30 juni

sitter och kollar på beck, för dåligt väder för att sola.. tyvär!

runt sex ska jag in till stan och möta upp ellen för en sallad, myspys på det! ska även köpa kokosolja hehe.. sen blir det TWILGHT med sandra, längtar! och sedan tillbaka hit till robin ;)

ja det här blir nog en väldigt bra dag!

puss

jag har tänkt på en sak

varför kallar sig nästan var och varannan bloggare sig för "the one and only"? jag fattar inte grejen riktigt, hur många "the one and only" kan det finnas egentligen? jag menar kom igen.. det var ju typ kissie och dessie som började med det där och ingen kan väl säga att man aldrig kollat deras blogg någon gång?
varför inte komma på något eget ist för att ta något som folk redan använder? haha förlåt men blir lite roligt när man sett 7 bloggar där alla kallar sig så. någon som kan förklara kanske? ;)

tiden går fort.

har solat och badat idag, lite färg har jag nog lyckats få ;) eller jag hoppas det iaf haha. just nu väntar vi på att maten ska bli klar, hoppas den är det snart för jag är hungrig!

sen ska jag och robin fiska, simon kunde inte så det blir jag och robin, han gräver upp mask u, euuw jag hatar maskar haha hala och äckliga usch.. så det får han klara på egen hand ^^

jag sitter och kollar på desperata hemmafruar, de avsnitt som är klara iaf..

vad har ni gjort idag? <3

vaken tidigt!

vaknade för en timme sen av att robin gick upp och klädde på sig, så då gick jag också upp, klockan var nio och sjukt varmt ute! min första kommentar var: jävla utomlandsvärme! ska lägga mig och sola om en timme ungefär :)


och imorgon är det twilight! längtar! och innan det ska jag och Ellen äta en sallad på stan, mysigt!

aja skriver senare ut i solen med er
puss

fiskat klart

ja nu är vi hemma igen, eftersom simon har skola imorgon.. aja en fisk blev det och den fick robin upp fast ingen av oss hade en aning om vad det var för sorts fisk, jag tror att det är två olika fiskar som har parat sig och fått den där :D

nu blir det beck! och imorgon väntar en ny dag, om jag kommer upp i tid ska jag lägga mig och pressa! tror robin var sugen på att fiska igen så det kanske blir så också, vi får se helt enkelt!

och jag orkar faktiskt inte med folk som kommenterar att "hej jag är med i en tävling här och där rösta på mig" för jag vill ha ris/ros om min blogg inget spam om att ni är med i tävlingar. tyvär.


aja godnatt på er <3

jag har en plan..





japp, till kolmården ska vi, jag har varit där en gång, då var jag typ 7 år?  men jag vill ta med mig robin dit, kan vara mysigt att bara åka iväg över en dag. sen kanske det inte är jättekul att kolla på djur men som sagt, lite småmysigt sådär ;) och robin gick faktiskt med på det, tro det eller ej! en biljett kostar 250 kr och som jag förstår det ingår det även att få kolla på delfinshow? aja det blir väl efter umeå någongång :)

snart..

blir det ett nytt försök till fiske, ska bara vänta på att adam och simon har käkat klart sina kebabrullar haha! funderar på att ta med min kamera dit, men vi får se, vill inte riskera att tappa den i vattnet ;)

får se när vi kommer hem, men tror inte vi kommer vara borta så jättelänge faktiskt!

juste jag har kommit på en grej jag och robin ska göra i sommar, men tar det i ett nytt inlägg för det passar inte riktigt in här hehe, så avslutar det här inlägget nu och påbörjar nästa!

puss

ännu en bildbomb!


jag och mina smultron ;)















nu slår värmen till!

det är riktigt varmt ute nu,var tvungen att gå in! vaknade sent idag, får bli skärpning på det annars hinner man ju inte sola haha, men som sagt nu blev det förvarmt! Robin åkte iväg med Adam till affären, de borde vara tillbaka snart tycker jag.. börjar bli lite väl tyst haha ;)

har varit ute och fotat, lägger upp bilderna efter det här inlägget.

och mamma, om du läser min blogg så tycker jag att det är onödigt ;)


jaja vad ska ni hitta på idag?

någon annan..

..som är vaken? jag väntar på att robin blir klar med sitt spel, haha han spelar ett robin hood spel, gulligt ^^
tror det blir en beckfilm när han är klar, men jag är T.R.Ö.T.T!





edit; vill ha tillbaka min piercing ;o ska ta en ny efter sommaren!

snilleblixt!

plötsligt slog det mig vad jag kan göra de kvällar robin spelar, det är ju självklart varför har jag inte tänkt på det förut? jaha vad har bruden kommit på nudå? jo det ska jag säga er: jag ska ladda ner desperate housewives säsonger! gud vad smart jag är ;) håller på att ladda ner den allra första, den är klar ooooom *vänta ska kolla* 2 dagar och 5 timmar.. suck det går segt nu -.- men det varierar ibland är det bara 3 timmar kvar. aja klar kommer den bli!

sen kanske det bara är jag som gillar de desperata hemmafruarna haha och då lär ni andra tycka att jag är världens tönt som är överlycklig för att jag kom på detta, men då får ni väl tycka så hihi. ;)


herregud vilket löjligt inlägg ser jag nu när jag läser igenom det haha fortsätt skäm ut dig ella det är bra ;)

okej nu ska jag sluta babbla skriver senare om jag kommer på något vettigt!

puss

bildbomb














juste!

fick ju mina betyg då när jag var hemma en sväng, glömde att ta kort på pappret men här har ni iag betygen från mitt första år på gymnasiet, hotell-restauranglinjen!

Engelska: G
Matte: G
Livsmedelskunskap: G
Svenska: VG
Datorkunskap: VG
Servering: VG
Varmkök: MVG
Kallkök: MVG
Hygien: MVG
Hotell: MVG
Näringslära: MVG

ja detta är jag ju nöjd med, tjänade 500 på det också hihi ;)

27 juni

är inte helt säker på vad det är för dag, tror det är söndag? haha!

på onsdag är det ju twilight 3 premiären som jag ska gå på, wihoo! älskar twilightfilmerna/böckerna ser fram emot trean!




vad tycker ni om twilight?

godmorgon!

vaknade nyss, riktigt skönt att få sova ut!

igår blev det inget fiske, vi åkte ju till adam med de två vi skulle fiska med, då sitter han och dricker med två packade grabbar jag inte sett förut och inte robin heller, de vart lite för mycket så vi pallade inte med de och åkte hem istället. menmen vi hade mysigt ändå, kollade på beckfilm!


nu ska jag snart hoppa in i duschen sen får vi se vad som händer, eftersom klockan är över halv två är det nästan ingen idé att sola, men imorgon då blire till att pressa! ;)

vad ska ni göra idag kära läsare?

kalla mig galen!

