helgen har börjat!

proven idag gick faktiskt bra, känner mig duktig haha.
nu är jag och robin hemma hos mig och tittar på tv medan vi väntar på mat. imorgon är det valborg och planerna är inte riktigt klara, stan på morgonen sen grillning med folk, men tid och plats är oklar och vi har ingen aning om vad som händer senare haha så vi får se vad som händer helt enkelt..
och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig :O får väl prova massa kläder imorgonbitti antar jag.
skriver senare ikväll ska ut och röka nu <3

hemma och nyduschad

åkte ner på stan vid kvart över fem för att möta upp sandra, bio började sex och det var sjukt bra! Rekommenderar verkligen alla att se den när den har haft premiär, för den är helt klart sevärd. och jag brukar inte gråta till filmer men det var bra nära ett par gånger haha! jo men se den!
tog kvart över åtta bussen hem och mötte upp alva och tog en cigg, gick hem i regnet och satte mig i sängen för lite plugg och rita :)
kollar på american pie nu (tror jag) och ska plugga lite mer, men jag orkar inte fast jag måste =/
godnatt puss

bio idag!

hejhej!

igår blev det ju solning med jessica, skönt! sen gick vi runt på stan och kollade på kläder, måste köpa en ny bikini och mer sommarkläder men mina pengar är nästan helt slut, och det känns förjävligt!
idag började vi med nationella prov i engelska och det gick ganska bra faktiskt sen hade vi två och en halvtimmes rast haha så jag och jessica åkte ner på stan och mötte upp våra mammor för att köpa skor till serveringen som börjar nästa vecka. tillbaka till skola för yterligare ett prov, jag fick göra provet tillsammans med robbin, det kändes som att jag hade pluggat mest haha ;)
sitter hemma nu och pluggar inför imorgon men ska snart ner på stan igen och möta upp Sandra, vi ska på the last song, jag fick ju två biljetter till förhandsvisningen :)
ha det bra, ger er en recension är jag kommer hem!
puss

as usual

håller jag inte vad jag lovar, som ni märkte blev det inget mer inlägg igår men när jag kommit hem packade jag inte ens upp datorn utan la mig i sängen och kollade på ice age 3 haha den är rolig!
stressig dag i dag! restaurangkök som sagt, jag och min grupp hade fisken samt att lägga upp all mat på tallrikar som gästerna skulle äta. jag och jessica undrar över varför alla väljer fisk? det är ju inte ens gott. vad skulle ni välja: pocherad flundra (kokad i vatten, vin och citron) med vitvinsås och potatis, eller stekt kycklingfilé med pasta och tomatsås?

jag skulle ha valt kycklingen helt klart haha! ;)
efter skolan åt jag och robin på kinarestaurang och nu sitter vi här i mitt rum :)
imorgon blir det sola, mat och plugg med jessica det blir nog bra, om man bortser från pluggandet haha men vi har fyra prov den här veckan! känner hur stressad jag är och är inte alls taggad på valborg, man hör överallt folk som diskuterar kläder och dricka inför valborg och jag har bara lust att ligga hemma! men det blir nog utgång för mig också valborg är ju trotsallt väldigt stort i uppsala!
ha det bra pussar

godmorgon!

vaknade för en timme sen ungefär, har hunnit duscha och röka! idag har vi inga planer alls, jag ska åka hem senare men jag vet inte när.
jag och robin gjorde friterade äpplen igår, det var gott!
skriver när jag kommer hem istället
puss

förlåt för dålig uppdatering

hmm nu ska vi se, det var ett bra tag sen jag skrev nu, tisdags tror jag det var.. aja då börjar vi med onsdag!
på morgonen kom rfsu till skolan och skulle prata sex med oss ettor, tjejer för sig och killar för sig, det var lite tråkigt tycker jag haha. Det var iaf tjejerna i vår klass och en till som skulle ha tillsammans, det var en kille som pratade med oss och som jag trodde lärde jag mig inget nytt. tyckte lite synd om killen som försökte få igång diskutioner men lyckades inge vidare eftersom ingen ville säga något, tråkigt!
efter skolan åkte jag och jessica hem till henne, det var långt att gå från bussen och det regnade och blåste, inte mysigt! när vi äntligen var framme satte vi oss och gjorde en "läxa" gjorde te och kollade på tv. senare gjorde vi mat också. Efter maten slingade vi håret på mig, det blev inte så stor skillnad, besviken!  var hemma vid elva.
torsdag:
kök hela dagen, vi friterade äpplen och fisk, efter skolan kom robin hem till mig, mysigt!
Fredag:
inget speciellt i skolan, åkte hem till robin när jag slutade, vi åt tacos och kollade på talang, jag kollade på film medan han spelade jag somnade efter en halvtimme ;)
idag är det lördag, vaknade tidigt och det är varmt ute! jag hoppas det blir grillat idag! senare ska jag göra friterade äpplen tror jag, robin tyckte att det var så gott så han vill att jag gör såna, så vi får se om det blir av!
skriver troligtvis senare, min kamera är på laddning så det blir inga kort, fan jag måste skärpa mig med sånt, puss!

