sjukhusbesöket.

okej ska försöka göra den här historien så kort som möjligt så iaf någon orkar läsa ;)

bröt handleden i januari år 2006, alltså snart 5 år sedan. har haft ont i handleden efteråt och har gjort väligt många besök på sjukhuset utan något resultat alls, tillslut fick jag komma till handkirurgen men inte ens där gjorde dom något, jag skulle "växa ifrån det onda" då kan man ju tycka att jag borde ha gjort det på 4 år eftersom jag inte växer längre?

men eftersom jag inte klarar av att öppna en flaska med skruvkork så fortsatte vi pusha på sjukhuset. det tog ett år sen fick jag gå på magnetrötgen (som jag skrev om för några veckor sen) och ja där fick jag ju resultatet att jag faktiskt har en skada i min handled.


idag skulle jag tillbaka till handkirurgen igen för att prata om vad jag kan göra åt saken!

tydligen så är det en bit brosk som ska sitta mellan underarmsbenet och handledsbenet som har lossat eller gått sönder, eller det var vad hon trodde, det syntes inte riktigt på röntgenbilden.. plus att några ligament har gått sönder.. jag ska iaf på en såkallad titthålsoperation vad jag förstår som gör dom små hål och för in en pytteliten kamera för att se hur det ser ut därinne, om det är lossat eller sönder på kanterna så kommer det sys fast igen.. äh jag förstod inte riktigt, hon pratade om något som skulle vara som en studsmatta men att "min" möjligtvis inte var så spänd som det skulle... haha jag fattade inte riktigt.. ;)

men ska som sagt göra den där lilla operationen och möjligtvis laga det där..

så var det med det!

min säng

glömde faktiskt ta kort innan vi hade monterat ner min förra säng, men jag bjuder på en bild på hur det ser ut förtillfället! det vart ju rätt sent innan sängen och allat var fixat så det kanske kommer möbleras om senare, kommer även byta ut min byrå mot två brunsvarta som är lite lägre, kommer bli najs! ;)



30 november

sov riktigt bra inatt, skaffade mig en sån där madrass som formar sig efter kroppen, vaknade utan ryggont så det lär ju funka ;) även robin sov bra tror jag..

kom iaf upp i tid och åkte till skolan, hade svenska och idrott, sen skulle vi haft arbetsmiljö och säkerhet men läraren kom inte på en halvtimme så alla åkte..
gick på stan en liten stund, kikade på lite vill ha kläder hehe.. gick till mammas jobb och vi åkte till fågelsången (ett café här i uppsala) sen vidare mot sjukhuset för beskedet om min handled, men det tar jag och berättar om i ett eget inlägg, kan bli lite långt annars ;)

kom hem för ca en halvtimme sen iaf, pratade med robin i telefon på bussen hem, känns konstigt att han inte ligger bredvid mig i sängen just nu.. men jag hoppas att han kommer igen på torsdag!

imorgon slutar jag halv två, då dra jag, Jossan och Madde ner på stan för julklappsjakt + lite saker till oss själva förhoppningsvis hehe ;)

vad kan man köpa i julklapp till:

mamma?
pappa?
pojkvän?

29 november

dags för en uppdatering kanske? ;)
hmm nu sa vi se.. senast jag skrev var i fredags va? iallafall, när robin hade kommit hem till mig så blev det film, sen god (=onyttig) mat framför "på spåret" tillsammans med mina föräldrar ;) sen mer film och tillsist sova.

i lördags blev vi väckta för vi skulle ju till IKEA, massa folk där, massa småbarnsfamiljer som skriker och är ivägen..
jaja vi kom till "min" avdelning där sängarna var, provlåg lite och ja, hittade en bra säng, tror jag, lite svårt att avgöra på en minut kanske ;)

där var vi iaf i 4 timmar, kom hem och åt en god köttgryta! mer film och mys sen sova ;)

hmm igår.. vaknade hyffsat tidigt men gjorde inte mycket alls, det vart film bara.. robin bestämde sig för att sova kvar så det var ju mysigt värre!

idag kom vi iväg till skolan i tid, hade svenska, samhäll, lunch, turismhotell och tillsist psykologi, gud vad nöjd jag är med att jag bytte till det! herregud vad intressant det är, och vi har ju en riktigt grym lärare så det känns inte att det är lite längre lektioner, underbart!

idag så ska min säng komma! vi fick inte plats med den i bilen i lördags så den ska levereras idag super, så robin följde med idag också för hans hjälp behövs då vi måste skruva isär min nuvarande säng och möblera om lite och ha oss, så jag får ännu en natt med honom <3

visar före/efterbilder senare eller imorgon (tyvär har jag redan hunnit städa innan jag kom på den idéen ;) )