är fortfarande hur trött som helst, åt för en stund sen, grillat kött, klyftpotatis,haulomiost och massa såser till det, och det bästa av allt, majskolvar. jag älskar majskolvar kokade eller grillade mums!

iaf skulle jag nog gärna vilja sova nu.. men nä vi ska ut och fiska någonstans här i närheten (inga långa guppiga vägar, phew!) såklart robin och hans kompisars idé och jag hänger väl på ;)


hoppas det inte blir allt försent!

puss <3

äntligen hemma!

ja vi grillade ju igår som sagt, mycket gott! runt nio började vi dock bli ganska uttråkade så vi drog helt oplanerat till öregrund, där vi skulle möta upp robins kompisar simon adam och krille. aja bussen härifrån jumkil gick halv tio sen fick vi vänta i stan ungefär en timme på bussen till öregrund. och resan dit tog väl ungefär två timmar var framme runt ett, och mötte upp en ganska full simon haha ;) mötte även de andra grabbarna några minuter senare. nu var det såhär att dom hade tält på gräsö som ligger 5 minuter bort med en färja. och tydligen skulle den sista färjan gå vid två.. så i kanske 45 minuter hann vi uppleva öregrund på midsommar.

kan ju säga att jag var ganska besviken, kändes jätteovärt att ha åkt dit menmen fanns inte mycket att göra åt saken, jag hade ju tänkt att vi skulle ta bussen hem eller tillochmed beställa en taxi, men nej.. jag och robin sov i krilles bil, eller ja sov.. med mygg och en sol som lyser en i ögonen sover man inte så bra, jag gissar på att jag sov kanske 40 minuter inatt. robin sov ännu mindre men han är ju en lanar-kille sp han klarar att vara uppe medans jag mår illa om jag sover förlite.

halv tolv idag var iaf alla äntligen uppe och vi åkte till campingen och käkade hamburgare, sen spelade killarna minigolf. robin vann <3


aja stannade lite hos robins mamma på hemvägen samt på willys. och nu är vi äntligen hemma och snart blir det grillat. sen kommer jag nog slockna haha!


aja hur var eran midsommar? :)

glad midsommar!

ingen sitter väl och läser bloggar idag, eller gör ni det? ;)

kom ju hem till mig igår och mitt mobila bredband ville inte funka, därav kass uppdatering! åt iaf spaghetti och köttfärssås så bakade mamma blåbärspaj till efterrätt, det var gott! kollade på tre filmer igår, recension kommer kanske senare.

åkte tillbaka till robins pappa idag och kom hit nyss, vi ska ju äta mat här. kanske blir öregrund senare ikväll, beror på om robins kompisar här ute ska dit, men vi följer inte med om inte min kompis ellen ska dit hihi så ellen, bäst du sätter dig på bussen ;)


aja medans vi väntar på maten sitter jag här vid min dator haha sorgligt :)

ha det så himla roligt idag, vem är måtta? ;)

jag vägrar!

midsommarplanerna suger. kul? nej verkligen inte -.-!




kom fram kom fram..

ni kanske undrar vrf jag bloggar nu, jo för att solen har gömt sig bakom ett stort moln! men ska gå ut snaaart! eller typ nu!

ska hem till mig runt fyra idag iaf, och imorgon är det ju midsommar ingen aning om vad jag ska göra, de vi brukar va med ska ju tydligen bort och grejer, hur tråkigt som helst. aja vi får väl se...

vad ska ni göra på midsommar? :)

jag är en wannabee...

precis som väldigt många andra så måste jag bara lägga ut den här videon som kissie medverkat i, låten har verkligen no fantasi-samma hela tiden, och kissie.. ja hon skämmer ut sig :)



words



:)

har precis ätit mat, det blev grillat igen, men grillat ska det vara på sommaren!
nu blir det film snart tror jag har några att välja på ;)

imorgon ska vi hem till mig som sagt, har fått hem mina betyg så imorgon skriver jag upp vad jag fick ifall ni är intresserade haha ni vet att jag kommer göra det ändå!


fått veta att en klasskompis från sexan som jag umgicks med på höstterminen det året inte längre vandrar på jorden, har inte pratat med henne sen sexan men har alltid gått i paralellklassen, tragiskt, speciellt för hennes nära och kära.



skriver senare
puss

:D:D

jag är glad, det är sol,jag solar, ska fortsätta sola nu!


puss <3<3

;)

hjälp mig, ranka mig här:  BlogRankers.com

snart sovdags

ska ju upp hyffsat tidigt imorgon och sola med sandra ;) fast skulle nog hellre somna på en madrass i solen än att bara ligga och vrida och vända på mig, sola är nog det tråkigaste som finns, nästa gång vi åker hem till mig ska jag packa med mig en bok! smart där ella! ;)


tittade de sista 5 minutrarna på fotboll, grekland borde vinna! okej jag är inte insatt alls men ändå haha!

jag och min älskling ska kolla på beck snart har laddat hem massa beckfilmer att mysa till på sommarnätterna!

älskar dig robin <3


godnatt, vi hörs imorgon :)




sådärja!

har ätit mat nu jag åt köttbullar och klyftpotatis eftersom jag inte tycker om revbensspjäll hihi. sen blev det rabarberpaj till efterrätt gottgott!

nu sitter robin och spelar och jag ska kolla på film som vanligt tills han är klar ^^

mamma ringde också, hon har bokat flygbiljett till umeå den 19 juli, (samma dag som jag och robin firar ett och ett halvt! ) och robin ska ju med såklart! han var med förra året också och det var riktigt mysigt, synd att det var regn hela tiden förutom en kväll haha. hoppas på bättre väder i år! och nu kommer mormors jordgubbar ha kommit också ;)
jo men det blir mysigt faktiskt




bild från förra året, nere vid umeälv!


om jag har tur kanske jag ser foki också haha, fast nä, inget jag känner mig jättesugen på faktiskt :p


nu räknar inte jag foki som en kändis, men vilken kändis skulle ni helst av allt vilja träffa?

årets första dopp.

ja efter ett tag blev det för varmt i solen, så hoppade ner i poolen, och låg där och flöt på en madrass ;)

ja här är vi då lite lagom fina och bleka, tummen upp för det!


sol och stek vid poolen!

rubriken säger allt!

har precis ätit lunch, spaghetti med ketchup hehe ;)

skriver senare, tillbaks till poolen!

vad ska ni göra idag? <3




godnatt..

.. eller ja snart, ska kolla film med robin och sen sova men kommer troligtvis inte skriva ett inlägg därimellan så jag säger godatt till er nu istället ;)

så hoppas vi på en soligare dag imorgon istället!

puss på er

jag fattar inte..

hur klockan kan vara så mycket redan! snacka om att vi sover bort hela dagarna! vi ska iaf göra maten själva idag då de andra två kommer hem sent. vi ska grilla kött! :D


på torsdag eller fredag ska vi hem till mig tror jag, för jag vill veta ifall mina betyg har kommit än hihi!

jag vill även äta på restaurang igen, ska kolla upp lite menyer och priser, någon som vet en bra restaurang i uppsala? :)

puss

bjud på dig själv.

bjuder på en extremt fin bild på mig och alva!


godmorgon!

eller något, klockan är snart halv tre haha, har iaf hunnit vakna till och ätit frukost. sitter och kollar på en film som heter kick-ass, den är lite halvbra, mer robins typ av film hehe ^^ men nu skjutsar han sandra till bussen så jag passar på att skriva ett inlägg ;)

inga planer för idag men vi kanske kommer på något senare, synd att det är så mycket moln på himmlen, kommer fan aldrig bli brun om det fortsätter såhär!

har ni sol hos er?
<3

jag har tråkigt!

nu ska jag ut för mindre nyttiga aktiviteter :D



"döda bossar" = filmkväll för mig!

