hon flyger med sina egna vingar..

nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och sova, gick ju upp vid nio som inte riktigt var planerat, så är faktiskt lite trött nu. ska vänta på att älskling slutar spela så kan jag ringa och säga godnatt till honom tihi <3 det känns som att det redan är sommarlov men nej det dröjer lite mer än en vecka till.. onödig vecka enligt mig haha. men är ju ledig fredag-måndag så det blir en till "långhelg" sista helgen innan lovet fy vad sköönt!

yey jag har nått mitt mål, över 100 unika besökare på en dag haha ;) nu gäller det att ni stannar också sötnosar <3


mitt nya te!

jag tror inte det har märkts så mycket i bloggen men jag är nog iaf uppsalas största tedrickare haha iaf i vissa perioder. nu har jag kommit in i en dricka te period igen. jag älskar att lukta på teer! inte grönt te för det luktar bara gräs, men rött och svart te!  hittils har jag nästan bara druckit chaite/chailatte men när vi var på thuns i helgen köpte jag ett te därifrån; polkagristé sitter och dricker det nu, och det var väldigt gott faktiskt! det låter nog ganska äckligt men var absolut värt att köpa! mums :D



nu sitter jag och tittar på tv, fast det går inget bra väntar tills klockan elva då det är sex and the city hihi ;)




nej ska dricka vidare på mitt te nu
puss






min lediga dag!

ja, vaknade ju som sagt vid nio för att den där jäkla skolan inte kunde ha sin töntiga dansgrej inomhus.. hoppade tillsist in i duschen ändå, ååh vad håret mår bra av inpackning tihi men min hårfärg börjar blekas.. hallå den ska ju växa bort?! snart står jag väl här som en morot igen ;)


var nere på stan vid två och mötte upp erika, började med att köpa ett par skor åt henne eftersom hon hade ett par varma skor på sig haha. gick iaf runt en timme ungefär, köpte varsin subwaymacka och åkte till gränby för att fortsätta dagen där. vi satte oss på en lastkaj och åt upp våra mackor, (subway är bra gott asså!) vi hade även köpt med oss varsin colaflaska men ingen av oss fick upp korken så erika vandrar iväg till två taxigubbar som står en bit bort och ber dom öppna flaskorna.. haha då kände man sig bra dum men dom öppnade iaf ;)


hade ju spanat in en bikini från hm, men den fanns varken på stan eller i gränby härligt... den fanns i en annan färg men den satt inte speciellt bra så den planen sket ju sig direkt.. efter många bikiniprovningar kom vi fram till att "nää jag får nog gå topless i sommar" menmen fick med mig ett linne från gina och en bikiniunderdel från lindex så det var ju alltid något...


åh juste, mamma har klickat hem en söt klänning från nelly också!



linnet från gina

Delight Tube Top SEK 199, Vila - NELLY.COM
klänning från nelly, vit tubklänning med spets

snacka om en sida som verkligen funkar ;o

kollade runt på lite bloggar och såg tips om hur man får fler besökare.. en hemsida som heter bloggtrafik. blev medlem igår och nu har besökarna för idag ökat extremt mycket! sen får vi se om någon av er som kikat in tänker stanna kvar men ändå! :)




gå in här och bli medlem ni som inte redan är det, bara att följa länken kostar ingenting och du får många besökare :D
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ellaans

"god" morgon

godmorgon :)

eller, dagen kunde ha börjat bättre, vaknade klockan nio av att det spelades väldigt hög musik någonstans ifrån.. då var det en skola som ligger en liten bit bort som dunkade på för fullt. jag gick på skolan i sexan och då hade vi en dag då alla klasser samlades ute och en idrottslärare stog på ett tak och gjorde massa rörelser man skulle följa efter då hade vi också hög musik på. så jag misstänker att det kanske var det som hände idag... men dom borde f*n tänka på folk som vill sova! tur att pappa inte jobbar natt den här veckan då hade det inte varit roligt haha...