26 november

usch vad jobbigt det var att gå upp tio i sju istället för halv nio! men tog iaf bussen till skolan tillsammans med älskling, kommer till skolan och har psyklogi gud vad intressant! vi såg en film som handlade om ett experiment som skulle pågå i 14 dagar, det är ett antal helt vanliga personer som frivilligt ställer upp för pengar. hälften är fångar och de andra är vakter.. så får man se hur de beter sig.. det var helt kaos efter 3 dagar.. hur kan man bli så galen? det här experimentet har gjorts på riktigt, efter 6 dagar fick man avbryta för det gick för långt..

det här var ett ämne för mig ;)

sen hade vi iaf turism och den lektionen går ju så himla snabbt fast den är lång, fick sluta lite tidigare också, perfekt ;)

är hemma nu och väntar på robin som kommer när han slutar, mys på det!

vi hörs kanske senare :)

katarina

jaha jag har tydligen namnsdag, trevligt haha.. inte för att det är något speciellt med det tycker jag, brukar få ett litet brev från mormor med lite lotter och kanske en hundralapp, men det hade inte kommit fram idag så det kommer väl imorgon.. aja grattis till mig, och mamma som också heter det i mellannamn, och alla andra som heter det :)

gjorde en liten ändring idag

bytte bort engelska B kursen idag, anser att den inte är nödvändig och att jag faktiskt kan läsa in det senare om jag skulle vilja det, det blir psyklogi A istället, men den kursen har redan börjat så jag börjar direkt imorgon för mig, men har bara varit två gånger så ;)

så nu är min sovmorgon på fredagar borta men det gör inte så mycket faktiskt! känns ganska.. kul ;)

25 november

helt otroligt.. det är snart december!

hade sovmorgon idag, superskönt! kom till skolan och har haft en lektion hela dagen, fast en tre timmars lektion, egentligen har vi en och en halv idag och samma imorgon, men flyttade ihop båda till idag så vi får sluta tidigare imorgon och så man kunde bli klar! ;)

och jag blev klar, yes! skulle göra en power point presentation, ett collage och ett litet faktahäfte att dela ut till klassen. visst går väl hyffsat snabbt men att hitta info var inte det lättaste kan jag lova! men blev ju klar iaf som sagt, så om någon vill veta något om Radisson hotellen.. så fråga mig haha ;)

är hemma nu och har extreeemt tråkigt, men det är ju fredag imorgon iaf!

närbild


tack tack

runt halv åtta kommer min mamma och lillasyster hem.. åtta går jag ut och tänkte fråga vad det blev för mat men ser då en tom pizzakartong på bordet, så då blev frågan istället: men hallå får inte jag någon mat? nej då hade mamma trott att jag var mätt eftersom jag hade ätit sallad, ja klockan ett gjorde jag det.. men hon trodde att jag hade ätit vid fyra så det blev ingen mat till mig idag ;)

äsch får väl laga mig typ.. spaghetti?
ska köra igenom mitt lilla träningspass och ta en dusch också.. och se på efterlyst hmm hur ska jag hinna ;)

hemma från stan

sådärja! åkte ner med Jacqueline på stan och var där ca 12.20, gick och käkade och det var mumsigt! det här hade jag i min sallad förutom sallad, gurka och tomat som ingår; fullkornspasta, pestopasta, dubbla morötter och kyckling, ville ha en currydressing till det men den var slut (!) så det var tzatsiki istället och det funkade ju också! efter det gick vi runt på stan ett tag och kollade, sen blev det en cola i var på ett fik, satt och pratade om allt möjligt ;) sen blev det att gå runt lite till och tog bussen hem vid kvart i fem. det var en väldigt trevlig dag!

kom hem för 20 minuter sen och gör absolut ingenting, ;)

vi hörs senare dåå

24 november

sitter i skolan och håller på med ett teoritskt projektarbete som skulle handla om praktikplatsen, jag satsar på nya barnstolar haha ;)

lektionen är slut om 20 minuter och det är också skoldagen!
blir att sitta kvar en liten stund och jobba med min hotellkedja, därefter stan med Jacqueline för en god lunch på cupido, det blir sallad!

får se hur länge vi är kvar på stan, kanske att robin kommer hem till mig idag också, men det får vi se!

ska fortsätta med mina barnstolar nu, hörs när jag är hemma!

nu säger jag godnatt

ska stänga av datorn nu, och titta lite på navy cis innan jag ska sova..

ser fram emot en god lunch imorgon!

vi hörs godnatt


en vanlig tisdagskväll..

halv åtta hos mig
träna, duscha
desperate housewives
bartenderskolan


inte helt fel, hade ju gärna velat haft sällskap dock! ;)

kände mig inte fin alls idag hade tänkt ta en bild men det blev inga bra kort, så det får bli någon annan dag hehe!