som ni säkert förstår, sitter robin och spelar. det kommer ta hela natten typ.. så jag ska kolla film :D

det blir tjejfilmer i vanlig ordning, synd att jag har sett klart alla "bring it on" filmer.. vill ha girlpower filmer att kolla på, så ge mig tips på riktiga tjejfilmer, inga såna där romantiska gråtfilmer utan äkta mean girls style!

puss på er

uppdate

okej!

igår åkte vi ju in till stade och åt på koh pangan, riktigt gott som vanligt, men det kostar att ligga på topp ;) haha jag åt iaf currymarinerade kycklingspett med jordnötssås, sen delade jag och robin på en banana split som efterrätt. proppmätt!

vi två blev sen hämtade av adam och simon för vi skulle ju fiska, de skulle bara hem och äta först, kom iväg runt elva på kvällen haha. men fiskning blev det, efter en lång skumpig riktigt jobbig bilfärd var vi äntligen framme, smått illamående gick vi den sista biten till skön, blött om föttera blev det! gjorde upp en eld, lyssnade på musik och fiskade lite, ingen fick fisk men det gör inget, glad att inte jag fick någon då hade jag väl börjat skrika ;)

kom hem vid två-halv tre och somnade på en gång!

helt okej sätt att fira 1år och 5månader på! yes för det firade jag och min älskling igår, grattis till oss <3


vaknade sent idag, har kollat på film eftersom det har åskat och spöregnat större delen av dagen.


tell me, vad har ni gjort idag? :)

hörs senare <3

back for a while

bilder från igår kommer senare!

vi var med de vi ville vara med, sen kom dock några som vi inte ville ha där vilket slutade med att vi skickade hem dom, vilket resulterade i en trasig brevlåda och vägskyltar, moget grabbar och i ska vara 19? äh när dom dragit blev det lugnt och trevligt igen!


idag har vi inte gjort så mycket, duschat och kollat film! vi ska ju på restaurang om en timme, tror kameran följer med då och när vi kommit hem ska vi tydligen ut och fiska haha vi får väl se hur det går! ;)

aja ska göra mig iordning nu.

vad har ni gjort idag? <3

bloggtorka

det blir nästan ingen uppdatering idag. men vaknade iaf för en timme sen ungefär det blev sent igår.. och idag är det pissväder igen, regnar och blåser hur mycket som helst, och vi som hade planer för kvällen.. äsch vi får hitta på ngt annat ;)

aja som sagt bloggtorka idag, men håll koll man vet aldrig när jag skriver ;)

puss

nyhet!

nu kan ni även följa min blogg på bloglovin! antingen via knappen här eller högst upp i bloggen över headern!




bloglovin

svaren

1. favorit affärer? :)
svar: handlar mest på gina skulle jag tro, hm funkar ibland också!


2. vad har du för sommarplaner?

svar: mest ta det lugnt med kompisar/pojkvän, fester blir det väl också.. sen sälen och umeå. hoppas såklart på en uromlandsresa också!


3. vilka andra bloggar läser du?

svar: kissie,dessie,paow,foki skvallerbloggar och några kompisars ibland :)


4.varför får jag aldrig nån mat?
svar: haha jaadu johanna, jag hoppas att du har fått mat nu!


5.varför är det pissväder?
svar: hmm bra fråga, har du dödat en spindel? haha nä men det blir nog sol snart!


6.när ska vi åka kryssning?

svar: när jag och robin får råd! ;)


7.Vad väljer du? Bli biten av en zombie och bli förvandlad till en själv, eller se detta hända din älskade?

svar: hehe rolig fråga, hmm kan inte båda bli det?  annars hade jag blivit det.


8.när var det du började blogga?
svar: ett år sen ganska precis.


9.Älskar bilden till höger på headern, är det du på bilden?
svar: tack så mycket :) ja det är jag!

varför, vaaaaarför?

kan vi inte åka utomlands? snart får jag panik och jag plågar mg själv med att kolla på sista minuten resor. kom igen 4000 kr för flyg och hotell 8 dagar i grekland? det är ju ingenting?! men föresten är det per person då? om det står 4000 med flyg och hotell med ett rum för fyra pers? kan ni svara på det? :)

dagen har gått snabbt!

klockan är snart åtta redan... vet knappt vad det är för dag haha. men nu ska jag snart se på den första filmen i bring it on- serien! har sett en av dom förut. jag skrev faktiskt om den filmen på bloggen för någon vecka sen.. kommer ni ihåg det när jag sa att vi kollade på en cheerleading film? ;)


när den filmen är slut ska jag fortsätta se på de andra haha jag har tankat hem allihopa så busigt av mig... aja men jag ska svara på frågorna ni har ställt mig efter den andra filmen tror jag blir lagom, så fortsätt ställ frågor!

<3

amatörbilder.






















och som ni säkert förstår är bilderna tagna av mig, och ska endast användas av mig ;)

glöm inte bort..

idag är det torsdag och frågestunden avslutas ikväll så passa på och ställ era sista frågor, som sagt svarar på allt ;) ni kan skriva frågor i detta inlägg då jag inte kan länka det förra inlägget!

är ni vakna?

jag vaknade iaf vid tolv sen blev det en god frukost med vaniljyoghurt med bär och en macka med ost och gurka! hade planerat att vara ute i solen, synd bara att solen gömmer sig bakom moln! det ingick ju inte i mina planer om man säger så ;)

har varit ute och fotat lite också, bilder får ni senare. nu ska jag kolla på film tills solen kommer fram igen, robin gör något med sin pappa så jag känner mig lite mobbad haha.. menmen datorn är mitt sällskap ;)

puss

sommarplåga?

känns som att varenda jävel i iaf uppsala lyssnar på denna låt, haha den är skön asså. så vad tror ni, årets sommarplåga?



filmrecensioner från igår!

Beck - den japanska shungamålningen.

inte alla som gillar beckfilmerna, men jag och min pojkvän gör det, iofs kom vi på efter halva filmen att vi redan hade sett den här men ändå haha. handlar iaf om att becks tyska kompis är i stockholm för att förska köpa in en målning han är intresserad av, men en kvinna bjuder högre och får målningen. senare hittas den här kvinnan död på sitt rum liggandes på en bädd av rosor.  ja så börjar beck och hans team reda ut det hela, men kvinnan är inte den enda som blir mördad på konstigt sätt.
jag tyckte att den var bra, inte den bästa beckfilmen men klart sevärd, även andra gången ;)




stormwarning

skulle vara en psykisk och fysiskt tortyr film, handlade om ett par som var ute och åkte båt så blev det oväder och de fann en ö där dom hittade en tomt hus, så dom gick in för att värma sig, så kommer självklart husets ägare in, en pappa med sina två söner som till en början verkar ganska normala, lite småsnuskiga som gillar att dricka. men dom var allt annat en normala, de vägrade låta paret åka därifrån och hotade med det ena och det andra.
som sagt skulle det vara en tortyrfilm och då trodde jag att den här fyllefamiljen skulle tortera paret men det var väl lite mer tvärtom. jaja jag tyckte att filmen var bra och spännande! och ni borde se den!




daddy day care - dagispapporna


ja en komedi blev det också, haha jag älskar den här filmen! okej handlar om två pappor som blir av med jobbet, deras barn går på det enda bra dagiset i staden, dock är det väldigtväldigt dyrt och lite väl vuxet för barn. så iochmed att de här papporna fick sparken kom de på den lysande idén att ha ett eget dagis. men det var ju inte lika enkelt som de hade föreställt sig. och som att det inte var nog svårt skickar rektorn för det andra dagiset en person från barnavårdsnämnden på dom för att hon vill få bort konkuransen.
nej men det var en riktigt gullig och rolig film verkligen sevärd!



