagen var inte slut.. vi hade svenska och engelska också.. slutade kvart över fyra!
senare ska jag baka! bilder kommer senare också.. jag har inte något bra motiv att fota.. och jag försöker fortfarande lära mig den där dumma kameran ;)

uppdatering.

här kommer en liten uppdatering av min helg, i fredags fyllde min lillasyster år, det firades med att äta på resturang på kvällen, vi åt på koh phangan som är en väldigt annorlunda thairestaurang. Men den var väldigt häftig, det var ganska mörkt överallt men med massa ljusslingor, uv-lampor och neonljus. Ungefär var fyrtionde minut slocknade alla lampor och det började låta som att det åskade och blixtrade. Jag åt kyckling i jordnötssås och till efterrätt en passionsfrukt cheescake med glass och frukter det var riktigt gott! Robin var också med och han åt något riktigt starkt, jag tror det var fläskkött? och han åt en bananasplitt till efterrätt, hans kommentar "jag tror inte att jag har ätit så där god mat förut"
koh phangan finns även i sthlm, skulle rekommendera er starkt att äta på den här restaurangen!
igår var det lördag, då sov vi bort nästan hela dagen för att vara ärlig haha menmen sånt händer.
idag är det söndag och sommartid! det känns alltid lite konstigt att ställa om klockan.. farfar kom hit och fikade en liten stund och lisa fick sin present av honom också..
jag och älsklingen ska äta på en restaurang idag också, med alva och martin.. det var tänkt att dom skulle ta bussen hit vid fem, kvart över fem smsar jag och frågar om dom sitter på bussen.. deras svar: nej vi tar bussen vid fem
haha dom hade missat att ställa om tiden.. men nu är dom pågång iaf :D
vad har ni gjort i helgen? :)

over and out

det ser kritiskt ut med min tatuering... ååh vad jag är arg!
sitter och tittar på efterlyst och dricker mango-jordgubbs smothie :)

onsdag 24 mars

skolan va chill idag, som sista lektion skulle vi ha idrott men vår lärare hade glömt det haha så vi skulle ta en promenad från skolan till stan, det tar väl ungefär tjugo minuter att gå. De flesta tog bussen. men inte jag, jessica och jesper.. vi gick faktiskt :)
min lillasyster fyller år på fredag så jag köpte två presenter till henne också. sen köpte jag och jessica kulglass.. polkagris och melon gud vad gott!
funderar på att färga håret ikväll vi får se om jag vågar.. imorgon är det tatuering, vi får se om det blir av min mamma är helt emot det nu tydligen haha och jag vet inte ens om pappa vet ngt.. men jag kommer göra sålänge mamma inte säger att hon ska anmäla tatueraren... men vi får se helt enkelt!
puss

snart är klockan åtta!

snart börjar mina program, resten av denna tisdag är bokad, framför tv:n jag kände att jag var sugen på något gott men eftersom jag tränat idag ville jag inte klämma i mig chips eller något liknande, det är dessutom tisdag! Så gick till ica och köpte mig morötter och dipp, mums!
nu ska jag gå och skala mina morötter, puss på er

träning och tvkväll!

YES! fick mvg på det praktiska i kallköket, och kommer även få mvg som slutbetyg i ämnet, fy f*n vad skönt! :D
jag struntar i om jag skryter nu för när jag gick i 8an-9an låg jag alltid på g. i nian gick jag ut med 1 mvg, 7 vg och resten g tror jag.. speciellt i nian sket jag i skolan, eftersom att jag bodde så himla nära hände det ofta att jag gick hem istället för att gå på dom där två lektionerna efter lunch.
nu har jag ändå tagit tag i skolan och gör något som jag vill och tycker är roligt, därför blev jag väldigt stolt över mig själv att jag faktiskt lyckades få högsta betyg.
skitsamma, efter skolan gick jag och jessica till friskis och svettis som ligger precis vid våran skola och gymmade en timme, herregud vad skönt det var! sen jag slutade dansa har jag inte tränat, inte ens idrotten i skolan har jag ägnat mycket tid åt och det var ju ett år sen nu..
när jag tänkte på det och att jag röker trodde jag att jag skulle vara död efter 5 minuter men det gick ju jättebra faktiskt, nu ska jag ta tag i det här och skaffa mig det där förbannade gymkortet!
ikväll är det dating in the dark och desperata hemmafruar *älska*




