onsdag 29 juli

godmorgon! är fortfarande hemma hos robin, därför jag inte skriver så mkt, lite synd för då tappade jag lite besökare men aja. dagarna här går väl mest åt att titta på film men igår var vi och spelade minigolf med hans mamma och sen plockade vi massa hallon och blåbär så gjorde sandra en paj av det sen. gott var det.
 nu är det mindre än en vecka kvar till grekland!

skriver när jag får nytt tillfälle, som tex nu, när robin fortfarande sover och jag är vaken.
/e.d

söndag 26 juli

sitter hos robin i alunda, känner mig väldigt hemma här asså. bio och kinamat igår då. träffades sju vid china garden det var gott som vanligt och det var föresten med honom som jag för första gången åt kinamat så det känns lite speciellt varje gång vi går dit. sen harry potter men lite segt slut haha.

och nu sitter vi här och ska kolla på film resten av kvällen antar jag :)

/e
 
låten är till robin<3

lördag 25 juli

kinamat och bio snart, det blir mysigt även om relationen mellan mig och robin inte är den bäste förtillfället, hoppas det ordnar sig. efter bion som slutar runt kvart i tolv så blir det att åka hem till mig och sova lite sen imorgon blir det alunda tror jag men är inte helt 100 på det så vi får se.

börjar ångra lite att jag inte tog något sommarjobb, är i stort behov av pengar! men jag får väl skylla mig själv och fortsätta tigga av mina föräldrar hehe. nej ska gå och platta håret nu!
puss


torsdagkväll/fredagmorgon..


torsdag 23 juli

sitter hemma hos robin, han skulle åka en snabbis till oxsätra och köpa ngt men jag orkade inte följa med hehe.. så sitter här i den så kallade lillstugan och ska snart sätta på en film medans jag väntar.

tror det blir bio på lördag också :)

/E

nu har det blivit onsdag!

jag undrar om man kan bli beroende eller något av att blogga för jag gör ju det typ tre gånger per dag minst! fast som rubriken säger nu är det onsdag och  ny dag tihi (a)

sitter hos jessica men ska hem snart och typ.. kolla film hela natten för kan inte sova, och sen tar jag bussen 14.05 till landet och robin. eller okej så ser planen ut nu men det kommer säkert att ändras, äsch inte negga nu vi får se vad som händer.

har kommit på att det är kul att lägga in låtar här, inte för att jag tror att någon lyssnar förutom jag men ändå haha, så slänger in låten till en dans som jag gjorde förut.

godnatt!


nu är det klippt

det blev inget siggefora av olika anledningar, trist men det får bli en annan gång, ska åka till jessica en stund ikväll :)
klippte lugg idag, om det händer ngt jobbigt så ändrar jag mitt hår haha antingen färgar eller klipper och den här gången blev det som sagt lugg, vet inte om det är fin men det är en förändring iaf.















tisdag 21 juli

godmorgon!

siggefora snart då! fast det är ju skitväder så det kmr säkert inte bli något får ringa till matilda och fråga hehe. och jag vet att jag har sagt det hundra gånger snart, men imorgon blir det hem till robin saknar honom. men idag - om det blir något- kommer jag och matilda ha superkul!

om exakt två veckor idag är jag i grekland!


måndagkväll

precis som jag trodde gjorde jag inget kul idag, bråkade med mamma och lillasyster åkte till flogsta och träffade alva och martin lite fick något jag behövde haha. när jag skulle hem och väntade på buss 5 såg jag jonna några meter bort och ropade och vinkade till henne men tror inte hon fattade att det var jag riktigt. kom på när jag klev på bussen att det kanske inte var jonna så paniksmsade henne lite och jo det var hon, tur hade varit ganska pinsamt annars haha. sitter och väntar på att beck ska börja, tänkte smsa med robin men han har stängt av sin mobil som vanligt och precis när jag skrev det så satte han visst på den, meen jag är för lat för att radera texten haha.