och den här killen är ju så jävla charmig så det finns inte, riktigt söt i daddy day care!


mätt och belåten.

sådär nu har vi ätit, riktigt gott var det med marinerat kött och färskpotatis i klyftor. ;) ser fram emot fler såna middagar i sommar!

aja nu sitter vi i lillstugan med varsinn dator, robin spelar som vanligt, det är en riktig glädjedödare det där spelandet! aja jag får väl överleva den här kvällen med film och bloggning då?
ingen av er läsare som råkar bo ute i jumkil? haha ;)

skriver om en stund igen <3

god eftermiddaag?

jag vet att klockan är ganska mycket, iaf för att det här är mitt första inlägg. menmen vaknade vid ett, duschade, åt frukost och sen kom robins pappa och hämtade oss, så vi har gjort iordning i den sk "lillstugan" som vi har för oss själva ;) snart blir det grillat! riktigt gott!


vad har ni gjort idag då? <3

hemma

nu blir det film.

puss

glöm inte frågestunden! avslutas på torsdag

inlägget heter "äh vi tar det på direkten" kunde inte länka hehe

what's next?

så nu har vi lagat och ätit mat, det var gott den här gången också!
ska snart ner till statoil och hyra film eftersom det inte går något bra på tv idag.. det är kanske 15 minuter dit om man går men mn pojkvän är så lat så det blir till att ta bussen haha ;) vi missade bussen precis nyss och nästa går om en halvtimme så passar på ett skriva ett litet kort inlägg för att hålla er uppdaterade, ni måste vara sååå nyfikna på vad jag ska göra! hehe eller inte kanske men ändå ;)


vet ni några bra filmer man kan hyra? snabba er nu ni har bara en halvtimme på er!
sitter beredd med min söta lilla dator redo att ta emot era tips, så gör mig inte besviken nu!




puss

dålig ursäkt

har inte skrivit alls idag..men det beror helt enkelt på att vi sov till ett, ochsen har vi stressat med att ta oss hem till mig, men nu sitter vi här iaf och väntar på att göra mat, det blir samma kyckling idag också hehe ;) har bokat bord till en thailändsk restaurang som heter khopangan (stavning?) som finns i uppsala och stockholm! jag robin jonas och johanna ska äta tillsammans, det blir trevligt!

idag tror jag inte händer något speciellt men vem vet vad som händer.. och imorgon ska vi till robins pappa.

skriver kanske senare ha det bra så länge <3

dagens sista

ska snart sova eller någonting vet inte riktigt... kanske tar bussen hem? vi får se men det här är iaf dagens sista inlägg. vi hörs imorgon sov så gott alla söta läsare <3

oh yes

alltid lika kul när pojkvännen är sur utan anledning *tummen upp*

hemma igen

filmen var faktiskt helt okej, den var väldigt rolig på sina ställen, dock inte en film jag skulle betala för, men att göra som jag gjorde nu med förhandsvisning, gratisbiljett eller tanka ner skulle jag helt klart rekomendera, en rolig lite smågullig film om den "snygga 10poängs tjejen" som börjar gilla den "fula blyga killen"

japp sevärd helt klart!



puss

on our way

ska gå till bussen snart som går tjugo i från gimo, så den är vid oss ca 10 minuter senare, men lika bra att gå i tid så hinner man röka och slipper stressa.

är väl hemma runt nio kanske skulle jag chansa på och då får ni en recension på hur filmen var!

medans jag är borta kan i fortsätta ställa frågor till mig, antingen i det här inlägget eller det som heter
" äh vi testar på direkten"

ha det bra medans jag är borta!
<3




i väntan på maten.

ska värma kycklingen från igår och göra några nya klyftpotatisar som vi ska äta innan nu innan vi åker, planerna är att ta bussen härifrån tio i fem för att hinna i tid! har duschat och sminkat mig, ska hinn dra på mig några andra kläder än tjocktröjan och mjukisbyxorna innan vi åker också ;)

ska gå och värma kycklingen nu för potatisen är klar om en liten stund!

ha det så bra
puss

härlig sommarmorgon

eller inte riktigt va? vaknade upp och kollade ut genom fönstret, happ regn idag också.. trevligt. men som tur är passar ju vädret för biobesöket som sker senare!

har snart tagit mig en timme att skriva det här inlägget men jag fastnade på massa andra bloggar hehe ;) ska snart duscha, för jag vet inte riktigt när vi ska åka härifrån, bion börjar vid sex. igen aning om ifall vi ska äta först osv.. aja det löser sig, ska bara dra bort R från sin dator först..

vad är era planer idag?
glöm inte frågestunden i inlägget nedanför!

äh vi testar på direkten!

det var faktiskt väldigt roligt att svara på frågor även om det förra gången inte var mycket. men har mycket mer läsare nu! så vi testar igen, och jag svarar på allt ;)



två frågor, två svar

okej frågestunden gick ju inte som jag hade hoppats hehe... menmen jag får testa köra en ny om ett tag istället ;)

svarar på de två jag har fått.

Varför började du blogga?
svar: jag kollade in de större bloggarna och tänkte att det kanske skulle vara kul så testade ett tag, men var inte så insatt och det blev max ett inlägg om dagen, om ens det.. men sen började jag skriva bara för min skull och när jag fick fler och fler besökare började jag blogga mer intensivt för er skull.


Vad vill du jobba med i framtiden?
svar: jag går ju hotell och restaurang programmet, nu i tvåan kommer jag välj hotell och turism inriktningen. vet inte riktigt vad jag vill syssla med, har funderat på bartender,reseguide, servitris eller jobba på arlanda antingen med incheckning, i någon restaurang eller som en sån som hjälper barn som flyger själva.

sådärja!

asså det där var riktigt gott! och bara för att jag är så snäll så får i receptet, riktigt bra sommarmat!

recept:
kycklingfile
fetaost
creme fraiche


tillbehör:
klyftpotatis
café de paris sås.




mosa ihop fetaosten med creme fraichen, det ska vara lite klumpar. salta och peppra fileérna och lägg i en form, ha på geggan så det täcker kycklingen in i ugnen på 200 grader i 25 minuter, man kan ha i potatisen samtidigt så det blir klart samtidigt.


svårare än så var det inte! enjoy ;)

maten bestämd.

tack för "hjälpen" men jag kom på något endå, fetaost gratinerad kyckling och klyftpotatis! låter rätt bra va ;)

medans jag väntar på ingredienserna sitter jag och kollar på en cheerleadingfilm på trean den är helt okej faktiskt!

skriver igen senare, gillar att statistiken har höjts! puss på er

okej?

jag har haft 90 besökare hittills idag... någon borde väl kunna hjälpa mig med en maträtt, eller är det kanske ingen av er som äter? det tror jag faktiskt inte så kom igen och hjälp mig med något riktigt gott nu! <3


det blev en sovmorgon idag också

tror vi somnade runt ett igår.. vaknade tolv kanske ;) men vadå det är sommarlov och man måste ju få sova ut första veckan iaf, eller vad tycker ni?

jag tror vi kommer stanna här hos robins mamma idag också, vi kom ju hit igår så varför stressa? imorgon blir det bio, jag har två biljetter till en förhandsvisning av "i min vildaste fantasi" har ingen aning om vad den handlar om så har inga förväntningar, vilket är bra för om man har för höga förväntningar på en film blir man ofta besviken..

så det verkar bli så att vi bara tar det lugnt idag, resten av robins familj ska iväg på sandras fotbollsmatch och blir borta ett tag så vi får fixa egen mat, funderar på att vara riktigt duktig och laga något lite mer avancerat en korv och makaroner ;)


är det ingen som har recept på någon god mat/ favoriträtt? hjälp mig <3






vart har alla mina besökare tagit vägen..