sitter och kollar på våra bästa år, som jag inte har sett på några månader, ändå hänger jag med i vad som händer, snacka om ett långdraget program! ;)


idag blir det stan och shopping! det blir nog kul, behöver lite sommarkläder! ska hoppa in i duschen snart med rakhyveln och hårinpackningen beredda :)

hej så länge <3

SATC

ligger nu i min säng och försöker ladda ner sex and the city- första filmen. men det går ju så otroooligt segt med ett mobilt bredband! den lär ju inte bli klar förens nästa vecka, iofs är filmen uppdelad i två delar och den första delen är klar så den skulle jag ju faktiskt kunna se wihooo! jag har aldrig riktigt följt satc, bara kollat någon gång på kvällen om det inte funnits något annat men nu gillar jag faktiskt serien! ;)



åh jag insåg precis att det är söndag idag, och att jag är ledig imorgon fyfan vad otroligt skönt med "lång" helg och på fredag är jag också ledig eftersom treorna tar studenten då, härligt värre :)


nej nu ska jag faktiskt kolla på första delen av filmen, ni kan få lite musik så länge!




uppdatering, om än något tråkig haha

ja som ni har märkt har det inte blivit någon bloggning sen i torsdags, vet inte varför riktigt har inte haft lust helt enkelt, aja ska vi ta var dag för sig eller? tror det blir bäst så ;)


fredag: servering, pappa,mamma och hennes jobbarkompis kom och åt, och jag serverade dom, det gick ganska bra tror jag haha.. åkte hem till robin direkt efter skolan då han hade slutat tidigare än mig för en gångsskull! hmm vad hände sen då.. han spelade har jag för mig och sen åkte vi till Alunda och handlade godsaker. jag kollade på talang och sen kollade robin på någon dålig acitonfilm så jag somnade ;)


lördag: blev väckta runt tio för vi skulle åka till Thuns och handla kläder, klockan fem över elva satt vi i bilen. det blev ju mest kläder till robin, men det behöver han! sandra fick med sig ett par skor och jag bara en hårinpackning och te, men jag ska ju shoppa på måndag så det gjorde inte mig så mycket. vi kom hem och tittade på en thrillerfilm the butterfly effect och den var så bra så vi laddade ner tvåan och trean på en gång! sen blev det eurovision song contest synd att inte sverige kom med men jag har sagt hela tiden att jag inte trodde att resten av europa skulle gilla det. och eftersom inte sverige var med spelade det inte så stor roll vem som vann, så grattis tyskland ;) det slutade ju rätt sent så vi somnade efter


söndag: vaknade runt elva av att det var stekhett i rummet. gick ut och rökte, tog en macka och gick in och kollade på the butterfly effect 3. vi har bara tagit det lugnt idag, inte gjort något speciellt alls faktiskt. jag ska ta bussen hem vid åtta, eftersom jag är ledig hade jag kunnat stanna längre men vill hinna köpa blommor till mamma också :)

pussen <3

torsdag 27 maj

jaa idag hände det väl lite saker.. började morgonen med sereringsprov, det gick faktiskt väldigt bra! ;)

sen var det ju grillning, jag och jessica blev placerade vid woken, hade en enormt stor wokpanna från santa maria, det var ju min klass och sen en trea, det var meningen att både ettor och treor skulle stå vi varje grill, men i fick klara oss själva, men kanske lika bra det haha.. woken verkade populär iaf så det var ju tur, sen grillade andra karé kyckling och korv. aja det höll på till halv två ungefär, då var vi helt klara.. det var faktiskt helt okej, det trodde jag inte men det var lagom varmt ute och hög musik hade vi :D




åkte hem efter det tillsammans med robin, vi köpte en tårta i butiken i skolan först, dom hade extrapris 100 kr st. så då är det klart att man passar på ;)

juste.. råkade ha sönder en dörr i dag också hehe hur det gick till ska vi inte prata om, men nu har vi ett snyggt hål i våran badrumsdörr ;)


puss

onsdag 26 maj

snartsnart är det sommarlov!