BB (bowlingbilder)


måndag 22 mars

hejhej!
igår söndag.. Robin blev väldigt sjuk, eller han fick riktigt ont i halsen och mot slutet av kvällen kunde han knappt svälja eller prata så jag tyckte riktigt synd om min älskling.. Jag stannade hemma de första lektionerna idag för att ta hand om honom tills hans mamma kunde komma vid halv två ungefär. så jag gick på svenskan och engelskan medans min baby åkte till vårdcentralen.
efter skolan var jag och Jacqueline i stan, åt på burger king och kollade runt i affärer. jag fick med mig ett par leggings från bikbok!
imorgon slutar vi halv två, då ska jag och jessica gymma, det känns riktigt bra, det börjar bli dags nu!
jag var inne på http://bunnys.se/ och hon ställde en fråga om vad man var mest nöjd med på sig själv..
jag funderade ett tag men måste nog svara mina ögon, dom är stora och blåa..
ni kan ju ignorera mina ögonfransar på denna bild haha
vad är ni mest nöjda över på eran kropp?

helgen!

provet i fredags gick faktiskt väldigt bra, vi skulle göra matbröd, matpaj och en egen majonnäs som man sen fick göra en dressing av, jag gjorde morot och solrosfröbröd, broccoli och fetaost paj och tillsist en currysås.
var helt slut efter köket men det blev endå fest på kvällen, drog med mig jessica också hihi i början var det väldigt kul trots att jag var så trött, men senare på kvällen blev det en del missförstånd och så men det löste sig, jag och robin gick hem till mig vid ett.
lördag morgon började med en pizza tillsammans med alva och martin. senare på kvällen åkte jag och R till johanna och jonas för att titta på film, "shutter" och jurassic park hihi, tog bussen därifrån tjugo i ett och eftersom bussen hem till oss gick en timme senare så gick vi hem sista biten.
aja nu är det söndag och bara slappdag vi ska snart ner på stan för att köpa subwaymackor!
puss

torsdagkväll!

idag hade vi varmkök är helt slut.. vi gjorde snitzlar (stavning) av olika slag, man stank stekos efteråt mumsigt!
stan efteråt köpte ett par jeans och två par skor. hihi..  ;) satt på storken med jessica, jesper, adam och stoffe vi hade riktigt kul haha, så sjuk humor så det finns inte! kom hem för en lite stund sen :)
imorgon har vi prov ser inte fram emot det.. både skriftligt och praktiskt och det kommer gå åt h*lvete :(
ni får önska mig lycka till, det kan verkligen behövas!
sen efter skolan kommer min älskling till mig, jag ska laga entrecot, klyftpotatis och bearnaisesås (hemmagjord) det blir gott! fast bara för att jag fick mvg på min beasås i skolan ( ja jag skryter lite :D) kommer det säkert smaka skit imorgon haha, men vi får se!
puss på rumpan <3

halva veckan har gått!

det blev ju bowling igår som sagt.. blir inga bilder idag för jag har inte fört över från kameran än plus att jag måste redigera lite för att på varenda bild ser mitt hår helt knallrött ut och det är det inte! kvart över sju fick vi tid, en timme. men det blev ju jättebra för då missar jag bara tjugo minuter av dating in the dark och kan se hela desperate housewives.. riktigt så blev det ju inte.. ägarna eller vad jag ska kalla dom verkade glömma bort oss vi fick spela en timme och 45 minuter och gick därifrån nio sååå jag missade ju mina program.. eller nej jag hann ju se DH och sen kollade jag och älsklingen på dating... på kanal5 play :)
idag hände inget speciellt, fick vg på engelskaprov, gjorde mattediagnos sen var på stan till klockan 5. jag och jessica satt på stora torget i solen, fy vad härligt det var! årets första glass blev det också, en ny sort cornetto pistage den var väldigt god!


haha jessica ville "spara" en bit av ovansidan så att den syntes.. men självklart vänder hon glassen åt fel håll hihi.
nu blir det efterlyst!
puss

bowling på G!

hemma från skolan nu, skönt! Fick tillbaka mitt hygienprov idag, mvg! det firas med pizza hihi..

