skolfoton 2010

'








torsdag 30 september

skön dag! hade bara ett prov och sen slutade vi, iofs var prover helt konstigt.. ingenting hade vi fått veta skulle vara med.  vi hade fått ett tjockt häfte, sen skulle vi i grupper skriva lite om ett speciellt hotellsätt och de papper vi skrev satte hon ihop till ett häfte och sa att det skulle vara prov på det! men nej tydligen var det på det tjocka häfte plus att vi skulle se på en karta vart alla hotell i Uppsala låg och vad de hette... nja vi får se hur det resultatet blir ;)

åkte ner på stan, tog lunch och gick runt i affärer.. sen var det klippning - hur nöjd som helst! äntligen lite volym på håret plus att luggen klipptes till riktigt bra.

gick på stan lite till, kom hem med en tröja och ett nagellack som förstärker naglarna!

är hemma nu och hoppas att robin kommer hit idag, blir faktiskt irriterad och besviken annars, för jag fyller faktiskt år imorgon hihi!

pappa kom in med skolfotona som har kommit, på gruppfotot blev jag väl sådär, såg väldigt lång ut haha.. och porträttfotot blev jag faktiskt nöjd med! kommer upp bilder på det senare :)

plugg

har prov i hotell B imorgon, och det får vi se hur det går, har läst igenom det vi ska kunna en gång, och det känns omöjligt, hotellhistoria i europa.. typ..

nä ska gå iväg och köpa mat nu och sen fortsätta läsa innan tvkvällen börjar. det är ju onsdag = bra program från halv åtta till elva!



onsdag 29 september

skön dag idag! hade samhällskunskap och sen projekt och företagande då vi hade prov, det kändes som att det gick bra! och sen.. var dagen slut ;)  klockan var nog inte mer än halv tolv då. så jag åkte ner på stan med Jacqueline, Jossan och Madde, gick och käkade donken hehe.. sen gick vi runt på stan ett bra tag mycket trevligt!

jag och Madde följde med Jacqueline för hon tog ett impulsbeslut att klippa sig, det blev skitsnyggt! hon noppade ögonbrynen också och det vart fan lika snyggt det också!

så jag beställde en tid åt mig själv imorgon ;) då har vi bara en lektion dessutom har vi prov då så vi kommer sluta när vi är klara! så det blir ner på stan med tjejerna imorgon också, vi ska ta en fika för att fira lilla jag som fyller år på fredag!

hur har eran dag varit?

läskig kisse

min katt är läskig, han tycker om att ligga och stirra på mig, han följer mig med blicken, när jag är ensam hemma tror jag att han ska hoppa på mig  haha har aldrig sett en katt stirra som han gör!


jag kan!

jag kan ladda upp bilder igen! dock inte bilder tagna med cam? ;s

men bara för att jag kan så får ni en bild, två år sen.. herregud tiden går snabbt!


f*n

jag vill göra ngt åt mitt hår! jag är väl nöjd med färgen men frisyren.. jag skulle vilja våga köra på en sidecut, men det gör jag inte haha, och jag vågar/vill inte klippa kort heller ;)

men något vill jag göra!

tisdag 28 september

jag är irriterad, för att bloggen är knas! kan inte ladda upp bilder (fortfarande!!) och nu syns inte headern heller, iaf inte för mig...

menmen skola idag, gick upp och fixade mig, gick till bussen, mötte robin i stan, tog bussen till skolan med honom. började med svenska, sen idrott sen arbetsmiljö och säkerhet. slutade egentligen tolv idag men eftersom det kom utbytesstudenter från indien var vi tvugna att vara där och mingla.. typ ;) och det skulle börja vid tre..

så jag åkte till mammas jobb så gick vi till akademihotellet där jag kommer ha praktik med början nästa vecka. det verkar bra, ska börja på tisdag med att städa börjar 9 slutar 2 så det blir skönt!

sen gick vi och tog en liten fika!

mötte upp brudarna från klassen och vandrade runt lite på stan innan vi åkte tillbaka till skolan. först skulle rekorn och lärarna hålla tal och jaa.. deras engelska skrattade vi åt, "bekås" "skool" "välkomm"  uttala orden som jag skrivit dom så förstår ni hur det lät.;)

ja sen gick vi ut i en sal där det fanns godis, chips, dricka och lite mat.. men vi stannade inte så länge.

och nu är jag hemma!

puss

måndag 27 september

helt död! jag kunde inte somna inatt, eller jo.. men då ringde min väckarklocka 40 minuter senare.. så det var ingen bra start alls imorse, kände mig lite halvt levande men eftersom jag bara får stanna hemma när jag har typ 100 graders feber så var det bara att dra iväg till skolan ändå..

svenska först då vi läser en bok där man inte förstår ett ord, sen samhäll som vi hade ett litet kunskapsprov på, lunch på det och sen turisthotell.. slutade vid två, var hemma tre kollade lite på tv och somnade, vilket  är ganska förstående kanske haha ;)

ska kolla på halv åtta hos mig om en stund, sen idol, kolla klart på filmen jag började se igår och sova haha!


söndag.

gick upp halv elva imorse.. satte oss och kollade på troja som var 2 timmar och 36 minuter, efter det tog vi lite frukost och duschade.

kollade på toystory 3 efter det, älskar den filmen ;) robin somnade till.. menmen så kan det gå, mat senare iaf och det var gott!

tog bussen hem klockan sex så sista timmen låg vi bara och myste :)

kom hem, ingen hemma så jag satte mig och kollade på ensam mamma söker..

måste plugga nu, tre prov den här veckan, härligt...