hände inte mkt alls idag, åt i restaurangen, lasagne och någon efterrätt, lasagnen var rätt god men man blev mätt efter två tuggor haha ;) efterrätten var jordgubbsmousse och under gömde sig en väldigt äcklig bailey's glass.. usch nej den var inte god haha.


och jag slipper gå på varenda svenskalektion fram till sista gången innan sommarlovet, haha fan vad skönt!

imorgon har vi prov i servering önska mig lycka till... tydligen har vi "grilldag för eleverna" imorgon någon lite smålöjligt påhopp som går ut på att alla ska grilla på parkeringen jippie. och våran klass ska hjälpa till att grilla ååh döda mig långsamt! stå ute i värmen med kockkläder härligt värre!


undrar om det går något bra på tv ikväll.. tror inte det och jag håller på att ladda ner en film som heter allt för min syster men eftersom jag har mobilt bredband lär den bli klar imorgon *suck*





ååh ge mig min sommar! bilden är från förra året :)

veckans planer!

måndag: skola till ca 15.00 sen hem, inga speciella planer. kanske plugga lite hah!


tisdag: skola till 11.50 äta lunch i skolan, hem till jessica och göra klart näringsläran och plugga lite såklart kolla på desperate housewifes sen hem.


onsdag: skola till 13.30, äta lunch i skolrestaurangen, gå runt på stan, robin sover här, kanske plugga men inget jag räknar med kommer hända.


torsdag: PROV i servering ett riktigt stort häfte! grillning med skolan på parkeringen, om jag har tur slutar vi sen, annars gör jag det ändå haha! shoppa med E efter skolan.


fredag: sista serveringen, mamma och pappa kommer då! slutar 15.00 tror jag. vara med robin antagligen hemma hos honom!


lördag: bara ta det lugnt, hoppas på sol så man kan sola, vill ha grillning men tror det blir nästa helg!


söndag: ta det ännu lugnare än på lördagen. inga planer alls faktiskt, hoppas på sol den här dagen också ;)






måndag 24 maj

oooh det närmar sig sommarlov!

idag iaf... vaknade upp av att mamma knackade på dörren och sa att det var dags att gå upp, jag var uppe på en gång, kollade ner på sängen och såg min älskling ligga där, då ville jag bra gärna krypa ner igen.. men nej det gick ju inte tyvär så gick och sminkade mig istället. försökte få internet på datorn för att kolla hur vädret skulle bli, samtidigt som jessica precis smsat och sa att dom skulle åka, alltså ca 25 minuter innan dom var hos mig, försökte väcka robin, inte det enklaste! ;) men upp kom han efter lite om och men. det blev risifrutti till frukost.. precis som för 5 år sen (senast jag åt det) så tyckte jag inte om det nu heller haha. vi blev upphämtade och när vi precis var framme vid skolan ringer mamma och säger att robi glömt sin mobil hos oss, smartis <3


i skolan var det servering men jag och jessica var i disken istället och det var ju riktigt chill faktiskt, och diskaren som jobbar där var väldigt nöjd med oss hehe ;)



sen svenska gjorde en snabb uppgift sen fick vi två gå, och vi hade ingen engelska eftersom vi är klara med det vi ska! satt och väntade på R eftersom hans mamma skulle hämta upp oss så han kunde hämta sin mobil hos mig haha.

sitter nu och väntar på mat. ska lägga upp en veckoplanerare direkt efter det här inlägget!


puss

söndag 23 maj

vaknade imorse av att robins mamma står utanför dörren och säger att det kommer gäster om en timme, jag försöker väcka robin som tar väldigt lång tid på sig att vakna, så jag går ut på toa så länge och kollar ut genom köksfönstret och ser att det spöregnar.. härligt verkligen.. jag som ville sola :(


jaja robin kommer upp iaf, morgoncigg, duscha och göra sig iordning. sen dröjer det endå ca en och en halvtimme till innan gästerna faktiskt kom ;) men det blev fika iaf sen satt robin och spelade ett spel som heter risk med två yngre killar som var här, men jag kollade bara på hehe.