23 november

skolan gick bra idag, dock sur på min idrottslärare! slutade tolv men duktig som jag är stannade jag och några andra flickor kvar efter skolan bara för att jobba med ett arbete som vi har ;)

samma sak imorgon, slutar halv tolv men blir kvar och jobbar, dock blir det sallad med Jacqueline efteråt!

har inget mer att skriva nu, så vi hörs

godnatt

ska inte sova riktigt än, blir att titta lite på tv ska nog se reprisen av paradise hotel tror jag!

såg nyss på biggest loser sverige, hur fan lyckas man gå ner 75 kilo? hur grymt som helst! ;)

imorgon är det skola, svenska, idrott och arbetsmiljö/säkerhet står på schemat, slutar halv tolv-tolv. härligt ;)

men säger godnatt till er iaf :)

I-landsproblem

tittar just nu på halv åtta hos mig, gillar det starkt!

men sen kommer problemet, har 3 program som jag vill se som alla börjar klockan åtta.. ;) det löser jag med... att kolla via datorn sen, två av programen kan man kolla på "kanal*play"  (olika kanaler ;) ) så det blir ju väldans bra de!

skulle gå och lämna in mitt cv idag ju, på två ställen men på ena stället ska jag tillbaka imorgon eftersom att butikschefen inte var där.. menmen ;)


nu är reklamen slut, hej så länge! <3

22 november

hejhej, kom nyss hem från skolan, gick lite på stan med jacqueline också, kollade lite på julklappar ;)
sitter nu och tittar på topmodel ;)

måste bara få säga en sak, blir alltid glad när jag ser att jag får kommentarer men sen när det står "hej jag har en tävling på bloggen... " "var med i dagens blogg..." är det inte lika kul längre, vad tjänar jag på att delta i det på någons blogg som har ungefär lika många besökare som mig? och som dessutom gör det via bloggtrafik? ingenting!

snälla om du inte ska kommentera något om mig eller min blogg, så skriv inte alls för jag kommer inte ens kolla in på din blogg sorry ;)

allt jag hade att säga nu <3

stolt över mig själv

har faktiskt använt min ab roller varje dag sen jag fick den, okej det är inte ens en vecka men ändå ;) har även lagt till en annan övning som jag kör också, okej jag gjorde det inte i helgen för robin var ju här så då ville jag inte visa hur dålig  jag är ;)

men jag tycker att jag är ganska duktigt som faktiskt tar tag i det och faktiskt tränar lite.. ska fortsätta såhär nu, känns bra, funderar även på att sluta med chips och sånt, inte läsk dock haha!

men till en början blir det bara träning ;)

det här inlägget var nog mer ett peppinlägg till mig själv ;)

på bättre humör!

gick och köpte jordgubbssnören på ica så nu är allt bra igen hihi ;) nä men det som gjorde mig på bra humör igen var dels söta sms från pojkvännen sen sa mina föräldrar att vi ska til IKEA nästa helg, äntligen ska jag få en ny säng! har en så kallad 90säng nu, och ja.. det finns väl knappt plats för mig i den haha. så det ska bli jätteskönt!

har kvällen planerad framför tvn, just nu är det fear factory som är igång!

hoppas ni har haft en bra helg!

21 november - värdelös dag

hejhej,

söndag idag.. segt! robin har redan dragit. så vad ska jag göra nu?
är  på värdelöst humör så det är bäst att jag avslutar mitt inlägg innan det händer något...

aja hejdå.

20 november

igår blev det att vi gick ut och pizza och efter det blev det bio, hade fixat biljetter till harry potter, den va riktigt bra tycker jag! ;) efter det hem och mer film + mys.

vaknade sen idag, tyckte att robin förtjänade att få sova ut!
och idag har vi bara kollat på film!

nu kollar vi på "så mycket bättre" och efter det blir det film - trollkarlens lärling, och chips + dipp till det, mumsigt..

vi hörs!