19.46

jag sitter och kollar på postkodmiljonären, robin har somnat till men jag ska väcka honom så fort jag har skrivit klart för annars kommer han bara vara vaken till sent!

aja det är vad som är på g just nu, vi har några filmer vi ska kolla på, och chips med dipp till det, härligt ;)


lördag.

skrev inget igår för jag och robin tog en dag utan dator ;)
men iaf.. slutade runt tre igår, gick hem och packade ihop dator, kläder mm. och åkte ner på stan för att träffa robin. Han kom med Elias och Erik för dom tar samma buss, så vi satte oss och åt medans vi väntade på bussen, så kom även Gustis och Rebecca som även dom tar samma buss.

så vi gick på bussen och ja, det var en rolig bussresa haha!

kom hit till robin, kollade lite på tv och åt mat. sen somnade robin vid sju ungefär och jag skulle väcka honom till Idol men jag somnade också haha ;) vaknade upp när det var en kvart kvar på idol men vad ska man göra ;)

vi kollade på två skräckfilmer.. kommer dock inte ihåg vad dom heter men ja den första var bra och den andra var dålig.. sen la vi oss i sängen och kollade på letters to juliet innan vi somnade!

blev väckta runt tolv idag så nu har vi kollat på prince of persia och den var riktigt bra!

snart ska jag och älsklingen kolla på mer film så vi hörs kanske senare.
puss

kungarna av tylösand

jag sitter och kollar på debatten på svt, och de diskuterar kungarna av tylösand och jag kände att jag måste yttra mig om det här:

jag följer serien och tycker att den är helt sjuk, men samtidigt riktigt underhållande! det är 8 unga personer som spenderar en tid tillsammans i ett hus. de fester, knullar och bråkar. ja det är kul att se på. för att alla har så himla sjuka personligheter och på fyllan är dom hur sköna som helst.

det är väl klart att de inte dricker 24/7 men vem skulle tycka att det var kul att se på de här personerna sitta och kolla på tv, räck upp handen.. nehe ingen! De har fri tillgång till sprit, men de är över 18 och har faktiskt rätt att dricka. Och helt seriöst vilken ung person skulle inte dricka om det gavs till en?

i debatten var det någon ung tjej som sa något liknande: är det såhär det ska framställas att man festar.
men det är ju så man festar som ung person, nu kanske kungarna överdriver lite men det är ju tv som framställer det så.

sen var det någon från hjärnblabla som påstod att sprit var en tradition och om det hade bestämts nu hade alkohol inte funnits.. haha tror du det själv eller? och kom igen, som om den här kvinnan aldrig tar ett glas vin?

nej jag måste faktiskt försvara killarna som var med i debatten, för jag tycker att det var lite väl mycket påhopp och pikar mot just dom..

jag tänker iaf fortsätta se serien och de som tycker att det är så avskyvärt kan ju skippa att slå på kanal5 på onsdagar klockan 22. :)

dags för..

IDOL, nu kör vi, ut med mahan och sebastian :D

tråkar

nej han kom inte.

ska koka spaghetti snart, sen blir det tv hela kvällen idag igen!

torsdag

sovmorgon idag, bussen gick 9.35 jag ställde klockan på 8.15.. så jag låg kvar i sängen till 8.40 hehe ;)

hade ju bara en lektion idag så slutade strax innan tolv, gick och åt lunch men det var inte gott!
åkte ner på stan och gick till UM, fick vänta i 50 minuter!

är hemma nu iaf, får se om robin kommer idag, jag vet inte riktigt.

har inget vettigt att skriva just nu, puss

Tagit över bloggen!

Närå, skojade bara... Ni kan vara lugna! :)

Däremot tänkte jag gästblogga litegrann. Sitter och diskuterar atm "kungarna av tylösand" med lite folk, även om programmet i sig är fullkomligt patetiskt, är det så himla roligt att se dom skämma ut sig! Därför tänker jag tacka lite kort för mig... Och säga att Ella är en jätte söt tjej & jag lovar att fixa din design så fort som möjligt! ;) (nu har alla sett de, nu måste jag snabba mig...)

