8 januari

från och med byter jag bloggadress, nu hittar ni mig hääär

7 januari

funderar på att flytta bloggen till ngt annat ställe än blogg.se för, för mig krånglar det hela tiden -.-
snart kommer det släktingar hit som jag inte träffat, känns lite sådär eftersom jag tydligen inte skulle vara här.. men det var det ingen som sa något om så vi får väl se hur det går :P
vet inte hur länge de stannar, men ni får kanske en uppdatering senare ikväll!
ha de bra :)

ja/nej ?

funderar på att färga håret svart igen, vad tycker ni?

6 januari

hej på er!
sitter nu hemma hos robin, vi åkte hit idag och är antagligen här tills lovet är slut..
vi har inte gjort mycket alls under lovet, men det är ju alltid skönt att vara ledig ;)
och eftersom att vi inte har gjort något har jag inget intressant att berätta, men det är väl roligare än att se samma inlägg hela tiden kanske hehe!
juste, vi åkte till robins praktik igår för att han skulle prata med butikschefen typ, jag tänkte köpa en sk volumemaster, men den kostade 300 kr mer än på hemsidan och dessutom så var den slutsåld så det var ju lite lagom kul sådär.
bilder från nyår kommer också så fort jag har lagt in bilderna i datorn :)

4 januari

dåligt med uppdatering, jag vet, men det kommer igång sen när jullovet är slut, jag lovar!
sitter och väntar på att en film ska bli klar, ska försöka somna innan två idag för vi ska upp tidigt imorgon ;)
äh vi hörs hörrni!

2 januari!

gott nytt år på er! ;)
mitt nyår var väl inte speciellt roligt alls... jag och robin gjorde iaf en 3 rätters på början av kvällen och det vart riktigt gott! (bilder får ni senare)
jaha sen gjorde vi inte så mycket, skulle ta bussen in till stan och slottet kvart över elva.. bussen kom tjugo i tolv, full med "packade" fjortisar och coola killar som skrek "bira bira bira bärs bärs bärs" hela vägen in haha ;) jaja sen började vandringen upp till slottet, snöade riktigt mycket och jag gick i klackskor inte den bästa kombinationen. jobbig väg upp till slottet men upp kom vi, precis när klockan slog tolv! en nyårspuss blev det ju också såklart ;) hittade lite annat folk som vi kollade lite raketer med och sen började vandringen nedåt igen lika jobbigt att komma ner som att komma upp ;)
sen skulle alla på olika fester så jag och robin skulle hem igen, började dra oss hem halv ett, var hemma efter 3. kan försöka dra det snabbt, bussen skulle komma om 39 minuter, gick in och väntade, gick ut, bussen gick 9 minuter för tidigt nästa gick om en timme, tog en annan buss 3 hållplatser. gick till statoil. gick till en busshållplats bussen skulle då komma dit om 10 minuter, den kom inte på 25. så vi gick även sista biten hem! observera att trattoarerna inte var plogade alls och jag gick i mina klackskor ;)
nja nyår var sådär men maten var god! ;)

RSS 2.0