18 november snart över

har varit lite dåligt med inlägg idag, men har inte haft något att skriva alls!

ska titta på film snart och sen sova, har lite sovmorgon imorgon faktiskt det känns skönt, och så är det fredag, ännu skönare!

jag har en liten plan för mig och robin, men kan tyvär inte avslöja den än men tror mig, snart får ni veta ;)

också det här ett oerhört tråkigt inlägg, men det är var jag har att komma med!

godnatt!

spökstad

bilder tagna igår runt tolv på dagen, utanför vardagsrumsfönstret!




oj jag glömde

visst att slänga iväg ett inlägg när jag kom hem ooops ;)

men är bara en timme försenad!

idag var det sista dagen på praktiken, det gick bra och sa tack och hej till de flesta innan jag gick hem!

så ni blir det hela skolveckor i fortsättningen, vilket kommer bli rätt skönt ändå!

aja har faktiskt inte så mycket att skriva just nu, hörs senare!

stänger av datorn nu

ska släcka lampan och titta lite på tv och sen sova, börjar ju 8a imorgon och ska ta bussen halv åtta, lite tidigt då jag kommer till praktiken ca 10  minuter tidigare menmen vad ska man göra? slutar iaf 2 och det är min absolut sista dag där, nästa vecka är det skola som vanligt.
när jag väl kommit upp ur sängen imorgon så ska det inte vara några problem! ;)

men kommer inte ha tid att hinna blogga innan jag sticker, så ni får uppdatering runt tre!
nattinatti

hemma nu

som jag lovade, skulle skriva ett inlägg runt nio ;)

praktiken gick bra idag, det var kul och jag fick massa godis hihi, pratade även med en celeb i telefon men tror inte jag kan säga vem? tror det är någon "regel" aja det var väldigt oväntat och kul ;)

nu ska jag se på efterlyst och därefter hells kitchen!

puss

mot praktiken

får skjuts av pappa om ca 10 minuter, skönt att slippa stå ute och vänta på bussen + gå till praktiken i kylan, nu blir det skjuts direkt till dörren, haha ja jag är lite lat kanske ;)

ska stanna till på ica och köpa mig en cola också, ska ju ändå vara på praktiken till åtta så lite energi behövs nog, jag tror att det är mer jobb på eftermiddagen eftersom att då kommer alla som ska checka in osv.. ;)

så jag är väl hemma strax innan nio? då blir det duschen det första som händer men vänta er ett inlägg efter det!

dom flesta slutar väl skola/jobb snart, så ni får ha en skön eftermiddag!

17 november

vaknade inte för så längesen, skönt att få sova ut lite! ska ta något att äta så jag klarar mig på praktiken ;)

sitter just nu i morgonrocken och kollar busstider ;)

lite fint osminkad sådär ;)





kvällens planer

nu: halv åtta hos mig
snart: 15 minuters träning - dusch
sen: desperate housewives
senare: bartenderskolan


bra kväll ;)

nu kör vi!

kommer ni ihåg den där träningssaken från stadium som jag bloggade om för ett tag sen? iaf mamma kom hem med den åt mig idag, nu kör jag igång, nu ska det tränas! ;)

16 november

sådärja, då var den här praktikdagen avklarad, det gick bra och snabbt så det känns skönt ;) imorgon börjar jag två så då blir det sovmorgon också!

senare idag ska jag lämna in mitt CV på två ställen, hoppas på jobb!

vi hörs när jag har något att skriva :)

snart läggdags!

ska snart sova faktiskt, ska ta bussen till praktiken vid halv åtta så jag behöver sova för att orka det! ;)
ska vara i receptionen igen, hoppas det blir som i torsdags, för då ska jag nog klara av det bra!

men kommer inte kunna sova riktigt än.. blir nog film och te, bra avkoppling!

nu har jag kommit på vad robin ska få i julklapp också hihi, lite tidigt kanske men jag brukar ha så svårt att komma på presenter ;)

men godnatt hörrni vi hörs imorgon runt... tre ;)

det här händer just precis nu






15 november

uhuu sov riktigt dåligt inatt, jag sov men var samtidigt vaken? sjukt konstigt men jag var på något sätt mittemellan vaken och sovande, obehagligt! så var riktigt trött imorse.. men kom iväg till skolan iaf ;)

kollade klart på frankenstein på svenskan, kollade på filmer om miljön på samhäll, åt rivna morötter med currydressing till lunch (fanns inget annat gott) sen var det prov och jag fixade det! var helt säker på allt konstigt nog.. för blev det något plugg igår njaa...

så det kändes skitbra, när jag slutade så snöade det så in i h*lvete men det var bara att dra upp luvan och gå ut. som tur var så behövde jag bara vänta 1 minut i stan innan bussen hem till mig kom.

men när jag kom hem hade jag inga hemnycklar och ingen var hemma! så jag fick traska iväg till syrrans skola och hämta hennes nycklar, *suck*

jaja hörs om ett tag

har jag pluggat?

svar: nej

det var ju vem kan slå fredrik och filip också.. gud nu får jag sluta hitta på ursäkter..nu ska jag läsa igenom det där!



hemma hos mig

blev att jag tog bussen vid 5 och åt hemma istället.. lite tråkigt att åka så pass tidigt eftersom att vi de senaste 5 veckorna bara har setts på helgen..

aja här hemma blev det marängswiss till efterätt mums på det! ;)

nu kollar jag på ensam mamma söker och efter det ska jag plugga lite tror jag sen blir det nog en kopp te + film!