aja nu har dom åkt hem, R sitter och spelar och jag slökollar lite på tv. vi ska åka hem till mig senare :)


jag vet att det här blev en sjukt tråkig text menmen, det var vad jag hade och komma med..
puss

lördag 22 maj

kommer inte ihåg vad klockan var när vi vaknade imorse, men resten av robins familj hade åkt iväg någonstans, så vi gick ut och tog en morgoncigg i den 29 gradiga solen, sen la jag mig och solade lite innan de andra kom hem, jag ville fortsätta sola men det ville inte robin, så vi kompromissade lite, vi kunde sitta ute och spela spel! ;) först blev det familjegeni som robin vann.. sen var även sandra med och då spelade vi alfapet ist och det vann jag på ^^



robins och sandras låtsassyster eller vad man ska kalla det konfirmerar sig idag, fast jag och robin valde att stanna hemma.. eftersom klockan är halv fem är det inte så varmt ute längre så jag vill ligga och sola. men jag har tråkigt vet inte vad jag ska hitta på riktigt =/


aja jag hittar nog på något, ha de så bra
pussar

det är dags för fredagsmys!

äntligen fredag och helg! usch idag hade vi andra delen av matte nationella, blev klar på en timme och det gick nog helt okej även om matte är något jag alltid haft svårt med, sen hade vi iaf servering, och det gick bra! :) mötte robin i stan och åkte hem till honom, ska titta på talang nu! ;)


juste var hem till jessica igår och började på vårat "vattenarbete" tanken var att vi även skulle spela in vattenexperiment och visa upp, vi testade fyra olika, inget funkade haha ;) sen kom agnes mamma dit, hon skulle hålla en aloe vera kväll. så vi var 8 personer som satt med fotbad medans hon berättade om produkterna. fötterna är mjuka som bebisfötter :D och jag blev sugen på att köpa lite aloe vera grejer men det är ju så dyrt tyvär...



det blir att ta det lugnt i helgen bara, puss

valpsjuk

har suttit och läst bloggar, mest om unga mödrar/unga gravida, jag vill ha en bebis! det ser ju så himla mysigt ut att ha en liten knodd att ta hand om, med 5 cm fötter...  okej jag är inte dum jag fattar väl att det är ett extremt stort ansvar och inte alltid lika mysigt som det verkar. men endå det skulle vara mysigt.. fast jag skulle ju inte vilja vara ensamstående.. jag vill att vi är två som får en bebis om det nu skulle bli av, men nu planerar jag ju inte direkt att skippa ett ppiller för att bli gravid ;) nej det får vänta ett tag till hehe.

vet inte varför detta inlägg existerar men ja som sagt har nog kollat på lite för många bloggar om unga mammor ;)


aja ska kolla på film en stund nu och sen ringa och säga godnatt till Robin :)

godnatt <3

jag skulle bara skämma ut mig?

skulle gärna vilja ha en frågestund här på bloggen, men eftersom det är lite segt med kommentarer skulle det bara bli pinsamt om jag la upp en frågestund och ingen ville fråga mig något, så, vill ni ha en frågestund?

ont i magen...

ja den här dagen gick ju inte som jag trodde, jag hade fel. jag kan visst bli nedtryckt... solen hjälpte inte heller för jag har insett att jag inte har ärvt min pappas hudtyp, typ brun året runt... nej här sitter man blek som bara den.. och jag är ju konstig för jag vill liksom inte vara ute och sola för att jag är för blek men då kommer jag aldrig få färg! haha jag är bra dum ;) får väl lägga och sola mig när jag får chansen eller rättare sagt, när jag tar chansen..






aja dagen var värdelös kommer inte gå in på detaljer för det känns bara onödigt. hoppas ni hade det bättre än jag!





skriver väl senare antar jag ^^
pussen

sommarpojkarna


för det är sommartider!