Vid kvart över sju ska jag, älskling, jonas,johanna och troligtvis alva och martin bowla, det blir roligt har inte bowlat på hur länge som helst. finfina bilder tänkte jag ta också så vänta er lite bilder senare!


vad ska ni göra idag?


puss

sitter i skolan!

yes nu är det svenska igen, vi skulle fortsätta skriva om mod, ni vet som vi gjorde förra veckan? aja jag är klar iaf så sitter och gör typ.. ingenting ;)

har utvecklingssamtal halv två idag, som tur är ska ingen av mina föräldrar med hihi, äsch jag vet vad dom kommer säga " jaa jobbar bra i skolan, många kompisar, lite tyst på lektioner bara" haha har fått höra samma sak i tio år nu.

Sen blir det ner på stan, måste köpa fler cancerpinnar. Sen kommer älsklingen till mig, jag ska tvinga honom att se på  dating in the dark och desperate housewives hihi vad elak jag är :P

snart lunch! fy satan vad hungrig jag är... enmgelska om en halvtimme.. får se om jag går (a)


ha en bra dag!

puss

måndag 15 mars

10 dagar kvar till min tatuering! :D

sitter hemma hos R och kollar på top chef medans han spelar.. vill att han följer med när jag ska hem sen men vi får se vad som händer..

aja ska titta vidare nu.. puss

rubrik?

stör mig fortfarande på att bloggen börjar om.. och har ingen aning om hur man fixar det... någon som kan hjälpa?



puss

rubrik?

stör mig fortfarande på att bloggen börjar om.. och har ingen aning om hur man fixar det... någon som kan hjälpa?



puss

helgen forsätter!

Såg på melodifestivalen igår, jag tyckte att Salem skulle ha vunnit han var helt klart bäst. Tyckte Anna var riktigt dålig, dålig sång och mesig tjej.. Anna vann inte idol av en anledning, varför vann hon nu?

Aja.. ska hem till robin om 40 minuter ungefär.. det är ju studiedag imorgon fy vad skönt! :D

hörs senare puss



svart vitt








uppdatering

det var ett tag sen jag skrev men har inte haft tid riktigt, i torsdags sov R hos mig iaf...
igår hade vi prov i hygien, det gick faktiskt väldigt bra eller.. jag tror det men det brukar ju vara så att när det känns bra så har man typ alla fel? aja sen var det kök vi gjorde bruleépudding, citronmarängpaj och pannacotta.


efter skolan blev det stan.. först åt jag och jessica sallad på cupido med hennes mamma det var riktigt gott! Jessicas mamma skulle på konsert vid åtta och skulle bli klar två timmar senare så jesica skulle bli tvungen att stanna i stan för att komma hem, och jag hade inget annat för mig så jag höll henne sällskap, tillslut var vi nog 8 stycken.  Jag och jessica var hur flum som helst folk som gick förbi trodde nog att vi hade druckit haha ;) runt nio hamnade allihop på storken. Jag mådde illa och hade sjukt ont i huvudet så det var riktigt skönt att få skjuts hem sen.

la mig i sängen med datorn en stund och sen somnade jag hihi.

senare kommer robin hit det blir bra..

nu ska jag ta och göra mig lite frukost, puss <3

 det är sol ute och mitt fönster är smutsigt :P

yeah yeah





Blame it on the pop.
remixad låt av 25 olika låtar tror jag. tycker faktiskt att den är väldigt bra! spelas mycket i min mobil.


vägen mot sjukdom?