Puss från mig! / Linda Hedström
En bild på våran gemensamma vän Alva :)

bak och tv

har precis bakat blåbärsmuffins med blåbärssylt i, en av robins favoriter haha ;)

kollade på halv åtta hos mig, nu idol, sen efterlyst, senare kungarna av tylösand!

ska hinna duscha också hade jag tänkt... men jag har sovmorgon imorgon iaf!

puss

visste du att?

jag är väldigt mörkrädd, om det är helt svart i ett rum får jag panik! och om jag ska gå upp och släcka lampan så släcker jag, tar ett steg och hoppar upp i sängen!


onsdag

åhåå den här veckan går snabbt! vaknade imorse, hade ont i huvudet och i halsen, så ont så jag mådde illa! men, kort dag + skolfoto så jag gick ändå, duktigt va ;)

så kom till skolan, hade samhäll i 35 minuter så fick vi tjugo minuter innan fotot att fixa till oss lite, först ville han inte släppa oss tidigare så säger

jag: men jag skulle behöva platta håret...
han: va?! kunde du inte ha tvättat håret innan?


haha bra där ;) men vi fick gå iaf, först var det porträttfoto, får se hur det blev, har blivit bra på ett enda och det var i nian... sen var det gruppfoto, fick sitta ner blää.. har alltid fått stå;  mittersta raden, tvåa eller trea från höger haha. men har aldrig velat sitta ner, så det får vi verkligen se hur det blev!

hade sen projekt och företagande, men hon sa bara vad vi skulle plugga på till provet nästa vecka så fick vi gå sen!

och nu är jag hemma!
hörs senare <3

färgen sitter i

har precis blivit klar med att ha i färgen i håret, ska skölja om ca 5 minuter, är rätt säker på resultatet eftersom jag brukar ha den här färgen men vem vet, mitt hår kanske blir helt knas den här gången? ;)

nä ska ta min handduk och gå in i badrummet nu...

puss

sjuk?

tror jag börjar bli sjuk, dels är det min rygg som jag har lätt inflamation i så det ilar i hela ryggraden och längst ner vid svanken. men mamma har iaf köpt sån där gel som man smörjer in eftersom jag inte kan ta tabletter och då hjälper det ju på exakta stället..

sen känner jag att jag har ont på högra sidan av halsen samt att jag känner mig väldigt tung och luddig i huvudet.. men hoppas det går över!

klädsel är bestämd till imorgon men kan fortfarande inte ladda upp bilder, men ska försöka lista ut vad felet är.

sitter och kollar på idol, tycker väl inte att någon står ut mer än någon annan ;)

ska kolla klart, sen ut med alva och sen färga håret, ta en kopp te och kolla på en film tills jag ska sova!

puss

tisdag

försov mig lite idag igen hehe men sånt händer ;)

hade bara tre lektioner så de va chill, slutade tolv, åt lunch och tog bussen till stan, där gick jag till mammas jobb och hämtade hårfärgen! så ikväll ska jag färga håret..

ja sen åkte jag hem och nu sitter jag här och har absolut inget att göra, robin kommer inte, han kände sig sjuk tyvär.. men hoppas att han känner sig frisk innan helgen så vi hinner ses en gång iaf!

har ni pojkvän/flickvän och hur ofta umgås ni med han/henne?

suck!

nej mamma kom inte hem med någon hårfärg, tack för den -.-
jaha då var kvällens och morgondagens planer förstörda .. typ ;)
hade inget att göra idag och imorgon kanske robin kommer... menmen det kan väl inte hjälpas.

ska iaf trycka hem lite kläder hade jag tänkt, har hittat två mysiga tröjor, men den ena skulle komma 10 november och den andra 15 december.. haha inget bra slut på den här dagen ;)

äh det blir säkert bra sen.. nångång ;)

ska äta nu
puss på er

måndag igen

försoc mig lite imorse, men hann med bussen iaf! svenska,samhäll och turisthotell, slutade klockan 2. åkte ner på stan och var en stund med agnes och Jacqueline.. men åkte hem rätt snabbt..

på onsdag har vi skolfoto så idag blir det att bättre på hårfärgen som börjar försvinna lite, mamma skulle köpa hem så hoppas hon gör det! sen är väl inte jag överdriven när det gäller skolfoton så.. men visst vill man se helt okej ut iaf när alla uppsalas gymnasielever kan se dig, iofs tror jag inte att alla spanar in mig haha men ändå ;)

brukar ni klä upp er inför skolfoto?

vad tror du?