yees det är sol idag också! var det första jag tänkte när jag vaknade haha, för idag skulle jag till skolan. är fortfarande förkyld men det är bara att stå ut :p  drog på mig shorts, kortärmad tröja och gladiatorskor och det var VARMT redan åtta imorse!






hade muntligt nationella i engelska A idag tillsammans med jessica, haha jaa det gick ju som det gjorde. när vi tyckte att vi var klara säger läraren; men ni har bara pratat i sex minuter, ni ska prata i femton... så det var bara att börja babbla på igen, pratade om "it's important to make difference to peoples"  eller något liknande, det handlade iaf om arbete. så jag började prata på om att alla jobb var viktiga tillochmed "those who collecting trash"  haha men vi hade kul iallafall och det kanske är huvudsaken, eller inte men ändå haha ;)
jag och jessica är nu helt klara med datakunskapskursen och behöver inte komma på dom lektionerna iofs är det väl bara tre gånger kvar. men då slutar vi 11.50 i tre tisdagar framåt härligt :D

eftersom vi inte heller har några rester i svenska behövde vi inte komma imorgon på svenskan haha så det blir att sitta ute i solen istället.

usch vad jag låter som världens pluggis men haha inte riktigt så är det, även om det framstår som så här, men skriver typ bara de bra sakerna som händer i skolan ;)

blev iaf stan från halv två till sju idag, satt i stadsparken och solade med jessica, köpte en bikiniöverdel, åt på donken, gick runt tills hennes mamma kom :)

sen blev det desperate housewifes och nu ligger jag i sängen med datorn i knäet ska snart sätta på en film, och längtar till imorgon, dels för solen blir så glad av solen, inget kan trycka ner mig inte ens dryga kommentarer som jag hörde idag ;) och sen för att min älskling och jag har 1 år och 4 månader och han ska sova hos mig, puss på det!

alla njuter av värmen, förutom jag

ja det stämmer, men det är endast för att jag är extremt förkyld och har sprängande huvudvärk. jag var inte i skolan idag heller, utan igår när böördi stängdes så åkte jag och robin hem till honom, jag tog en dusch och sen kollade vi lite på film, vi somnade runt halv fem och vaknade åtta, gick då och värmde lite mat, kollade på wipeout och sen på en till film innan vi myste och sen somnade ;)
eftersom ingen av oss skulle till skolan idag sov vi till tio hur skönt som helst! eftersom jag skulle till akkis kvart i två var jag tvungen att ta bussen från min älskling redan vid 12, med tanke på vad som hände på akkis hade jag hellre stannat kvar hos honom!, det hände nämligen ingenting, läkaren klämde lite på min handled och ställde några frågor sen sa han, vi bokar in en tid för rötgen hejdå.
jag trodde att jag skulle få röntga idag, men icke -.-
efter läkarbesöket blev det en fika med mamma innan jag åkte hem, mötte upp alva en kortis också :)
nu är det mat, det känner jag på lukten!
puss

Böööördie

japp nu sitter jag här på ett lan... har kollat på film sen i torsdags... är ganska trött på det nu, njaa lan är inget för mig asså haha, det roliga är när vi äter eller går ut och röker haha ;)
aja ska fortsätta med mina filmer, nu väntar föräldrafällan och den bästa sommaren!
ha det bra pussaaar

tonight's gonna be a good night

mattenationella idag, det gick ju som det gick ååh orkar inte ens kommentera hur mycket jag avskyr matte! vi slutade iaf för idag när matten var över. men några av oss stannade och åt i skolan innan vi åkte ;)
satt nere vid ån en stund med jessica men åkte hem sen, jag har bakat ^^ havreflarn och cupcakes, det var robin som ville ha till imorgon och eftersom jag är så gullig bakade jag åt honom haha!
ikväll blir det grill efter mycket missförstånd, men jag tror det blir bra hoppas på liknande som förra gången, det var väldigt trevlans!
imorgon däremot blir det dags för birdie (ett stort LAN i uppsala) vem hade trott att jag skulle på sånt.. men jag var faktiskt där förra året också.. men jag spelar inte verkligen inte! jag sitter och kollar på film typ haha äh fråga mig inte varför jag ska med dit, för det vet jag faktiskt inte själv men det är ju betalat så jag måste ju . och förra året var det faktiskt helt okej. kameran kommer vara med så ni kommer få se massa datanördar i stora salar ;)
ha det bra ikväll, ska snart ner till stan och göra ett syntest med robin!
pussar

idag har jag varit duktigt!