fake free

jag är så trött så jag kommer somna vilken sekund som helst känns det som, och det vill jag ju inte för då missar jag desperate housewives haha ^^
matte svenska engelska lunch. sen kom några från något som kallades fake free och skulle prata om alkohol tobak och droger stog det jaha det kan bli intressant tänkte jag, jag hade fel dom pratade hur företag försökte lura i folk att köpa/dricka alkohol, inte alls så intressant jag hade hoppats på.
imorgon är det sex och samlevnad på schemat, antagligen kommer dom prata om saker man redan vet meen vi får se ;)
eller som min svenskalärare sa: imorgon har ni inte svenska, ni har sex istället!


ska hoppa in i duschen nu innan mina program börjar!
hörs senare
pusspuss

jag hade rätt..

det gick bra saker på tv idag, nu top model, ett hopp för oss uder 1.73 som är idealet. inte för att jag skulle kunna bli model eller ens hoppas på det, men ändå ;)
sen är det svenska hollywoodfruar, men jag ska se en film på kanal 9 ist.
och jag är stolt över mig själv, gick till ica med planen att köpa mig lite godis, men istället kom jag hem med vindruvor det är ju också gott ;)
nej nu ska jag se top model.
pusspuss

veckans värsta dag, avklarad!

äntligen hemma, fyfan säger jag haha! nej men den här dagen är ju bara så jobbig!  morgonen börjar utan cigg (tack philip för att jag fick en av dig!) sen restaurangkök och den lektionen är ju som den är.. hur låg som helst, stressig och en kvarts lunch, sen fick jag damp på läraren haha, jessica skulle sätta in potatisgratäng i ugnen och ville veta hur många grader den skulle vara på.. här följer konversationen, jessica = J läraren = L och jag = E
J: *namnet* hur många grader ska ugnen vara på?
L: vem är det som har satt på potatisen (vi kokade samtidigt vanlig potatis)
J: jag, men hur många grader?
L: du vet att man behöver inte såhär mycket vatten när man kokar potatis
J: ja men jag trodde vi skulle behöva mer potatis men hur många grader ska ugnen vara på?!
L: men har du saltat potatisen?
J: nej men jag vill ha hjälp med ugnen!
L: men varför har du inte saltat?
J: jag vet inte jag glömde väl, hjälp mig med ugnen istället!
L: men man måste ju salta potatisen!
E: men förihelvete vi saltar snart, säg bara hur många grader den jävla ugnen ska vara på!
haha blev så irriterad! xD
aja när den lektionen var slut hade vi svenska och engelska, slutade kvart över fyra ungefär.. sen blev det direkt hem, jag är helt slutkörd!
skriver senare ikväll, har för mig att det går något bra på tv,
puss

hemma nu

ja jag tog ju bussen hem från min älskling vid sju, tog ungefär en timme att komma hem.. och jag saknar honom redan haha vi har ju varit med varann hela helgen men jag vet inte jag saknar honom ändå..
tänkte inte skriva så mkt mer ikväll, slänger in en låt som påminner väldigt mkt om förra sommaren ist!
godnatt <3

det är grått

det är grått ute hur tråkigt som helst, jag vill ha sol, sommar och sol men snart är det sommarlov jag längtar!
somnade sent igår, runt halv tre tror jag.. men robin spelade till typ ett sen ville han kolla på film, vi såg toothfairy haha den var faktiskt riktigt bra, rekomenderas stark!
vaknade halv tolv idag och jag har väl legat och kollat på a double shot at love hela dagen, det är mtv weekend break ;) och robin spelar. när jag läser igenom mina inlägg verkar det som att han inte gör något annat haha, men han tar sig tid för mig också även om jag hade önskat mig mer ;)
sitter och väntar på mat nu, ska åka hem senare och vill att han följer med, men jag tvivlar starkt på det.
på tisdag ska vi till fyrishov med klassen och typ simma, men jag vet inte om jag ska med, för det första måste jag då köpa en ny bikini och har inte hittat någon jag fastnat för än, och sen tänkte jag ta min mens haha så vi får se vad som händer.
på onsdag ska jag hem till jessica hon ska lägga slingor i mitt hår (ja jag färgar igen) sen ska vi göra ett arbete om vatten, vi ska få hålla en lektion i näringslära haha!
aja skriver senare
pussen

om mig!