Omröstningen vilket block vinner? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


söndag..

kom nyss hem...

igår blev det jobbigt.. tänker inte gå in på detaljer men klockan hann bli sex på morgonen innan vi kunde somna.. robins mamma väckte oss halv tolv idag för att vi inte skulle sova hela dagen.. jag kan inte somna om är jag blir väckt, men tro mig.. det kan robin ;) tror klockan hann bli ett innan han var pigg!

tog en dusch och åt lite frukost.. kollade på remember me.. den var faktiskt riktigt bra tycker jag!
åt pizza till middag.. mumsigt

och tog bussen kvart över sex. trodde att den gick varje halvtimme men på söndagar går den bara en gång i timmen så fick åka hem lite tidigare än jag ville :(

men nu är jag hemma iaf, och ska se på ensam mamma söker..


jag älskar min pojkvän.


puss

notting hill

går på trean just nu, mysig film som jag inte har sett på länge! när den är slut ska jag och robin se remeber me.. eller ja.. det är min plan iaf haha ;)

imorgon är det söndag oh fy! för då blir det måndag, och jag orkar inte skolan.. iofs slutar jag härligt tidigt!

måndag 8.30 - 13.55
tisdag 08.30 - 11.50
onsdag 08.30 - 11.30
torsdag 10.10 - 11.50
fredag 10.35 - 14.05

så jag ska inte klaga, inte alls. det är bara att behöva gå upp kvart i sju mån-ons precis i början av veckan... - plus att jag sover så dåligt - som är det jobbiga... menmen om mindre än två veckor fyller jag år.. iaf något att se fram emot! dessutom har vi studiedag då!


ska fortsätta kolla på notting hill nu.
puss

irriterande!

kan fortfarande inte ladda upp bilder, varken med firefox eller google chrom.. så sjukt irriterande! och statistiken visar fortfarande helt knas... kanske blogg.se om strular? har någon av er samma problem?

lördag

ah gårdagskvällen var väl inte på topp. menmen.. vaknade iaf tjugo över ett idag, så länge har vi nog inte sovit på ett år tror jag haha ;)

åt frukost och kollade lite på tv, sen började det ösregna och åska så det var bara att dra ut allt och vänta på att det skulle vara över, och som ni förstår är den det nu ;)

jag ska kolla lite bloggar och robin spelar. sen ska vi äta tacos!

undrar om det går någon bra film ikväll?

make me feel like i´m the only girl in the world


update

tror inte det blir en mysfredag idag... robin är lite för intresserad av wow för att det ska ske ;)

får ha mys med mig själv, skulle ha tagit med mig min ben&jerys...  haha ;)

fredagsmys!

kom precis hem till robin efter att ha slutat skolan, blev illamående på bussen för att chauffören körde som en galning, trevligt.. men nu är jag här iaf och ser fram emot en mysig helg!

blir väl idol ikväll iaf och senare en film, det är inga andra planer idag iaf. men jag behöver ta det lugnt!

skriver senare puss

torsdagkväll

ska snart sova, eller aa kolla på film iaf, ska bara träffa alva först måste prata av mig lite, så ska träffa henne om 10 minuter.. det är bra att hon bor så nära, så fort ngn av oss behöver prata är det bara att säga till "aa självklart skogen om 5?" sådär blir nästan alltid svaret.

håller på att tanka hem filmer till helgen, har någon sett remember me? är den bra?

rubrik?

idol är slut för idag, vissa som går vidare tycker jag är skitdåliga haha ;)

nu ska jag se kniven mot strupen, jag har alltid gillat matprogram, kanske därför jag valde hotell-restauranglinjen?
men han försöker likna mr ramsey lite väl mycket när det gäller attityden..

vad tycker ni om för att se för program?

!

har försökt ladda upp bilder i två timmar nu, men det funkar inte? väljer bild och trycker ladda upp, sen laddar den i fler minuter står "klart" men ingen bild kommer?

får se om jag lyckas ladda upp dom om ett tag då..

har äntligen köpt min ben&jerrys som jag ska smaska på till idol.

imorgon är det skola igen men det är Fredag så det gör inget! börjar dessutom halv elva.. efter skolan ska jag hem till min älskling!

skriver senare, måste gå och stänga fönstret barnen är ute och skriker igen!

dagen har gått fort

tycker inte att jag har gjort något alls haha!
och inget roligt har dykt upp heller, väntar på att mamma kommer hem för då ska jag gå och köpa en ben&jerry och träffa alva en stund också, men det är två timmar dit...

sitter och kollar på topmodel, känner att jag måste dra igång med träning snart, är väl inte helt nöjd med magen om man säger så me jag tar aldrig tag i sånt där!

haha dubbelmoral i detta inlägg, ska köpa glass men vill börja träna? haha ;)

planerar att skaffa ett gymkort när jag har lite mer pengar på kortet! men vi får se hur det blir med det, ni får nog påminna mig ;)

godmorgon, eller ja...

vaknade för en timme sen och har sen dess bara ätit en macka och kollat på tv, har inga speciella planer idag, men vem vet det kanske dyker upp något roligt, robin kanske ringer och säger att jag ska komma dit haha ;)

men måste säga att den här ledigheten satt perfekt! var så himla trött igår!

skriver senare
puss

kvällens sista

ja det här blir det sista inlägget för idag, jag återkommer imorgon, och då bättre eftersom jag är ledig!