14 november

vaknade väl i hyffsad tid imorse, har sen dess sett klart på dragon hunter (jag orkade inte se klart hela igår), duschat och ätit frukost..

nu spelar robin och jag kollar på tv och spelar car town på facebook.. ;)

ska ta bussen vid 6 eller 7, beror lite på när det är mat och så.. då ska jag hem och plugga till provet imorgon, ska stanna på ica och köpa ngt till pappa också, det är ju fars dag ;)

hörs senare!

tvn som inte funkar..

satt och kollade på jurassic park 2 men vi gav upp en halvtimme innan den var slut eftersom det "stängdes av" hela tiden eftersom det inte är ngn signal eller något sånt ;)

ska snart kolla på en film på min dator, som heter dragon hunter, aldrig sett förut så hoppas på att den är bra..
kommer inte blogga mer idag, så godnatt!

snart slut på denna lördag..

usch, klockan är redan över sex.. kan inte tiden bara stå stilla en liten stund?
lite senare blir det film, det går två på tv, vet inte riktigt vilken av dom vi ska se, och efter det har jag en film på datorn också ;)

vi hörs kanske om en stund!


hos robin.

nu är jag här, vi har kollat lite på tv och ätit mat..

fortsätter berätta vad som händ efter mitt senaste inlägg!

hade hotell/turism lektion, fick lite uppgifter som vi skulle göra, jämföra priser på olika researrangörer osv..
sen skulle läraren som också är mentor prata med alla om hur det gick på provet, hur vi trivs i klassen och praktiken.

kan ju ta de bättre nyheterna först, vg på provet ;) men sen... min praktik hade ju ringt till henne i onsdags och klagat.. eeeh va?! var min reaktion... jo men då var jag "aldrig där" (varit borta 3 dagar av 15) var negativ och ansträngde mig inte? nehe oj vad jättekul att höra har ju slitit som ett as för det där stället!

haha jag började grina, men helt ärligt tycker någon att det är kul att städa? vad begär dom att jag ska vara superglad medans jag städar 2 av 3 våningar själv?

nej fyfan vad sur och ledsen jag blev, men eftersom att min mentor är bäst så förstod hon mig.


aja sen slutade skolan och jag satte mig på bussen, på sätet mittemot satt en gubbe alkis som började spy efter 15 minuter fresch..

så efter en lite obehaglig resa så var jag äntligen framme, nu kanske jag kan få njuta av att det är fredag! ;)

skolan

hallå. har lunchrast nu så står i biblioteket med en cola ;)

har en lektion till som slutar vid två, sem blir det att åka till robin!

det är helg!

dåligt slut.

ska snart sova, är rätt trött eftersom att jag sov väldigt dåligt inatt.

är på lite dåligt humör. kom på att jag har ett prov på måndag och har inte pluggat ett skit, sen om typ 2 veckor ska vi vara klara med ett stort arbete om en hotellkedja (3 om man vill ha bättre än G) och jag har inte ens börjat, är skitstressad hela tiden, såg fram emot att få åka iväg en dag i slutet av novmber för att komma bort från allt som stressar mig här, men det blir inte av.. fast jag är väl inte så förvånad egentligen... det brukar alltid bli så för mig, planerar något men sen av någon anledning blir det ändå inte så.

nä inget bra slut på den här dagen helt enkelt, så vad ska jag göra nu? plugga? om jag inte gör det nu kommer jag sitta med allt på söndagkväll, som vanligt. ska plocka upp dom där böckerna nu och se hur mycket det är och vad jag kan...

godnatt på er, vi hörs imorgon! :)

nej färgen satt inte i 1 ½ timme

haha men medans jag sköljde ur håret passade jag på att duscha samtidigt och sådär, sen började robinsson så har tittat på det ;) men nu är det reklam!

spännande att se hur håret ser ut, jag brukar alltid ha håret snurrat i handduken tills jag ska sova, då släcker jag lampan och borstar ut håret haha, har en spegel mittemot sängen så när man sätter sig upp på morgonen så ser man resultatet, haha lite knasigt men.. ;)

nu blir det mer robinsson, sen ska jag kolla på you, me and dupree som går på sexan tror jag att det var!