..ingen som vet, ingen som vet.

men det är väl kanske inte många som sitter vid datorn nu, vi säger att det är så, så slipper jag bli ledsen och tro att alla överger mig ;)


det funkar inte ens att ladda upp bilder.. ingen bra bloggdag för mig det här!

har inga planer imorgon, eller vi ska kanske till robins pappa, men vi får se..

vad har ni för planer imorgon?
xoxo

pizza i sängen!

kom hem till robin vid sex, är hur trött som helst, skojar inte! men nu har jag precis ätit upp min pizzabit och han sitter med en kebabrulle i handen och kollar på en prinsessas dagbok. ska ta en rökpaus kommer snart!


tillbaka, haha robin kommenterade " du är för inne i den där bloggen du verkar tro att du står mittemot en person och pratar" ;)  men ja.. det är ju nästan så, nu ska jag äta glass och titta på fotboll!

puss

nu märker man att sommarlovet börjat!

vaknade ett idag, inte så konstigt efter gårkvällen, började med en liten förfest som jag tyckte var lyckad! lite smått påverkade begav vi oss till ekonomikum, eller jaa några av oss iaf, de andra drog på en fest i gottsunda, träffade massa folk som jag känner så det  var ju trevligt! efter ett bra tag träffade vi på de andra igen och skulle till en fest i stenhagen, men det var väldigt lugnt där så jag och 5-6 andra drog tillbaka till ekonomikum klockan var runt tio i ett då, men det var bara massa poliser där så det var inte värt... så jag och robin drog hem till mig och sov, var hemma vid två ;)


och vaknade som sagt vid ett, snart ska vi ner på stan och käka och sen åka hem till honom,
puss

dagens antagligen sista

kom hem nyss, drickan fixad! tog en tur till donken också, proppmätt och nu ska man snart orka pizza också.. ja herregud ;)

aja önskar er en trevlig kväll
<3




glad flicka!

pappa åkte iväg och skulle handla och köpa fika, han kom hem med en tårta och ett kamerastativ till mig :D har verkligen tänkt köpa ett sånt så kommer han bara hem med ett! nu är jag jätteglad, och nu kan ni räkna med mer dagens outfit! ;)


ska snart iväg, vi hörs!

pussen


sommarlov!




äntligen fri från skolan! lärarna spelade musik och dansade hehe så höll rektorn ett tal sen var det typ slut. hemma väntade en ros på sängen, det var min lillasyster som hade köpt den, gulligt :) kort därefter kom Robin och vi gör inget speciellt just nu, väntar på pappa som kommer med tårta, senare ska vi åka och köpa dricka samt äta något!

ikväll blir det festande!

tror detta blir mitt enda inlägg men man vet aldrig så håll utkik ;)

puss

snart dags att sova!

nu har mamma gjort inbakade flätor på mig och så har jag sprejat med en "gör lockar" spray.. som ni kanske förstår planerar jag att ha lockigt hår imorgon ;)

har även målat naglarna! tänkte göra manikyr meeen det nagellacket som man har underst.. var nog liiite gammalt haha ;) så det blev nån som hette "iced mocca" :)

men jag måste nog sova nu, ska gå upp lite tidigare än vanligt imorgon ifall håret blir en katastrof och jag blir tvungen att platta det hihi ;)

sov så gott!


hemma...

ja då har jag kommit hem, hämtade ut biobiljetterna för twilightpremiären och även två biljetter till en förhandsvisning av någon komedifilm som jag och robin ska se på måndag :D

så sitter med en skål vaniljyohurt med färska bär i och kollar på kniven mot strupen. jag har lite smått panik, vet inte vad jag ska ha på mig imorgon! varken på avslutningen eller senare på kvällen, asså jag har fått för mig att jag inte vill vara för uppklädd på avslutningen haha vet inte varför..  har en vit tubtopsklänning som slutar ungefär i mitten av låren och så är hela klänningen spets, ni vet sån där spets som bla H&M har på linnen? aa den, fick inte till någon bra bild.. men det känns som att den är "för fin" haha jag är konstig men..;)

hjälp mig haha!

hej igen!

okej det har inte hänt så mycket sen sist, såg på en värdelös "skräckfilm" och har varit ute och spelat kubb, men sen fick jag en av dom där man ska slå ner på foten så har en fin lite bula där nu ;)

ska åka hem efter maten, ska hämta ut biobiljetterna och sy upp min klänning lite, visar bild på den senare så får ni avgöra om det är en okej avslutningsklänning :)

godmorgon

vaknade nyss, och har varit ute och rökt, inte bra jag vet menmen... är ju ledig idag, eller njaa vi har ngn friluftsdag som jag inte orkade gå på ;) men imorgon är det skolavslutning sen blir det partyyy!

har inte mkt att skriva just nu eftersom att jag som sagt nyss vaknade, skriver igen om en stund!

puss

filmtips igen!

har ni sett filmen "allt för min syster" originaltitel "my sisters keeper"? om inte, borde ni hyra/ladda ner filmen på engång!

handling:

Hur långt är man som förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt eget barn? Denna fråga ställs Brian och Marge  Fitzgerald inför gång på gång. Deras dotter Kate  får vid två års ålder diagnosen. Hon förväntades inte överleva, men hon får uppleva sin 16-årsdag. Men allt är tack vare Kates lillasyster Anna som är en perfekt medicinisk donator till Kate. Tretton år gammal fattar Anna ett drastiskt beslut om att hon inte vill vara donator till Kate mer hon vill bestämma över sin egen kropp hon skaffar en advokat och stämmer sina föräldrar. Åtminstone vill hon ha rätten att bestämma själv. Hennes beslut kommer att vända upp och ner på hela hennes familj! Men Anna förstår att detta beslutet kan leda till Kates död.


taget från wikipedia.


man får följa familjen från att Kate får sin diagnos, och hur det går i domstolen.
jag tycker att filmen är riktigt bra, eftersom att den inte är förutsägbar, extremt bra men hemsk handling! samma regisörer som har gjort the notebook.

verkligen värd att se!


jag svarar på frågor, dock från en lista inte er ;)

Nämn något som gjorde dig glad igår: vara ledig

Vad gjorde du kl 08 i morse: satt i bilen påväg till skolan

Vad gjorde du för 15 min sedan: funderade på mitt förra blogginlägg

Det senaste någon sa till dig: ahjuste vad heter den då?

Vad har du druckit idag:Vatten, mjölk och trocadero

Vad var det senaste du åtgodis

Vad var det senaste du köptegodis och läsk

Vad är det för färg på din ytterdörr: grå tror jag..

Vad är det för väder hos dig nutyp inget väder alls haha. kväll ju, så solen har gått ner men klar himmel xD

Godaste glassmaken: choklad, polka, melon

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nuförtiden, ja!