ska lägga mig och kolla på film nu, så får vi se om robin kanske ringer också ♥


men ha det så bra så hörs vi imorgon!

gammal bild!

en klasskompis från högstadiet la upp massa bilder från högstadiet, tänkte visa er en bild, det måste vara efter valborg i nian eftersom jag har min piercing där haha ;)
kan ju lägga till att det var en sån där idrottsdag, därav kläder, frisyr och smink xD

observera att mina ögon är aturliga sådär haha!;)

kvällens planer

idol
hämta cola
efterlyst
kungarna av tylösand
hämta te
män som hatar kvinnor

låter rätt bra haa? :D

dagens låt


onsdag

sov dåligt, sov bara två timmar tror jag, vilket resulterade i att jag gick upp en halvtimme innan bussen kom, inte så smart ;)

skolan blev snabbt avklarad iaf, och imorgon är jag ledig, eller min lärare skulle på kurs så vi fick en hemuppgift som sa vara klar nästa vecka tror jag det var, såå då är jag väl typ ledig? slipper åka till skolan iaf ;)


åkte ner på stan och gick runt lite med Jacqueline,Robbin och Sofie för robbin skulle gå och kolla så att hans tungpiercing hade läkt ordentligt, och det hade den så han ska dit om en vecka och byta stav, ååh jag vill också!

åkte hem vid halv fyra eller något sånt och var en liten stund med alva, är hemma själv nu för resten av familjen är på min syrras ridning och kollar., dom kommer hem med pizza sen mums!

idol ikväll roligt roligt, sen ska jag fortsätta kolla på män som hatar kvinnor, som jag började se igår men inte såg klart.

vad har ni gjort idag?

tisdag

jobbig natt, vaknade hela tiden!

skolan var helt okej, hade svenska först då vi gick igenom hamlet, sen var det idrott då Rafela skulle hålla en dancehall lektion, jag kan ju säga att jag märkte att det var nästan 2 år sen jag slutade! efter det hade vi arbetsmiljö och säkerhet och det där provet, som jag inte pluggade på.. när jag såg frågorna tänkte jag "okej det är kört, det blir omprov imorgon" men jag svarade väl på alla frågor utom en tror jag, vilda chansningar på varenda fråga! men så räknade hon ihop resultatet och vad fick jag? 21/28.. haha blev ganska förvånad ;)

vi fick iaf sluta efter det och hela skoldagen slutade där, så jag tog bussen ner på stan och skulle hem till robin, fick bara sitta och vänta i 27 minuter på den bussen haha.

men jag var hos honom vid ett, vi laddade hem en film som vi började se vid fyra, Husch tror jag den hette? riktigt dåligt slut, se inte den!

tog bussen därifrån kvart i sju och var i stan tjugo över.
åkte hem, åt och nu sitter jag bänkad framför idol, såklart!

men :(

det var ju inget idol idag.. det hade jag ju sett fram emot hela dagen suck!

får väl bli att kolla på biggest looser sverige istället..

jag fyller år snart ju, mamma berättade idag att vi ska äta på min favorit restaurang här i uppsala, eller okej.. jag har ätit där en gång, då var jag 8 eller 9 kanske? men jag kommer ihåg att jag åt något jättegott och världens godaste chokladkaka till efterrätt haha, sen dess har jag velat äta där igen men har inte blivit så... förens nu :D och robin ska få följa med också, om han vill såklart men det hoppas jag ;)

kollar på "halv åtta hos mig" det är ganska kul faktiskt.. så ska fortsätt kolla nu

pussen


måndag..

inte lätt att gå upp ur sängen imorse kan jag lova er! så hann inte äta frukost..

men som tur är kom bussen i tid iaf så jag slapp vänta 15 minuter i stan på bussen till skolan, behövde bara vänta 1 minut ;)

men på bussen får jag panik "hallå bussen ska inte svänga här den ska rakt fram" trodde jag hade satt mig på fel buss! Men så gick en kille som jag känner igen från skolan fram till chauffören och frågade vad som hände, men då var tydligen vägen där vi skulle ha åkt avstängd!

och så kommer det förbli i 5 veckor till, för det spelas tydligen in en film i det området, tror att det är den amerikanska versionen av män som hatar kvinnor!!

jaja skolan då.. svenska, samhällskunskap, lunch, turisthotell men det hade vi bara i 40 minuter för sen skulle vi förbereda idrottssalen, kommer berätta mer om det snart men måste bara ta upp en sak först..

turisthotelllektionen skulle vi ringa hotell runt om i sverige mest för att se hur de lät när de svarade i telefon ni vet, glad stressad otrevlig osv... jag jobbade med Jaqcueline så ska hon ringa till pensionat allvaret

J: ja hej jacqueline heter jag och håller på med ett skolprojekt jag undrar om du kan hjälpa mig med att svara på en fråga?'

(tant) T: nej jag har inte tid med dig du kan prata med min man..