kmr väl antagligen inte blogga på några dagar eftersom jag ska till siggefora imorgon och på onsdag till robin, vet inte hur länge jag stannar där men iaf. har ju inte fått min dator än så..

aja hinner säkert skriva ett litet inlägg innan jag åker iväg imorgon
/e.d

låten är "min och matildas" valborg08 <3


måndag 20 juli

trött och orkar ingenting, inte ens säga jag älskar dig också till han som betyder mest.. men det är inte mitt fel det är deras, dom som jag inte ens vet vilka det är som har tvingat på mig alla minnen från förut och dessutom gett mig fler.

okej lite positv måste jag försöka vara även om jag inte har lust
hmm något kul som hänt? - nej
något kul som kommer hända idag då?- nepp inte det heller..
men va faan imorgon måste det väl hända något?- faktiskt! ska till siggefora med älskade matilda

sen ska jag få en bärbar dator också äntligen..


tror det blir en sån här, rosa smidig liten sak.




/ella

lite senare söndag

varit på bio med dorentina och såg the proposal, den är fan värd att se väldigt rolig, sen drog vi runt lite på stan i väntan på bussen. tack för kvällen <3 mycket roligare än att sitta hemma!

snackar på msn med en kompis jag träffade på kryssningen förra sommaren och vi har börjat prata om att åka på en kryssning tillsammans nu i sommar, hoppas på det skulle va sjukt kul att träffa flickan igen bor rätt långt bort så det är väl enda chansen typ.. så håll tummarna för att vi får! :D

ska snart kolla på ciao bella och lite senare scarred godnatt :)
/ella


"hej jag har inget liv"

tror jag skrev ett blogginlägg för kanske tre timmar sen och nu sitter jag här igen utan något intressant att säga den här gången heller.

Är för övrigt sjukt irreterad på mina föräldrar för att dom inte kan låta mig få ta med robin eller någon kompis till grekland! Alla jag känner och jag menar alla jag känner (okej inte jonna gumman<3) ska åka med kompis/pojkvän utomlands och jag känner att: jaha vrf får inte jag det? skulle ju bara vara mycket roligare och mysigare men nej nästan skriker mina kära föräldrar om jag ens nämner det.


men måste väl ändå erkänna att det ska bli otroligt skönt att åka någonstans dit det är varmt och soligt jag ska verkligen ligga och pressa i solen har nog aldrig solat så lite som den här sommaren. den 4 augusti åker jag och blir borta en vecka och sen när jag kommer tillbaka är det bara 7 dagar tills skolan börjar och jag ska ta mina första steg på ekebygymnasien -hotell och resturang tillsammans med jessica bohlin som tur är!

kommer säkert skriva om några timmar igen så hej så länge :)



 


söndag 19 juli

åkte till östhammar med jessica igår, började bra och hade kul men slutade...dåligt. åkte hem vid halv två slut om det!
känner att
jag vill träffa robin nu, nu,nu men det får vänta, han har annat att göra. men på onsdag tror jag att jag skulle dit och hjälpa till att måla lite på deras hus.
vet inte vad jag ska göra idag hoppas kunna åka till donna!  annars blir det väl att vara hemma och kolla på film som är mindre kul menmen. skriver igen senare.
/ella
 
dagens outfit:


fortfarande lördag...

ska åka iväg på fest snart och kommer hem imorgon igen.
snart dags för barnbidraget också men tror jag ska spara mina pengar till grekland dit jag åker den 4 augusti längtar!
nej dags att hitta något man kan ha på sig.
/E.D





lördag 18 juli

första inlägget!

vaknade upp hos älsklingen idag. hade ställt mobilen på väckning vid elva men hörde inte när det började vibrera så vi sov skönt vidare till halv ett,inte så bra då jag skulle hem en timme senare.
sitter nu och lyssnar på den här låten:




puss

RSS 2.0