18.50

nu ska jag börja fixa med håret! ska bli skönt med lite förändring och kanske förbättring?

aja skriver efter att allt är ursköljt :)



tänd ett ljus, och låt det brinna







11 november

gick till praktiken imorse efter lite bråk med mamma, eller.. hon fick skjutsa mig eftersom att jag inte gick upp förens en halvtimme innan jag skulle vara där.. ;)

var iaf i receptionen idag och det gick faktiskt bra, för första gången på 5 veckor kände jag att det var rätt kul. så det känns bra att sista veckan nästa vecka kommer vara i receptionen!

när jag slutade strax innan två så tog jag en sväng till åhlens och köpte hårfärg, japp det blir mörkare! ;)

skriver senare <3

måste sova

imorgon måste jag till praktiken säger mamma, även fast det är den som orsakar mig all stress. känns ju.. sådär. får se hur det går, om det blir för jobbigt så går jag hem. och jag tänker inte svara i telefon iaf inte första dagen!

snart helg, underbart! då ska jag ta det så lugnt som det bara går, typ ligga i robins säng haha ;)

som rubriken säger måste jag sova nu om jag ska upp imorgon, ska vara där från 08.00-14.00 men som jag känner mig nu kommer jag inte fixa så länge, tyvärr mamma.

aja börjar babbla för mycket nu känner jag så säger godnatt nu och vi hörs imorgon :)

funderar..

på att bli mörktbrun/svarthårig igen.. vad tycker ni?
nej inte spec vacker bild, ser.. liten ut haha, men det är väl nästan 2 år sen?
aja hårfärgen var det jag skulle ta upp, så, mörkt eller inte?




nästan 2 timmars projekt!

har rensat bland mina bilder, gjort mappar till allt och tagit bort massa bilder, det tog sitt tag men nu är det äntligen lite ordning så jag kanske hittar bilder jag letar efter ;)

nu var jag duktig!

jag kommer överleva!

åkte ju till vårdcentralen och kom nyss hem, först fick jag göra ett ekg test för att kolla så hjärtat slog som det skulle, sen fick jag träffa läkaren, han var typ från island gissar jag på namnet och hade lite bryting så hörde inte riktigt vad han sa förutom att jag är frisk, har fått ont pga stress. så nu tar jag det lugnt hemma med lite cola och top model, perfa ;)

10 november

vaknade tidigt idag, eller runt halv tio iaf!
ska ta bussen till stan om ca 40 minuter, ska där stå och vänta i typ 20 minuter på en buss som tar mig till vårdcentralen..

så vi hörs efteråt :)

nattinatti

nu ska jag göra en kopp te och kolla på the holiday! bra avslut på den här dagen.

vi hörs imorgon!

det positiva med vintern


obehagligt.

sen igår runt 10 har jag har haft ont när jag andas in, nojig som jag är har jag suttit och kollat på google vad som kan vara felet.. antingen har jag inflammation, infekton, eller något annat vad det låter som. sen var det någon som skrev om att en lunga kan ha typ säckat ihop så jag är typ lite rädd nu haha.

ska säga åt mamma att ringa vårdcentralen annars kommer jag väl inbilla mig att jag är döende om jag inte får bekräftat vad det är. brukar vara ganska bra på att inbilla mig det -.-

nu är det halv åtta hos mig, sen dusch, sen desperata hemmafruar sen bartenderskolan! bra kväll :)

om jag ska till praktiken imorgon får vi se, (jag tänker prioritera en vårdcentral) iaf så börjar jag 14.00 då. känns lite segt!

men vi får se :)

ska äta nu :)

vad är det här?!


9 november

jag stannade hemma idag, vaknade av väckarklockan kvart i sju och mådde inte alls bra! somnade om och vaknade elva, somnade igen och vaknade halv ett. har bara kollat på tv och druckit te sen dess, inte intressant alls ;)

usch det snöar.. jag gillar inte snön, bara om jag sitter innomhus med robin under en filt och kollar på film typ haha!

vad tycker ni om snö?

dåligt med inlägg idag

ska kolla på "vem kan slå filip och fredrik" på kanal5play nu, sen blir det te och någon film sen sovdags!

imorgon blir det praktik tror jag, beror lite på hur jag mår!

men vi hörs imorgon!

typ sjuk?

känner mig inte riktigt frisk alltså, orkar inget känns det som, tung i huvudet och ont när jag tar djupa andetag. myspys!

om jag inte tyckte att det är så himla långtråkigt att bada skulle jag lätta ta ett bad, men får bli duschen istället! jag tror jag har en ansiktsmask som jag funderar på att använda, kanske måla naglar och lite sånt så jag känner mig fräsch, ska åka till värmen i 20 minuter någon dag också.. visst jag behöver inte vara superbrun, men lite fräsch sådär, jag ser så.. blek ut annars ;)

måste lägga i en toning i håret någon dag snart också!