1. Fullständigt namn? – ella nike katarina dahlin
2. Exakt ålder? – 17 i oktober
3. Vart bor du? – uppsala
4. Bor tillsammans med? - mamma,pappa,lillasyster,katt
5. Husdjur? – katten chaplin
6. Färg på ditt hus? - Vitt
7. När är du född? – 1993-10-01
8. Klass? – HR1C
9. Vilket år tar du studenten? -2012
10. Något jobb? – neee
11. När gick du upp i morse? –halv elva
12. När ska du sova ikväll? – det får vi se ^^
13. Duschat idag? – Nej
14. Kramat någon idag? – ja
15. Pussat någon idag? -ja
16. Vad har du ätit idag? – nesquick och mjölk
17. Dagens klädsel? -svarta mjukis, grått linna
18. Dagens smink? – inget
19. Dagens sötnos? – robin
20. Dagens roligaste? – att se filmen casper 2
21. Har du många vänner? – jag har de jag behöver
22. Hur många har du kysst? – Jag har tappat räkningen hihihi…
23. Hur många har varit otrogna med dig? – en
24. Vem pratade du med i telefon senast? – robin
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? – robin: ok

 

FAVORIT:
26. Film? – Jag har många!
27. Låt? – flera olika
28. Mat? – Tacos
29. Dryck? – Coca Cola
30. Färg? – Vitt,blått,svart
31. Stad? – umeå
32. Land? – grekland
33. Ämne i skolan? - hotel, servering kommer också kunna räknas dit

 

 

SENASTE:
34. Personen du tänkte på? – robin han sitter bredvid mig <3
35. Gången du spydde? -  i höstas typ!
36. Gången du grät? - När jag och R bråkade
37. Pizzan du åt? – salamipizza
38. Gången du var i Göteborg? – ett år sen ungefär
39. Gången du var i Stockholm? - längesen
40. Gången du var full? – det var ett tag sen

41. Gången du var hög? - aldrig varit
42. Personen som såg dig gråta? – robin

 

ANTINGEN ELLER:
43. Svart eller vitt? – båda
44. Hund eller katt? - katt, men vill ha en vovve
45. Ut och festa eller hemma och mysa? - Beror på, oftast mysa
46. Tv-spel eller datorspel? - Tv spel
47. Hångla eller ha sex? – först det ena sen det andra?
48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Inget 
49. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad 
50. Big Brother eller Paradise Hotel? - paradise hotel
51. Har du svart hår eller blont? - orangebrunt typ...
52. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
53. Choklad eller lakrits? - beror på
54. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm
55. Högerhänt eller vänsterhänt? – Höger
56. Coca cola eller fanta? - Coca cola
57. Pizza eller kebab? - Pizza
58. Randigt eller prickigt? - Randigt
59. Älska eller älskas? - Båda är lika viktiga
60. Leva eller dö? - Leva!

 

 

ANTAL:
61. Personer du älskar? - Min familj, pojkvän, vänner
62. Personer du hatar? – 2
63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 2 kanske 
64. Glassar du ätit på en dag? - en varm sommar kan man äta hur många som helst
65. Gånger du ätit kött? – väldigt många gånger
66. Gånger du haft minnesluckor? – minns dom inte ;)
67. Gånger du varit hög? – noll
68. Gånger ditt hjärta brustit? – många gånger

 

 

VEM
69. Ska du träffa imorgon? – är hos robin tills imorgon
70. Sjöng du senast för? – vet inte 
71. Hade du senast en msn konversation med? - johanna, eller hon skrev men jag hann inte svara
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - två h*riga brudar
73. Förtjänar att dö? - våldtäksmän

 

VAD:
74. Gör dig glad? - är jag mår bra, kompisar, pojkvän, när jag lyckas
75. Gör dig ledsen? - Svek
76. Vad vill du helst göra nu? finns inte mkt att göra just nu
77. Vill du ha nu? – åka utomlands
78. Önskar du dig i julklapp? -vet inte så långt kvar..
79. Längtar du till? – sommaren!
80. Ångrar du i ditt liv? – ja, sånt jag velat göra men aldrig gjorde


helg..