på eftermiddagen var det väldigt kallt ute, det var väldigt skönt att komma hem efter att ha varit på stan några timmar. Jag vill så gärna ha sommar så jag tror att jag inbillar mig att det är varmare än vad det är..

jag har beslutsångest! vet inte om jag ska färga håret eller inte!

håller på att bli sjuk också tror jag, känner mig inte helt pigg.. 

tänkte ge er ett recpet på en god smoothie till i sommar!

vaniljyoghurt
färsk annanas
jordgubbar
is

 blanda ihop allting i en mixer och häll upp i ett glas.. klart! :D




skolan!

sitter i skolan nu och har svenska, vi ska skriva om mod. Jag har läst Sandor/Ida och ska ta ut scener från boken som handlar om mod typ haha :P men jag är nästan klar så det är bra ;)

lunch snart sen är det bara två lektioner kvar. jag har verkligen lust att bara sitta nere på "bryggan" här i uppsala och äta en kulglass! men jag får nog vänta tills det är lite varmare (A)


ska fortsätta jobba nu, ha det bra idag!

puss

ångrade mig

det blir ingen färgning idag, kollat närmre på det där färgresultatet på sidsn, är rädd att mitt hår blir oranget.. och det vill jag inte ha! ska fundera lite på om jag vågar eller inte hihi!

idag är det ju dating in the dark och despertae housewives igen! :D




  
det blev någon skuggning i spegeln, jag har ingen fläck på armen :P


det är varmt ute!

imorse var jag på riktigt bra humör, jag kunde dra på mig en vårjacka och en parr tunna tygskor härligt! vi slutade tolv idag så jag, jessica och agnes drog ner på stan.. blev en fika på storken, gå runt i affären och ta en cheesburgare på donken innan jag och agnes beslöt oss för att åka hem..

juste! jag köpte hårfärg också, japp jag ska färga håret igen :D

senare får ni bilder på hur det ser ut nu och hur det blir efter

pusspuss



glömde!


helt kär i videon, kolla på den!





snart sovdags!

nu har jag fått tillbaka min header.. men som några av er kanske märkt "börjar bloggen om" med header och samma inlägg ungefär i mitten av sidan.. sjukt irriterande men nu orkar jag inte leka med alla html koder och grejer längre!

har tittat på familjen annorlunda det är lite kul tycker jag, jag skulle aldrig klara av att ha tio barn herregud cred till dom familjerna säger jag bara haha!

nu blir det film en liten stund sen nattinatti tänkte slänga in en till bild faktiskt, som jag tog för rätt längesen eller.. precis när jag hade fått min systemkamera låter kanske bättre :P

here you go!


måndag = skola

dålig uppdatering igen.. menmen i lördags åkte jag ner till stan vid fem och mötte robin, vi gick och såg alice i underlandet och den var faktiskt väldigt bra tycker jag! när den var slut åkte vi hem till mig och myste och kollade på film.  Söndagen spenderades också med honom och vi gjorde då inget speciellt.

vi vaknade tjugo över sex imorse båda två och tänkte att det var dags att gå upp, men nej vi kunde sova en hel timme till haha!

aja skolan.. först hade vi näringslära, skulle göra några instuderingsfrågor, efter det hade vi data, jag och jessica har kommit längst och när vi är klara med uppgiften vi gör nu är vi klara med kursen och har ledigt från datan resten av terminen! Sen var det dags för lunch, fläskkorv och potatismos.. mums.. nej det tyckte inte jag och Jacqueline heller så vi drog ner på stan och åt på burger king istället!

jaa.. det var väl min dag, sitter hemma nu och väntar på att maten ska bli klar, haha låter som att jag äter hur mycket som helst.. menmen jag äter inte mer än någon annan ^^

skriver senare ikväll, bjuder på en teckning jag har ritat.