nu blir det duschen
puss

8 november

kunde inte alls sova inatt! tror jag sov i 40 minuter kanske.. kul!

gick iaf till skolan och hade svenska, vi kollade på frankensteins monster.. sen skulle jag åka till sjukhuset, och jag har haft rätt i 5 år nu, jag har en skada i handleden. men eftersom ortopeden inte tar hand om sånt så skickas en remiss till handkirurgen igen 3 gången nu tror jag!  så får dom avgöra vad som ska göras.

aja tillbaka till skolan, hade lunch och sen sista lektionen var läraren inte där så vi hämtade bara några uppgifter sen fick vi gå.

robin följde med hem en stund, tror ni inte att jag somnar direkt när han håller om mig? ;)

men nu har han åkt, skulle köpa en jacka med sin mamma, och jag gör ingenting just nu.. väntar på något roligt ;)

sex and the city

ska jag kolla på nu tills jag somnar, ska göra mig en kopp te också och kanske en macka..
får se hur det går att sova utan någon bredvid sig nu efter en hel vecka med sällskap..

håller på med ett CV som jag ska lämna in på två ställen.. vill tjäna pengar, handla kläder och åka utomlands! nu tar jag iaf ett litet steg i rätt riktning!

här vill jag vara:


7 november

förlåt för dålig uppdatering igår, spenderade den sista hela lovdagen med att bara mysa med robin!
vi kollade på toy story 2, number 23 och how to train your dragon ;)

idag hände ingenting, dagen gick sjukt snabbt! robin skulle ta 18.18 bussen från stan, så jag åkte buss med honom till stan, gulligt av mig va ;)

nu sitter jag här ensam och kollar på amazing race, sen blir det ensam mamma söker och senare på spaning med bridget jones

imorgon är det skola igen.. men klockan 10.15 ska jag till sjukhuset och få svaret från den där röntgen jag gjorde på handleden. hoppas att något faktiskt är fel nudå!

hörs om ett tag :)

mobilbild

vad tycker ni om våra halloweenpumpor det här året? :)


vad har jag gjort idag då?

vaknade sent, åkte ner på stan och käkade, ingen lyxrestaurang kanske men vi blev ju mätta iaf ;)

åkte tillbaka hem och har kollat på project runway och nu navy cis.
snart blir det mat, parmalindad kyckling med balsamicosås-väldigt gott! efter det tar vi en sväng till ica och handlar lite gott, ikväll blir det toy story på tv och kanske idol eller något annat ;)

vad har ni gjort idag?

5 november

såg ju saw 3d igår, jag tyckte att den var bra faktiskt! nu förstod jag exakt vad den faktiskt handlade om haha ;)

fick en kommentar om att det inte var så mycket 3d, men grejen med 3d är ju inte att det "kommer saker mot dig" utan att det blir djup i bilden, så det ser ut som att man är där och det är inte bara "platt" när det "flyger ut" saker så är det bara en 3d effekt. har hört andra som sett den som säger att det inte är 3d, men det är det hela tiden, bara effekterna som inte var så många. ;)

aja kom hem till mig och åt lite mat, kollade på reprisen av robinsson och sen på en film som heter "love at first hiccup" den var rolig och gullig, rekomenderas!

beroende av detta facebook spel..


4 november

godmorgon på er, eller.. ja klockan är ju ett så det är väl inte morgon längre ;)

idag väntar bio, trevligt! tänkte boka biljetter till harry potter filmen men premiären är den 17 och då brukar det vara rätt dåligt med pengar, typiskt! så vi får se den senare...

aja ska väl börja packa och göra mig iordning snart, vi tar halv fem bussen till stan!

men jag hinner nog slänga in ett inlägg innan vi åker!

inte sova än..

nä nu ska vi göra varsin kopp te och en macka, och sätta oss och kolla på den här filmen:



så till er säger jag godnatt och vi hörs imorgon!

inte så mysiga bilder!

sa ju att jag skulle ta bilder på hur armen såg ut under mitt plåster...

för er som inte vet satte jag in en pstav i fredags och plåstret skulle sitta på i 5 dagar.
när jag tog av det så mådde jag väldigt illa och höll på att svimma, konstigt! borde ha fått den reaktionen när hon satte in staven och inte nu när jag tog av plåstret menmen!

okej så här såg/ser det ut:


med plåster..


bara tejpen kvar, armen ser rätt uppsvälld ut, konstigt ställe blåmärket hamnade på då staven sitter lite längre ner..


och hmm någon av dom där 3 prickarna är hålet haha. gud vad armen såg missbildad ut ;o kanske för att jag håller handen där.. vi säger att det är så iaf ;)

dags att skärpa sig!

eftersom jag aldrig köper ett gymkort, (jag skulle ändå aldrig orka ta mig till gymmet) och inte har lust att jogga i regn, snö, stekande värme osv.. och inte längre kan dansa, så har jag kommit på en lösning, träning hemma! jag skulle vilja hänga upp en boxningssäck någonstans men jag tror inte att mamma och pappa skulle gå med på det ;)

men jag har kollat lite och kommit fram till vad jag vill ha!