J: jaha okej!
tanten (vi antar) håller telefonen mot axel och säger till mannen: du det är en kärring från någon skola som vill ha svar på lite skitfrågor!

varpå Jacqueline såklart lägger på!


så gör man inte! riktigt dålig stil!

men tillbaka till idrottssalen, det skulle komma folk från alla partier och debattera så vår klass ställde iordning stolar och sådär.
själva politikgrejen var inte sådär jättekul, och klokare blev jag inte heller kan säga såhär:

vänsterpartiet - hon skrek i micken, höll för öronen
socialdemokraterna - riktigt bra på att prata
miljöpartiet - höll sig inte till frågan och drog över sin tid hela tiden!
piratpartiet - rolig kille som "inte hade någon åsikt i den här frågan"
folkpartiet - antingen var han nervös eller hade väldigt ont någonstans
kristdemokraterna - skitskön kille som pratade, han var rolig!
moderaterna - också bra på att prata
centerpartiet - sa i stort sett ingenting!

jag vill, jag ska



pierca tungan, så sjukt snyggt! bara ett problem; föräldrarna.. men fan.. tonåringar gör väl inte som föräldrana vill ;) tungpiercing ska det bli ändå haha.

har ni piercing någonstans?

bild från igår!


hemma igen

cyklade iväg, träffade linda, köpte godis pratade, cyklade till en lekplats, pratade ännu mer, jag gick hem och åt ;)

ska snart ta en dusch och sen ladda upp inför min tvkväll haha...


sega söndag

det går så himla långsamt! ska möta linda klockan sex iaf så där går lite tid åt iaf, ska börja fixa till mig lite smått innan jag åker bara..

men söndag, det säger sig självt att det inte finns något att skriva? ;)


blir iaf ensam mamma söker och mamma mia ikväll.. ska hinna duscha och plugga tänkte jag.. jag skippar nog pluggandet och tar det på måndag istället, jag brukar inte plugga annars måste jag erkänna men av det vi har "prov" på nu fattar jag inte ett skit.. vad handlar det om? haha...

köper med mig lite godis hem när jag cyklat från linda, så jag har något gott till kvällen det behöver jag ;)

gårdagen

kom till linda vid fem ungefär, började med pizzan, den blev riktigt god måste jag säga, när vi ätit klart kom resten av tjejerna och de började göra i ordning sin pizza.. satte oss i vardagsrummet med musik och körde "jag har aldrig" haha klassiker ;)

Drog vidare till gustav där killarna var, där det också spelades musik, dock blev vi inte kvar där längre än en halvtimme ungefär..så vi gick till stan allihopa, tror att 3 av oss försvann där ;)

vi gick till ett avskilt ställe och all festlust försvann, iaf för mig tråkigt nog, men vi satt där och inget hände, vi hade väl 7 olika förslag på saker att göra men kunde inte enas så jag och robin drog faktiskt hem tråkigt nog.. men jag hoppas att de andra hade roligare se iaf!

så kvällen började bra iaf ;)

vaknade tidigt idag, kollade på film. Robin blev hämtad för en timme sen.
ska träffa linda senare och få min kamera som jag lämnade där igår.. bilder kommer upp de närmsta dagarna.

kulturnatten

vaknadehalv elva idag också, ska snartduscha och fixa iordning inför ikväll. runt halv fem tar jag bussen till linda! det blir nog kul, ;)

sen vidare till grabbarna och senare ner på stan, tagga!

fredag

vaknade halv elva idag, låg och kollade på tv innan det var dags att göra sig iordning och fara ner på stan, mötte upp jessica tjugo över ett, vi gick till storken och fikade, det blev varsin chokladkaka och iste!

pratade om allt möjligt till hon skulle iväg vid kvart i tre, då var det ca en timme kvar till robin slutade skolan, men som tur är mötte jag Agnes och Valentin så jag gick med dom tills robin kom. åkte hem till mig och nu är vi här.. idag händer inte mycket, idol och någon film!

imorgon kör vi! då är det kulturnatten här i uppsala då typ varenda människa är ute på stan och dricker haha ;)

först blir det tjejmiddag hos linda med hemgjord pizza! sen möter vi killarna hos gustav och senare blir det stan, trevligt!


hörs senare

ska snart sova

är trött faktiskt, så det är härligt att jag är ledig imorgon också!

har kollat på idol, auditionerna är roligast haha, jag tycker nästa synd om de som verkligen tror att de sjunger bra!

ska tvätta av mig mascaran nu, ta en skål cheerios och kolla lite på film innan jag ska sova.

godnatt!

torsdag!

vaknade 7 imorse och skulle kolla om robin hade feber, och jo det hade han och jag var ju ledig så det blev till att somna om, vaknade halv elva tror jag..

kollade på Clash of the titans, värmde spaghetti och köttfärsås.. sen blev det gränby för att fixa lite saker och det tog ju ganska lång tid!