Sover du tungt: vaknar så fort någon går utanför sovrumsdörren!

Drömmer du mardrömmarja ibland

Trivs du med ditt jobbhar inget jobb, men i framtiden så ja haha!

Favoritklädsel: sommriga kläder!

Favoritlåt just nu: just nu, happy birthday med flipsyde, men lyssnar på de mesta

Vad ser du om du tittar till höger: min mobil, robins dator, robin

Vad gör dig glad just nuRobin

Vad ska du göra härnäst: hmm kolla på tv eller film

Höger eller vänsterhäntHöger

Humör just nuTrött

Favoritgodis: såna där vita och bruna sura nappar!

Kläder just nu: jeans, tröja, tjocktröja

Sommarplaner: sooola och badaaa festa, åka till umeå och sälen, förhoppningsvis utomlands!

Hur många kuddar sover du med: har 4 i sängen sover på 2

Spelar du något instrument: nä spelade trummor förut :)

Morgon eller nattmänniskaHmm hatar att gå upp tidigt, är hellre uppe sent!

Vad är viktigast för digAtt alla i min närhet ska må bra 

Är du kittlig: haha fråga robin så har ni svaret!

Snarkar du: nej inte vad jag vet

Stjärntecken: våg

Äckligaste insekten: spindlar! och fästingar är rätt vidriga...

Längtar du mest efter just nu: SOMMARLOV!


andra inlägget för dagen!

nu känner jag mig duktigt haha, nä men brukar ju ligga uppe i 5-6 inlägg per dag nuförtiden så.. aja ni klarar er tror jag haha!
det är så jävla skönt att vi har sommarlov snart, jag menar imorgon är jag ledig och på fredag är det en liten avslutning sen är det sommarlov! kan inte fatta det, det här året har gått läskigt fort, känns som att bara var några veckor sen jag började mitt första år på gymnasiet och nu är ska jag snart börja mitt andra år jag får inte riktigt in det haha!

dålig uppdatering idag

hade ju skola idag, det var inte kul att gå upp imorse efter all ledighet! men vi började dagen med fika på svenskan och ja, vi hade ju inga direkta lektioner alls ;) åkte hem till robin efter skolan! och jag och sandra har nu biljetter till premiären av twilight 3!


sitter och kollar på film men robins dator började låta väldigt konstigt så han är tvungen att kolla vad problemet var, killar *suck*  hehe ;)


aja skriver senare!
puss

dagens låt

Happy Birthday...so make a wish

Verse 1:
Please accept my apologies, wonder what would have been
Would you've been a little angel or an angel of sin?
Tom-boy running around, hanging with all the guys.
Or a little tough boy with beautiful brown eyes?
I payed for the murder before they determined the sex
Choosing our life over your life meant your death
And you never got'a chance to even open your eyes
Sometimes I wonder as a foetus if you faught for your life?
Would you have been a little genius in love with math?
Would you have played in your school clothes and made me mad?
Would you have been a little rapper like your papa da Piper?
Would you have made me quit smokin' by finding one of my lighters?
I wonder about your skintone and shape of your nose?
And the way you would have laughed and talked fast or slow?
Think about it every year, so I picked up a pen
Happy birthday, love you whoever you woulda been
Happy birthday...

Chorus:
what  I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed (happy birthday)
What I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed

I made a mistake!

Verse 2:
I've got a millon excuses to why you died
Bet the people got their own reasons for homicide
Who's to say it woulda worked, and who's to say it wouldn't have?
I was young and strugglin' but old enough to be your dad
The fear of being my father has never disappeared
Pondering frequently while I'm sippin' on my beer
My vision of a family was artificial and fake
So when it came time to create I made a mistake
Now you've got a little brother maybe he's really you?
Maybe you really forgave us knowin' we was confused?
Maybe everytime that he smiles it's you proudly knowin' that your father's doin' the right thing now?
I never tell a woman what to do with her body
But if she don't love children then we can't party
Think about it every year, so I picked up a pen
Happy birthday, love you whoever you woulda been
Happy birthday...

Chorus:
What I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed (happy birthday)
What I thought was a dream (yeah, make a wish)
Was as real as it seemed

I made a mistake!

And from the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space
Happy birthday...

From the heavens to the womb to the heavens again
From the endin' to the endin', never got to begin
Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space

Happy birthday...

Chorus:
What I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed (happy birthday)
What I thought was a dream (make a wish)
Was as real as it seemed

I made a mistake...!

hehe oops

var ute och rökte med alva och pratade om fredagen, förtillfället massa missförstånd, inte bra.. men hoppas det löser sig innan fredag!

sen när jag kom in gick jag in i duschen och när jag precis börjat schamponera håret kom jag på att jag redan duschat en gång idag haha, aja hellre för ren är smutsig ;)


nu ska jag snart kolla på film tror jag!

puss

min middag i bilder

pasta med en tomatsås:



hacka lök och morötter



koka upp vatten



lägg i pastan, helst inte "lång"spaghetti utan någon annan sort.


fräs lök och morötter i lite olja.



häll i krossade tomater, jag använde basilikasmak för att slippa ha i egna kryddor.



häll av pastavattnet efter ca 10 minuter.



riv på lite parmesan, KLART!

tisdag 8 juni

nu sitter jag hemma igen och har väl iofs gjort ett bra tag men ändå haha, jag skulle hjälpa ellen med en grej inför fredag (avslutningsfest) och ja det var dricka ;)  det kommer vara massor med folk i ekonomikumparken här i uppsala där även jag och mitt "gäng" kommer befinna oss! planerna är lite oklar för hur dagen kommer se ut men jag återkommer med det!

imorgon är det skola, det känns konstigt för jag har varit ledig sen i torsdags så för mig har lovet redan börjat haha men imorgon är iaf sista skoldagen! på torsdag är det ngn friluftsdag men den skippar jag och tar mig till skolan på fredagens avslutning istället!

kom precis på att det inte är något desperate housewives idag, vad ska man då spendera kvällen på? snart kommer iaf alva hem då ska vi ut och röka!

pushej!

vaknade av..

att det var sjukt varmt i mitt rum, det hjälper inte hur mycket man än öppnar fönstret kvällen innan, det är lika jävligt varmt ändå på morgonen!

dagens planer; duscha snart, åka ner på stan senare för att möta ellen en snabbis, ja.. det var typ det haha ;) juste förkorta klänningen från nelly också, den var lite lång!

hörs senare
pussen

frågestunden

glöm inte bort, har inte fått många frågor. så kom igen nu, det kan vara precis vad som helst :)
http://elladahliin.blogg.se/2010/june/da-kor-vi.html

jagvilljagvilljagvill..

ta en sista minuten resa utomlands! överallt på facebook och i bloggar läser man om glada folk som snartsnart ska åka till ett annat land, första sommaren på tre år som inte vi ska åka, vi har inte råd helt enkelt. men det gör inte att jag inte vill! försöker övertala mamsen om att vi ska ta en sistaminuten till grekland eller italien flyg och boende kan man få för knappt 3000, jag menar det är ju ingenting! till och med jag äger ju dom pengarna ;o

jag vill åka de där hemska flygtimmarna för att få känna värmeböljan slå emot en när man kliver ut ur planet
jag vill sitta på en "mysig" turistbuss genom ett skumpigt landskap till ett hotell
jag vill nästan bränna mig i den gassande solen
jag vill gå hand i hand med min älskling på en strand i solnedgången!