ja.. kollade som sagt på talang igår, det var ganska roligt men inget som skämde ut sig extremt mycket (det är ju roligast att se på dom hihi) men helt okej, sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde och plötsligt sov jag haha! vaknade när robin skulle ut och röka men jag orkade inte följa med så jag somnade om, får skylla på att jag somnade två natten innan ;)
vaknade tidigt idag och har legat och kollat på film eftersom det är så fult väder ute.. sitter vid datorn nu och robin spelar igen. undrar om det går något bra på tv ikväll? ska kolla ^^
jaja skriver senare om det händer ngt intressant :)

solning!

jag och jessica började våran morgon på solpalatset och 16 minuters solning, det var väldigt skönt! ser redan skillnad fast jag brände mig lite så är väl mest röd förtillfället. ;) men jag ska fortsätta sola och vara brun när alla andra fortfarande är blekfisar haha :D
åkte till robin efter skolan och nu sitter jag här och väntar på att talang 2010 ska börja :) robin sitter och spelar jag tror att jag kommer få kolla på tv ensam.. menmen det har jag gjort förut så :p
aja skriver kanske senare pussar

upp stiger solen?

idag hade vi ju kök, gjorde vegetariska rätter det blev gott, iaf mina haha. många gjorde nudlar och jag har aldrig tyckt om det ^^
jaja det höll vi på med i stort sett hela dagen. slutade tjugo över fyra, jag och jessica åkte ner på stan och solade solarium, dags att börja bygga upp brännan nu ;) efter det gick vi och åt, det var mysigt :)
imorgon har vi sovmorgon men jag tror att jag och jessica kommer gå och sola då haha!
lite bilder från dagen:

dagens andra och sista inlägg

ligger och kollar lite på tila tequila, fast jag har sett det hur många gånger som helst. men jag ska snart stänga av tvn och försöka sova tror jag, det blir ju en jobbig dag imorgon..
jag kollade smhi för att veta vädret, blötsnö här i uppsala på fredag, driver dom med mig?! det är ju fan sommar!
hoppas det är fint väder på valborg! inte för att jag har några bestämda planer men något hittas väl på ;)
vad ska ni göra på valborg? :)


nattinatti!

ibland vill jag bara raka av mig håret!

jaja inget speciellt hände i skolan så ingen idé att skriva om det för ingen bryr sig nog ändå ;)
klockan tre hade jag frisörtid för att slinga håret med hätta, att dra ut håret ur hättan var inte så farligt men sen att kamma ut håret som hon hade dragit ut, jag lovar jag höll på att dö haha fy i helvete. la iaf i en blekning och sen en toning så håret har en jämnare färg men det är typ oranget eller något liknande iaf, mamma skulle nog kalla det gyllenbrunt jag kallar det oranget, asså det är väl inte fult.. men det är inte vad jag vill ha?
ska iaf få låna agnes silverschampoo och se om det förbättras :)
imorgon har vi iaf kök igen! suck.. och slutar tjugo över fyra höll på att säga att det inte gör något för att det är sol men den får inte jag uppleva speciellt mycket eftersom köket ligger inomhus suck! aja efter skolan ska jag och jessica äta cupidosallad och plugga lite, vi funderar även på att ta med våra kameror och knäppa lite fina kort!
pusspuss!
härlig låt!

visste ni?

som många andra tjejer vill jag ha platt sexig mage till sommaren, det sägs ju att man ska göra situps, men situps tränar bara "rutorna" och påverkar inte storleken på magen, eller jo på killar men på oss brudar tar det väldigt låg tid att bli "platt" om man bara gör situps.. träna istället de djupa magmusklerna som sitter som en korsett runt magen
om ni är lika lata som mig och aldrig tar er till gymmet vet jag ett tips som ger dig platt mage mycket snabbare.
Jo, stå till exempel på ett ben. Lägg händerna vid naveln och känn hur de djupa magmusklerna spänns direkt.
Eller sitt vid ett bord och lägg händerna på bordet med lillfingersidan mot bordet. Tryck lätt nedåt.
eller sätt dig på rumpan och håll upp benen böjda så att magen spänns, för att variera lite håll armarna rakt ut och vrid överkroppen från sida till sida. viktigt se till att magen dras inåt.


ja där har ni ett tips ;)