Fick skjuts tillbaka till stan och robin tog bussen hem till sig och jag hem till mig,  kom innanför dörren för en halvtimme sen bara ;)

jag saknar honom redan men som tur är så är det fredag imorgon och då kommer han till mig efter skolan!

ska träffa jessica på stan imorgon också, ta en fika innan hon ska till sin praktik, det blir trevligt eftersom vi inte går i samma klass längre, och har heeeelt olika scheman!


nu ropar mamma att det är mat,
hörs senare, puss

onsdag

hade sovmorgon idag, underbart! stod och pratade lite med robin innan vi började, Jacqueline kom tillbaka från spanien, browniiiie! så de var kul att träffa henne igen! hade ju bara två lektioner idag så det gick snabbt.

Slutade två och åkte ner på stan för att vänta på robin, satt och pratade med Jacqueline på en bänk i en timme, pratade om allt mellan himmel och jord ;)

mötte upp robin lite efter tre.. och vi åkte hem till mig, stackarn ligger och sover just nu, han hade lite feber men varm som jag vet inte vad! ont i huvudet hade han också, men han har tagit en alvedon iaf så jag hoppas han kommer bli lite piggare!

och att han är frisk på lördag...

är ju ledig imorgon men ska ändå gå upp och väcka robin och kolla om han är frisk och kan gå till skolan.

snart ska jag koka upp pasta, pappa har redan förberett köttfärsås ;) och senare blir det idol, såklart ;)


hörs senare! <3

tisdagkväll

sådärja, förberedd för kvällen kom precis ur duschen och väntar på att idol ska börja, efter det blir det till att göra en kopp te och en film!

imorgon är sista skoldagen den här veckan och dagen börjar med sovmorgon, vi börjar med Projekt och Företagande lunch hotell B sen är det helg! Robin kommer till mig imorgon också tror jag. det blir bra de!

nej nu börjar idol, hörs senare!


tittar ni på idol?

tisdag

slutade tolv idag, skönt! åkte ner på stan och gjorde samhällskunskap uppgift, gå till valstugorna och fråga typ vad de jobbade för.... tre svarade exakt likadant så jag blev inte så mycket klokare av ;)


händer inte mkt idag alls, så har inget mer att skriva just nu.

vill ha.





(Lite genomskinlig)



ni som följer paows blogg?

antar att rätt många gör det, här är iaf hennes och hugos låt:


hemma!

ja som jag trodde, runt tre heh ;)
sitter och kollar på Tyra Banks show just nu..
och jag är ledig på torsdag och fredag hur skönt är inte det!

ska kolla vidare nu, skriver senare!

sitter i skolan

har lunch nu så vi smet in till datasalen. börjar om 20 minuter tror jag...
kom hem lite efter nio igår, gick och duschade och kollade sen på film, jag orkade inte leta upp internet heh ;)

aja skriver när jag kommer hem sen. vilket borde bli runt tre.

puss

lördag!

haha det blev lite senare än jag hade tänkt mig igår, halv elva blev jag upphämtad ;)

vi kollade lite på en film som heter the last castle tror jag, men jag somnade efter halva, ovanlig huh? ;)

jag vaknade halv tolv idag av att det var helt stopp i näsan och kunde inte andas, fick lite panik där... men ja det löste sig så fort jag satte mig upp hehe. Robin vaknade en halvtimme senare. då blev det frukost och robin välte såklart ut en skål med chokladflingor och mjölk i sängen! vi tittade klart på filmen och den var väldigt bra, förutom slutet!

klockan fem kommer det gäster hit eftersom Robins mamma har fyllt år då blir det tacos; gud va gott!

ajuste ska lägga ut receptet på nougatkakan också, den var god men man blev väldigt mätt!

dagens låt






svar från frågestunden.

- nu behöver jag hjälp! vet du något som gör att håret växer fortfare? jag behöver verkligen tips, :) tack på förhand!
svar: du kan köpa hårkontroll på såna där hälsokostaffärer (misstänker att kanske inte bara håret på huvudet växer snabbare) det hjälper även att massera hårbottnen varje dag och äta Bvitaminrik mat. (svarar i din blogg också)


- har du kille? & hur länge har vi varit tsm?:)
svar: ja det har jag, vi har varit tillsammans i 20 månader och förlovade i 7 :)

- vilket parti lutar du åt?
svar: jag har ärligt talat nästan ingen koll alls på det där, så jag är glad att jag inte får rösta i år!

- vem betyder mest för dig förutom din pojkvän?
svar: det måste nog bli min familj

- Har du några planer att resa i år?
svar: jag vill gärna resa! men som det ser ut nu kommer jag stanna i Sverige till våren iaf.

- Vilken skola går du i/utbildning?
svar: ekebygymnasiet i uppsala -  hotell och turism

- Vad gör du på fritid & vad vill du jobba som i framtiden?
svar: jag är med min pojkvän en gång i veckan och på helger, de andra dagarna gör jag faktiskt inte så mycket, stan med kompisar. i oktober är planen att börja jobba. i framtiden.. jag har ingen aning på hotell, på arlanda eller som reseledare.