!

lördag

igår hade vi kallkök, vi gjorde goda efterrätter! vi hade ingen idrott så slutade två var med jessica och massa andra på stan till sex, vi gick och mötte johanna och satte oss på donken, efter mycket övertygande följde jag med de två hem till johanna och det var riktigt kul! jag och jessica tar ju samma buss hem så halv elva satte i oss på bussen från johanna.

när jag kom hem tvättade jag bort sminket och låg i sängen och kollade lite på film innan jag somnade.

idag kommer nog robin och jag vill gå och se alice i underlandet men jag tror det inte finns några biljetter kvar haha.

haha ödet.. typ?

bestämde mig tidigare för att titta på en film ikväll som jag vill se och som är bra.. sen tittar jag i tvtidningen för att kolla om det är något annat jag kanske vill se... tror ni inte att exakt den filmen går på kanal 5 klockan nio? haha :D
filmen heter uptown girls, jag tycker att den är jättesöt!

gick nyss iväg till ica och köpte min frukost, vaniljyoghurt och nesquick haha gud vad nyttigt! men det är gott!

ligger nu nyduschad och nyrakad i min säng och väntar på att klockan ska bli nio!




update: filmen går på tv3!

kläderna har kommit!

efter en lååång dag i köket har jag äntligen slutat, robin följde inte med idag heller för han mådde illa...

aja jag beställde kläder från h&m i lördags och nu fick jag dom, en tröja och en bikini bilder kommer senare orkar inte nu..

aja imorgon är det kök igen, den här gången kallkök, vi ska fortsätta med våra efterrätter :) vågar inte säga vad som händer efter skolan tänker inte planera något!

skriver senare jag är på dåligt humör

vad har hänt egentligen?

har precis tittat klart på efterlyst och kände att jag måste skriva ett inlägg om en händelse... Det var en 73 årig tant som blivit våldtagen, hon hade tydligen halkat på väg hem så hade en man kommit och frågat om hon behövde hjälp och därefter dragit in henne bakom en buske och fullbordat en våldtäkt.. hur sjuk är man inte om man ger sig på en försvarslös gammal tant? man är sjuk om man våldtar överhuvudtaget men speciellt bebisar och gammla är ju hemskt att höra, såna som inte ens kan försöka göra motstånd... blir så arg på sånt där! fy fan.


aja har ju som sagt sett klart efterlyst och nu ska jag sätta på en film som jag började se igår men jag stängde av efter ungefär halva filmen så nu ska jag se klart den, så får vi se vad klockan är så kanske dt blir en till film eller sova..

 

imorgon har vi "restaurangkök" alltså ska vi laga mat till gästerna som kommer och äter på restaurangen som vi har i skolan. det kommer nog bli ganska kul, men jävligt stressigt! och sen ska jag vara med min älskling, åh vad jag älskar honom <3

 

 en glad hund :D


alice i underlandet

hej sötnosar!

idag orkade jag verkligen inte gå upp ur sängen, mitt rum var iskallt och vem vill då dra av sig ett varmt täcke? efter 10 minuters dragande, gick jag upp.. sminkade mig och klädde på mig, jessica och hennes mamma hämtar mig ju varje morgon så det blir en halvtimmes längre sovande toppen!


kom till skolan och började med ett svenskaprov, vi skulle skriva en insändare om skolk.. det gick helt okej faktiskt efter det var det matte och engelska, jag och agnes satt på en bänk och pratade istället, mycket intressantare :) aja sen lunch och efter det livsmedelskunskap och vi slutade skolan halv två.

åkte in till stan, philip köpte cigg till mig och sen satt jag, jessica, jesper,adam och stoffe på storken. och runt kvart i fyra träffade jag robin och vi åkte hem till mig och pratade lite, sen var han tvungen att åka hem, men vi ska ses imorgon <3

nu snart ska jag duscha efter det blir det efterlyst.




vinter bild


min dator lever!

äntligen, idag fic jag tillbaka min dator, ominstallerad och fungerande!

skolan började ju i måndags, det kändes segt, men imorgon är det onsdag och då har halva veckan gått ju! och snart är det påsklov så det går ganska snabbt nu!


nu ska jag se på dating in the dark och efter det desperate housewifes som äntligen börjar igen!! så jag måste sluta skriva nu men ni får en "fin" egobild!

 

 


RSS 2.0