slutade skolan halv två idag, jag och jessica gick ner till stan från skolan sen gick vi runt på stan till fem ungefär! provade hundratals kläder men köpte ingenting, har iaf hittat en bikini jag ska köpa. var även på två affärer som sökte extrajobbare men man var tvungen att vara över 18.
asså seriöst det suger för oss som är mellan 16-17 för
  1. vi får inget studiebidrag på sommaren
  2. det finns bara 90 sommarjobb inom landstinget
  3. alla nior som ändå får barnbidrag på sommaren tar alla kommunens platser
  4. de flesta ställen vill bara ha folk över 18!
jag kommer ändå äga runt 4,5 tusen att spendera i sommar men ändå..
varför blir det inget mellanrum i min text? och varför börjar bloggen om igen daaaaaamp!

måndag 10 maj

idag var det servering, det gick faktiskt väldigt bra och det kom oväntat många personer och åt :)
det hände inget speciellt i skolan så har inget att berätta, åkte hem när vi slutade så det hände ingenting då heller haha. men snart är vi lediga! går bara till på onsdag ju! :D
och på onsdag var det ju planerad grill men verkar som det kommer regna, fan vad surt! äsch vi löser det på något sätt :)
skriver senare, puss

dagens sista..

ligger i min säng och lyssnar på musik, efter att ha sett filmen "P.S i love you" är jag ganska inne på irländsk musik eller vad man ska kalla det haha ;) sök på "Gallaway girl" så får ni se vad jag menar!

vet ni! idag drog jag tumme ur röven och tränade!  jag har ju kört lite på mitt stå på ett ben, och det funkar faktiskt men vill ha lite snabbare resultat, och nej jag tänker inte bli supersmal och gå ner 20 kilo, jag vill ha en fastare mage :) iaf jag följde faktiskt en video på youtube, 8 minutes abs. där dom kör magträning i åtta minuter, bara att följa efter! ska köra det där programmet varje kväll nu är min plan. fast om några dagar kommer jag säkert sitta här med min chipspåse igen, så typiskt mig ;)
ska slänga in en extremt "gullig" bild som min pojkvän tog på mig igår!
eller nej skoja bara kollade igenom bilderna och jag såg ut som en mupp på varenda bild haha
ni får en från i fredags istället!
fast måste ju tillägga att jag ser ut som en mupp här också haha!

söndag och mer bilder från fredag

juste, igår var jag och robin och bowlade med jessica och emil, det var faktiskt ganska kul. jag kom sist.. men man kan ju inte välja varje gång ;)
idag söndag vaknade vi rätt sent och har inte gjort något speciellt robin åkte hem vid fem redan =/
imorgon är det måndag och servering igen, då ska pappa komma och äta :)
nu; mer bilder :D

en bild säger mer än 1000 ord

slut på bilder just nu, kanske kommer mer sen, men kul var det.!

sliten

oh kvällen igår var galet rolig och lite halvt spårad. vi var på en grillplats och eldade iofs grillade ingen men det värmde bra, robin sprang runt och slängde på mer pinnar på elden var och varannan minut så den skulle hålla sig ;)
från sju till ett satt vi där ute och drack, rökte, pratade, skrattade sjöng och ramlade runt, vi var väl kanske 10-12 pers? och hade så sjukt roligt. blev massa bilder som jag lägger upp så snart som möjligt.
vaknade med lite huvudvärk idag men det har försvunnit nu, jag och Robin åkte ner på stan ochh mötte upp jonas, johanna, alva, martin och elin för lite "dagen efter käk" på donken ;)
klockan sex blir det bowling på fyrishov med Jessica och Emil