- Har du nåt husdjur?
svar: jag har en bondkatt på två år som heter chaplin.




-Hur gammal tycker du är lagom ålder att bli av med oskulden?
svar: jag tycker inte det finns någon ålder då det är rätt eller fel, alla mognar olika snabbt. jag tror inte heller på att vänta på den "enda" eftersom det lätt kan ändras, men jag tycker man kan vänta första gången tills man har ett förhållande som är  lite seriöst.. sen tycker jag att man är lite för ung under 13år.

Hur gammal var du själv?
svar: jag tror jag var 15
svar:

ensam igen

robin åkte för ungefär 50 minuter sen och jag sitter och väntar på mat haha ;)

vet faktiskt inte vad jag ska säga, men lägger upp en bild från sälen, det kom ju aldrig upp några bilder från den veckan i sommras, så det blir väl att jag lägger in några då och då..

©

skolan är slut för den här veckan!

haha ja jag skrev ju ett inlägg precis innan lunchen idag, egentligen har vi ju turism igen efter lunch men vår riktiga lärare var på någon kurs eller så på arlanda så det blev en timme och tjugo minuter håltimme. och det var ju ingen speciellt road över! så vi försökte få tag på våran hotellärare men hon var inte i skolan haha men sen kom hon ändå vid ett så vi frågade om vi kunde skjuta fram hennes lektion, och det gick hon med på ;) slutade två istället för halv fyra!

är nu hemma och väntar på robin, han ska ju komma hit en liten stund innan de skulle bort på middag någonstas. jag blir upphämtad  när dom är klara där.

så jag skriver igen när robin har åkt iväg. passa på att ställ frågor i frågestunden undertiden!

puss

Skolan

sitter i skolan och har turism, vi skulle skriva om våran dag igår och jag blev precis klar med det! vi har snart lunch men tänkte skriva ett lite snabbt inlägg innan ;)

Det blir mer turism efter lunch och så hotell B sen slutar jag, då ska jag träffa robin. <3

och det är fredag idag, herregud så skönt!

bak och sovmorgon!

ja det tog  mig lite mer än 2 timmar att baka, gjorde en nougatpaj med polkagrismarängtäcke, ni får receptet efter helgen om de är god;)

imorgon börjar jag halv elva, hur skönt som helst, och har turism och hotell B hela dagen, också väldigt skönt.

sen ska jag hem till robin senare :)

aja dags att sova snart, puss

stockholm!

ja nu är jag hemma!

vi åkte dit, gick först in på fyra olika hotell och tittade, sen fick vi gå som vi ville. jag gick med 5 sköna b-rudar. vi gick runt till alla ställen vi skulle och då var klockan två när vi var klara med det. så det skulle vi gå från gamla stan till kungshallen för att äta, det började spöregna! inte så mysigt. aja satte oss iaf och åt ät aldrig kycklingfilétallrik därifrån! sen när vi gick ut kommer björn gustavsson gående.. vi kollar på honom eftersom det är ju han haha, så kollar han på oss en i taget och så kommer det "hejhej!" blev helt paff och det tog några sekunder innan vi svarade hej tillbaka ;)

sen gick vi en tripp till stureplan och sen till gamla stan igen för att köpa en efterrätt på ben&jerrys fiket.. mmm ben&jerrys! på väg dit såg jag också fredrik från "filip och fredrik"

och sen gick vi tillbaka till centralen och tog bussen hem! och ja, nu är jag hemma och ska sätta igång att baka faktiskt, skriver igen när jag är klar med det ;)

godmorgon

snart ska jag ta bussen till stan och efter det buss till stockholm, så nu ska jag gå och göra mig iordning så ses vi när jag kommer hem!

puss

storstaden imorgon!

det blev inget inlägg igår för jag ville att ni skulle fokusera på frågestunden. ;) har fått några frågor men fortsätt fråga det är bara kul med ovanliga/pinsamma/svåra/vanliga frågor!

aja robin sov ju hos mig igår, sov som vanligt mycket bättre med honom bredvid, vi kollade på fångarna på fortet och sen lite på spiderman 3. vaknade imorse och gick till köket för att sätta på tevatten och rosta en macka till honom som frukost på sängen.

kom till skolan, robbin med sin piercing oj vad ont han hade i tungan heh.. aja dagen gick hyffsat snabbt, skutade halv två idag!

imorgon blir det lite sovmorgon, ska träffas på stationen klockan 9.35 så det är bra, ja sen tar vi bussen och är i sthlm en timme senare. ska gå runt och kolla på lite saker, äta någonstans och kanske ta en fika. sen ska vi träffas på centralen klockan 16 igen och åka hem.

sen är det fredag igen, lovely!


RSS 2.0