jag ska övertala mina föräldrar att åtminstonde en av dom tar med mig och robin på ett flygplan till ett varmare ställe!


grekland förra sommaren!

mango!

ja nu sitter jag här med min uppskurna mango, det är riktigt fräscht och gott att äta färsk mango, tycker inte ni det? :)

bli medlem!

jag  har blivit medlem på Gratis bio.. en sida där man samlar poäng som man sen kan byta ut mot presentkort, biokort osv... jag tänker satsa på ett presentkort hos nelly. tycker ni också borde det!
klicka här:

hemma!

ja mötte upp mamma och hon skjutsade mig till tandläkaren, inga hål den här gången heller dock tandsten mellan de nedersta framtänderna.. det gjorde ont att ta bort plus att jag hatar det där j*vla ljudet när dom skrapar den där metallgrejen mot tänderna. nej det var ingen rolig upplevelse kan jag lova!



sen åkte jag och mamma och lämnade kläder till röda korset och sen åkte vi till martinas och handlade massa pasta och grejer ;) stannade till på ica innan vi var hemma också, jag fick med mig en mango som ska ätas senare :)


pussen

Robin

grattis på namnsdagen älskling, och alla andra robin ;)

goodmorning sunshine

vaknade för en timme sen ungefär, rökte,duschade och testade deras nya H2o mopp, ni vet som dom gör reklam för på tvshop? hah den var cool tog faktiskt bort fläckar, robin hade ett brännmärke på sitt golv som nu inte finns haha ;)




snart ska vi äta lite tårta och kolla på film innan jag ska till bussen in till stan för att möta upp mamma som ska skjutsa mig till tandläkaren..

vad ska ni göra idag? :)

sommarnatt..

sitter och kollar på en film på trean. känns som att det redan är sommarlov då jag är ledig måndag, tisdag och torsdag den här veckan.. men jag klagar inte. R är ledig imorgon också så jag sover kvar här. dock ska jag till tandläkaren imorgon, ser jag inte fram emot. dom ska alltid hitta något att klaga på! jag har aldrig haft hål i hela mitt liv, men bara för att så kommer jag säkert ha det nu! nä fyfan tandläkarbesök är ingen rolig upplevelse.


för att komma till frågestunden klicka
http://elladahliin.blogg.se/2010/june/da-kor-vi.html

Recept




sätt ugnen på 200 C.
välj frukter som du tycker om, jag brukar ta: mango, melon, jordgubbar,äpplen och kiwi. men alla frukter fungerar! skär i skivor och lägg i en form. Riv vit choklad över, ju mer desto godare tycker jag ;) sen ställer du in det i ugnen ungefär 10 minuter till chokladen har smält och fått en ljusbrun färg!

ät med glass.

ett filmtips till er

eller, jag har inte sett hela filmen bara halva faktiskt, ska se fortsättningen idag! men filmen heter Dear John.


handling:
John Tyree är en ung rebell som hoppar av skolan och börjar i armén. Han träffar sitt livs stora kärlek i Savannah Lynn Curtis  och han vill inget hellre än att flytta i hop med henne. Men den  förändrar allt. Han bestämmer sig för att det är hans plikt att ta värvning i armén igen. Under tiden John är borta skickar han och Savannah brev till varandra. Savannah träffar Tim Wheddon och förälskar sig i honom. Tim och Savannah förlovar sig sen gifter dom sig. När John kommer hem från armén så vet han att trots att Savannah är gift med en annan man så är hon hans livs stora kärlek detta gör att John måste ta sitt livs svåraste beslut.


(taget från wikipedia)

verkligen en film att rekomendera!



ledig två extra dagar!

godmorgon!

idag fyller robins mammas man år, grattisgrattis. så det kommer komma massa släkt hit idag och så blir det tårta :)
kommer inte uppdatera så mkt idag pga det, blir kanske utgång ikväll också så då blir det ännu mindre. menmen ni överlever nog ;)


glöm inte frågestunden!

då kör vi!

fråga vad ni vill, avslutas när det är tillräckligt med frågor! så kom igen nu <3

filmdags!

nu ska jag och min älskling titta på en film på tv4+

okej skit i det då.

nehe ingen ville hjälpa det var ju snällt :) fast nej. hur svårt kan det vara att skriva in en film jag menar kom igen... men alla kör väl på bloggtrafik kommer i på ngn blogg och klickar sig vidare så fort tiden har gått ut. jag kan ju lova er att ni tjänar så mycket mer på att kommentera!

ge mig tips!

jag och min pojkvän har väldigt tråkigt för tillfället och behöver bra filmtips.. han vill inte se tjejfilmer så hellre några skräckfilmer eller liknande. ;)

ingen rubrik

nä kom inte på vad det här inlägget kunde döpas till haha, om tio minuter ungefär ska vi sätta oss i bilen och åka in till stan, fick ju låna en klänning/tunika av sandra den var tydligen lite genomskinlig i bak men det löste jag snabbt med ett par shorts under, sen "går den ner" lite vid brösten menmen så får det vara ;)

vad ska ni göra den här soliga dagen?:)

hjälp mig!

nu är det såhär att om när jag klickar på länken till min egen blogg för att kolla så att inlägget ser bra ut är sidan bara helt vit och jag vill veta ifall ni ser min blogg. ni kan väl kommentera "jag" eller något bara så jag vet att iaf ni andra kan se :)

morgondagen..

Skrev ju att det skulle vara dop imorgon, det är Robins lilla kusin som döps och jag skulle ha åkt hem till mig sålänge men nu ska jag med på det här dopet, det var ju lite roligt. men! jag har inget att sätta på mig haha, jag har bara med mig shorts och linnen hit och det känns inte helt rätt att gå så på ett dop ;) som tur är har ju robin sin tvillingsyster som är gullig och erbjuder sig att låa ut en klänning till mig. ska springa upp till henne snart och prova ut något lite bättre än kortkorta shorts!

tycker ni att det är viktigt hur man går klädd på såna där tillställningar?


novell

Det finns ett fönster.


På insidan av fönstret finns en flicka, på utsidan en värld, en nästan kolsvart decembervärld som försöker blåsa bort det sista av hösten från träden. Utanför fönstret finns en lekplats, en nästan sönderlekt lekplats med allt vad som hör till; Rutschbana, gungor och en klätterställning där det står klottrat något fult med spritpenna. Det finns ett spindelnät mitt på lekplatsen där man kan fästa sina drömmar när man tröttnat på dem. Nästan sönderdrömda drömmar kan man fästa i spindelnätet eller gräva ner i sanden i brist på snö.
På utsidan av fönstret är änglarna ledsna. Det var det någon som sa det en gång, att när det regnar är änglarna ledsna och nu regnar det och smattrar som pistolskott mot fönsterglaset och mot den blänkande asfalten i en sista protest mot vintern med sitt kalla, tysta, svarta som dödar fjärilarna.