"sommartider, det är sommartider"

som jag misstänkte började dagen sådär.. restaurangkök... och eftersom det nyss har varit påsklov kom typ 5 sällskap totalt? vi som jobbade i den så kallade kallskänken fick totalt lägga upp två förätter och en efterrätt.. värdelöst :P
och som efterrätt hade vi gjort äppelpj och till det skulle det vara vaniljsås, men den blev misslyckad så vi tänkte servera glass till, men neej våran lärare skulle absolut ha vaniljsås så han smälte glassen i micron, det blev inte vaniljsås det blev smält glass. stackars den kunden haha! ;)
aja slutade kvart över fyra, jag, jessica och jacqueline bestämde oss för att skita i bussen och gå ner till stan istället, (det var ju underbart väder)mycket duktigt av oss och förvånande nog gick även philip, robbin, timmy och alexander! vi ställde oss på stora torget där även flera andra som vi känner var.
jag, J och J gick och köpte kulglass, jag tog polka och melon de godaste enligt mig ;)
sen gick jag och bokade tid för hättaslingor! det gör ont som fan men vill man va fin får man lida pin right? ;)
på onsdag klockan tre blir det av!
nu tittar jag på top model :)
jag vill ha sommar och sol, jag vill vara BRUN, ska köpa solariumkort tror jag..

skola imorgon..

vaknade rätt tidigt idag, se har vi suttit och segat hela dagen, robin åkte hem vid fyr, då hans mamma kom och hämtade honom.. jag gick till ica, mötte upp alva tog en cigg och köpte glass.
nu sitter jag bara hemma och väntar på mat och något bra teveprogram.
skola imorgon, börjar med restaurangkök riktigt kul att börja med stress direkt efter lovet, eller inte! nej jag ser inte fram emot morgondagen. eller robin kanske kommer till mig, det ser jag ju alltid fram emot ;)
jaja skriver senare eller imorgon
puss

i'm back bitches

yes, tillbaka från en underbar vecka i sälen! Min mormor äger ju en stuga där så vi har åkt upp på påsklovet varje år, lovely förra året och nu så följde robin med <3 förra gången var det ju som det var, men i år var det mycket bättre, bara vädret som var sämre, typ 6 grader, mulet och blåsigt! men vissa dagar hade vi sol på eftermiddagen iaf. ramlade en gång pga dryga småbarn som inte kan svänga -.-

vet inte vad jag ska säga riktigt, vi åkte skidor liksom? kom hem, åt mat, spelade spel med familjen sen la vi oss och tittade på film tills vi somnade ;)

men det var väldigt mysigt ändå, på fredagen när vi inte hade våra skidor längre åkte vi och åt jag tror sveriges godaste våfflor!

här har ni lite bilder!



stugan


jag i vita brallor, plogarn! ;)



våffla med blåbärssylt och grädde :)


brasa ;)



jag och älskling

som jag trodde..

så nu är påsklunchen avslutad, jag åt två bröd och två skivor skinka haha ;) smsade just mamma och frågade vad vi skulle äta hemma och svaret blev "påskmat" såklart!
jag tycker att man borde äta kyckling på påsken, när jag flyttar hemifrån ska jag starta upp den traditionen, kyckling på påskbordet istället för sill och lax och sånt :)
vi skulle ha tagit bussen hem till mig vid fyra men eftersom vi var tvugna att föra över filmer till datorn vi ska ha med oss till sälen så hann vi inte med den bussen, så vi tar den vid fem.. jag är röksugen och vi har bara cigg hemma hos mig..robin har ju sitt snus iaf..
aja vet inte vrf jag skrev egentligen haha menmen.. ha det så bra <3

hit the road

igår då, gästerna kom vid sex tror jag.. jag och robin satt och kollade på film så jag vet inte exakta tiden :P vi åt vid sju, kyckling, klyftpotatis och café de paris-sås, mycket gott ;)  sen kollade alla "barnen" på talang och efter det spelade vi buzz det var faktiskt väldigt roligt!
vi vaknade vid halv elva idag och har inte gjort så mycket, robin har packat sin väska och vi ska åka hem till mig runt 4-5. först blir det påsklunch här, även om jag inte brukar tycka om jul/påskmat så värst mycket hehe ;)
och imorgon bär det av till sälen! :D
glad påsk!

glad påsk

sitter hemma hos robin, kom hit igår..
vaknade imorse av att robins mamma knakade på dörren och sa att det inte fanns något vatten, så det går inte att gå på toa eller duscha eller så.. haha jobbigt!
aja har varit vaken sen kvart i elva, robin har spelat sen dess, någon förvånad? nej trodde inte det..
ikväll kommer massa gäster hit tydligen så vi får väl se vad som händer ikväll. och imorgon ska vi åka hem till mig igen eftersom att vi åker till sälen på söndag!
jag har inget mer att skriva, det har inte hänt ngt speciellt alls haha ;)

RSS 2.0