CASALL EXERCISE WHEEL DOU
Träningsutrustning/CASALL EXERCISE WHEEL DOU från stadium.se


japp en sån här, man tränar mage rygg och armar, perfekt! kostar bara 149 kr så det är ju super!


ja vem vill inte se ut sådär ;)

saw 3d

har någon av er sett den? var den bra? :)



3 november

vaknade 11 idag men låg kvar i sängen till strax efter 12, kollade på film; grown ups, den var faktiskt väldigt bra tycker jag! ;)

det blir bio imorgon istället!

tiden har gått sjukt snabbt klockan är redan tre, så de här dagen är snart slut.. usch :/

kollar lite på tv nu sen ska jag duscha!

film

nu blir det film, mirrors 2 (orkade inte se den igår) och efter det vampyrer suger. (om jag inte blir för trött haha brukar bli det ;) )

längtar tills imorgon, då får jag äntligen ta av plåstret på armen som har suttit där i fredags, kommer ta kort på hur det ser ut och lägga upp här, jag är förberedd på ett fint blåmärke! :)

men nu ska vi röka och sen film, det blir bra!

middagen avklarad!

jag och älskling gjorde en jättegod pastarätt som vi kom på själva, jag tror jag ska öppna en pastarestaurang har ju kommit på 2 helt egna recept nu haha ;)

just den här innehöll:

matlagingsgrädde
ost
purjolök
champinjoner
citronsaft
+ lite kryddor


låter kanske inte så jättegott men det var det faktiskt!

nu råder paradise hotel, desperate housewives, bartenderskolan, film! låter rätt bra haa? :D

utmaning

hittade en rolig utmaning som jag tänkte börja på imorgon!

01 - A photo of you, taken today and the outfit you wore today.
02 - What's in your bag?
03 - A photo of your cellphone.
04 - What you want more than anything right now.
05 - A day in the life, photographs taken throughout your day.
06 - A photograph of yourself without makeup.
07 - A photograph of yourself two years ago.
08 - A photograph of yourself taken over ten years ago.
09 - A photo of yourself, not taken by you.
10 - A photo of someone you fancy at the moment.
11 - Your current wishlist.
12 - A photo of the item you last purchased.
13 - Your favourite movie.
14 - A photo of your PC.
15 - Your current wishlist.
16 - Something you regret. 
17 - A TV show you're currently addicted to.
19 - A photo of your handwriting.
20 - A photograph of the part of you that you dislike the most.
21 - A photograph of the part of you that you like the most.
22 - The next plan you have coming up that you're really excited for.
23 - A song to match your mood.
24 - A photograph of the town you live in.
25 - A celebrity you don't like, and why.
26 - A photo of your favourite item of clothing.
27 - A cartoon caracter that you´d love to meet in real life.
28 - What's in your make-up bag?
29 - Hopes, dreams and plans for the next 365 days.
30 - A photograph of yourself taken today + three good things that have happened in the past 30 days.

godmorgon

vaknade väl halv tolv idag, och har inte gjort något speciellt, men det är väl så ett lov ska vara?
det ända roliga som händer idag blir väl desperate housewives hehe, och juste, ska fortfarande komma på någon maträtt.. ;)

imorgon blir det bio och sen hem till mig, saw 3D är planen, haha jag kommer ta av mig 3dglasögonen om det blir för läskigt ;)

hörs senare, ska ta lite frukost och sen duscha tänkte jag!


filmmys

nu ska vi kolla på film, mirrors2 och nanny mcphee2 ;)

vi bakade en kladdkaka utan kladd hehe, men den blev god ändå, fast det är inte så mycket kvar av den..
inga planer imorgon, ska försöka tänka ut någon god middag, då jag och robin kommer få äta själva..

nu blir det film, puss


en till bild!


jag och linda

1 november

vaknade sent idag, kvart i tolv.. men var sjukt trött efter helgen ;)
nu är jag vaken iaf och tittar lite på tv, har inga planer idag faktiskt, senare i veckan ska vi åka hem till mig och någon dag blir det bio också!

vi hörs senare!

RSS 2.0