Det finns ett fönster.
På insidan av fönstret finns en spegel. I spegeln syns en flicka med klarblå ögon och små lockar i håret. Hon har inte gråtit. I spegeln syns en flicka med bortglömda drömmar, drömmar hon grävt ner i lekplatssanden i brist på snö. Det står en telefon på skrivbordet med ett telefonnummer inristat på ovansidan. Det blir så tyst i hennes liv när du inte finns på andra sidan luren och nu är det tyst alltid. 
I spegeln syns en flicka med nedbitna naglar och spruckna läppar. Hon brukar lyfta telefonluren precis innan hon somnar och lyssna till tonen som betyder ”Nej, tystnaden går inte att förklara med en avlagd telefonlur”.
På insidan av fönstret finns en spegel, i spegeln syns en flicka som packar in sin tid i små paket för att ge till dig i julklapp och på etiketten skriver hon ditt namn med vänsterhanden för hon tycker det liknar dig och vad du skrev på spegeln precis i kanten där den sprack du vet för längesen..


Egentligen tänker hon inte på dig längre, i alla fall inte när lampan är tänd och med musiken på högsta volym, som idag, men det regnar, smattrar mot rutan och taket som pistolskott, skär rakt igenom mörkret och du sa att när det regnar är änglarna ledsna. Det är därför hon nu hittar ditt namn överallt, i spegelskärvorna på golvet och i regndropparna som rinner längs fönstret och blir en pöl på fönsterbläcket.

En gång sa du att du ville bo i hennes rum och skriva hemligheter på undersidan av hennes blå tapeter. Det borde hon glömt och suddat ut, precis som hon suddade ut dig från sina dagböcker, men nu river hon ner allt det blå från sina väggar tills naglarna blöder, tills väggarna blir sådär tysta, vita, kalla och tomma på hemligheter.
Nej,
hon läser aldrig gammalt, dina brev ligger inte i en låda bredvid sängen som känns dubbelt så stor som en brukar och den lådan påminner inte om dig. Dina fotografier ligger aldrig under kudden när hon sover, du vet de där bilderna som blev tagna för längesen..

och det var längesen ditt namn stod skrivet med tusch på hennes mattehäfte, det var längesen hon låtsades att du var x och hon var på andra sidan är-lika-med-tecknet.

Det finns ett fönster.
Det fanns ett fönster.
På insidan av fönstret fanns en flicka som lät sin tunga möta din, gång på gång, en flicka med stearinljus speglande i sina ögon och med drömmar inramade och uppspikade på väggen. Drömmar med dig och med henne och med era kroppar mot varandra.
Hon delade plats med någon, med dig. Hon delade sin säng, sitt leende och sitt liv med dig. Om det regnade höll du henne hårt i handen, så hårt att din puls blev rytm med hennes och hennes värme blev din. Du sa att
- När det regnar är änglarna ledsna
och ni stod alldeles tysta en stund och tittade på regnet genom hennes fönster. Ni kunde se hur dropparna träffade marken och hur ont det gjorde. 
Pang, krasch, aj. 
Sedan log ni lite åt er själva och hon sa:
- Tårar har nog ingen känsel ändå
och ni bytte några andetag innan ni fortsatte drunkna i varandra.
I spegeln syntes en flicka med hela ansiktet fyllt av glädje, kärlek, eller någonting annat du gett henne genom din närhet. 
Det var så det var och alltid skulle vara men aldrig är längre.

En cykel, en bil och asfalt,
sen kom du aldrig tillbaka.


Det finns ett fönster.
På insidan av fönstret finns en flicka som inte har gråtit. På utsidan finns en värld, en nästan kolsvart decembervärld som försöker blåsa bort det sista av hösten från träden. Det regnar och det är därför hon tänker på dig, fast det egentigen var längesen hon slutade, fast det egentligen var längesen hon grävde ner sina drömmar om dig och henne och era kroppar mot varandra i lekplatssanden i brist på snö. Det regnar och fönstret är öppet, det är därför hennes kinder är alldeles våta, hon har faktiskt inte gråtit. 
I spegeln syns tretton stearinljus.
I fönstret syns en flicka med alldeles för lite kläder för en iskall vinternatt som den här och nu handlar allt om sekunder. 
Snart kommer tretton stearinljus vara tolv, fönstret kommer vara öppet så att det regnar in och på marken långt där nedanför kommer det ligga en flicka.
En flicka som blundar och ser blek ut men som inte har gråtit.

Det finns ett fönster.
I fönstret sitter en flicka med ett litet paket i sin hand, ett paket som hon ska ge dig i julklapp. Däri finns all hennes tid, allt det som handlar om kärlek.
Snart kommer det sluta regna, tänker hon. 
Och nu handlar allt om sekunder.


i'm back!

ja vi gick ju ut och solade en stund samtidigt som det blev spel, alltid samma kompromiss när det gäller R haha ;) sitter nu och väntar på maten som ligger och steker på grillen!

vet inte vad som händer senare ikväll, det har pratats om utgång eftersom det är studenten idag och antagligen ganska livat i stan, men imorgon är det dop, så tveksamt hur det blir idag.. aja ni lär höra av mig senare ;)


känner ni någon som tar studenten i år, eller gör ni kanske det själva? berätta :)


puss

godmorgon..

vaknade tolv idag, jag som hade planerat att ligga ute i solen redan vid elva haha så det kan gå. men aja gårdagen.. det var inte så kul faktiskt, vi var några stycken uppe på ett tak och drack, sen var planen att dra på en fest men inträde var 40 kr och tydligen sög det, så det sket sig.. kvart i tolv gick min och robins sista buss så vid elva åkte alla in till stan och skulle käka på max. halv tolv fick vi våra saker så jag och R tog allt i en påse och skyndar till bussen. men då ser vi att bussen går kvart över tolv istället, jaha det var bara att sätta sig på bänken och börja äta ;)

fick sällskap av en lite dragen man/gubbe på 50 år som började prata med oss om allt möjligt han hade tydligen köpt en lägenhet och firade det ute på en kareoke bar men nu skulle han hem till enköping. ja vi fick veta ganska mycket om man säger så, jag brukar tycka att det är lite obehagligt när fulla äldre ska börja prata med en, men det gick ju bra ändå..

oj klockan är redan över ett... nu ska jag ut och sola!

puss

utgång!

städdag i skolan idag, städade kallköket det gick snabbt jag slutade tolv :) åkte till robin och vi åt pizza det var gott! nu ska vi åka in till stan igen för lite chilldricka, blev bestämt nyss så det är inte så bra planerat haha menmen det blir säkert bra! skriver senare ikväll/natt eller imorgon!

godnatt!

nu ska jag  nog sova faktiskt, är extremt trött, så hoppas vi att jag vaknar imorgon med lika soligt och varmt väder som idag :D

mums!

sitter och kollar på lyxfällan, inte det roligaste direkt... och äter en väldigt god sak, vaniljyoghurt och så la jag blåbär och jordgubbar i den, sjukt gott, och inte så onyttigt som en godispåse ;) mitt nya favorit mellanmål eller vad man ska kalla det. värt att testa!




blommiga bilder tagna idag av mig.






onsdag 2 juni

idag firar jag och älskling 4 månader som förlovade <3

nya tag!

det blev ingen bloggning igår som ni kanske märkte.. men var på stan till halv fem sen kom Robin hit och vi kollade på film och desperate housewifes hela kvällen så det blev ingen tid för bloggen.


idag var en totalt onödig dag i skolan kan jag säga, började morgonen med ingen lektion, sen en kvarts matte då vi var ute och pratade om vrf himlen är just blå och inte grön haha. sen var det engelska och film som typ igen gick på. lunch, näringslära i fem minuter för att lämna in böckerna, känner att sommarlovet är påväg!

kom hem och tog en långpromenad med alva :)


RSS 2.0