natti natti

mitt sista inlägg för idag, glömde säga att vi hade idrott efter serveringen, jag gick stavgång haha kändes som att åka skidor utan skidor.. haha men jag knallade på rätt bra faktiskt ;) det blir stavgång imorgon också tror jag ;)
ska försöka fixa det där bordet åt robins pappa imorgon för då ska sandra dit och äta med honom och det skulle va riktigt kul att servera dom. fast lite pinsamt haha äsch det går nog bra, :)
plats och allt är bestämt inför imorgon så det känns jätte skönt!
aja det var allt för mig
pussen

första bordet, check!

ja vi hade servering idag, fick mitt första bord, det var hur kul som helst ju, haha men man känner sig bra fånig med alla regler för höger och vänster, och hälla upp drickan i deras glas, det är ju så himla svårt att göra själv? haha.
men jag tycker det gick bra för att vara första gången och jag ser faktiskt fram emot imorgon då vi har servering igen! då kommer det va fullsatt i matsalen så det blir intressant, tror robins pappa ska komma och äta så deras bord tänker jag ta haha ;)
och taggad inför kvällen, ska ju grilla och chilla med valborgsfolket, det blir kul!
puss

yeahyeah

hemma nu, jessica ringde precis när jag publicerat inlägget imorse, jag fick ta bussen till skolan idag för en katt hade ramlat ner i deras pool och legat där hela natten tydligen (det är alltså lite vatten i poolen) så hon och hennes mamma vände hem till sig och skulle se hur det var med den, hon stannade hemma från skolan idag för att katten var ju hur frusen som helst och hade svårt att andas, dom vågade inte bara lämna den själv.
men det gick ju bra att ta bussen ;)
hade matte, engelska,lunch, livsmedelskunskap och näringslära, åkte hem direkt och väntar nu på robin..
jag har faktiskt varit duktig och tagit kort och även fört över dom till datorn, visar tröjorna från igår.
linne med kedjor som hänger
och en rosa lite gullig tröja ^^

godmorgon

det blir ett snabbt inlägg nu på morgonen för snart smsar jessica "brandstationen =)" och det betyder att jag måste gå ut och ställa mig för då är dom snart här och ska hämta mig, ååh vad sköt att få skjuts till skolan haha ;)
det första jag gjorde när jag vaknade för nån timme sen var att kolla mig i spegeln, det blev mörkare än jag tänkt mig, men det blev en fin färg faktiskt! :)
idag kommer robin hem till mig så det blir kanske dålig uppdatering, men vi får se.
nu ska jag borsta tänderna, puss

godnatt

nej inga bilder, har inte tagit kort på dom så det får bli  någon annan dag, vilket betyder aldrig ;)
haha aja har inget intressant att säga förutom att jag nyss färgade håret och har precis sköljt ur det resultatet får jag se imorgon... hoppashoppas det blir bra, jag orkar inte ha fult hår! ska titta på en film nu och sen sova, jag är trött efter allt gående idag!
sovsågott, pussar

på det femte gäller det, på det sjätte smäller det

engelska nationella idag, jag hatar läs och hörförståelse -.- vet inte om det gick bra eller inte, det återstår att se ;)
efter några timmars tortyr med engelskan var det dags för lunch och därefter guidningen genom uppsala det gick ganska snabbt och var inga problem, eftersom min klass är som den är hade man lika gärna kunnat stå och helt plötsligt börja prata om k*kar istället, så mycket lyssnar folk hahaha men det gick ju bra, slutade halv tre.
var på stan med jessica, köpte två tröjor och hårfärg, nu orkar jag inte försöka ljusa upp det längre, så ju blir det brunt, till min frisör: pengarna tillbaka tack?!

visar tröjorna senare ikväll troligtvis :)
pusspuss

its time...

det känns lite kul att folk läser min blogg, eller ni kanske inte ens läser? bara går in och kollar om jag skrivit något intressant men tänker "nehe inte idag heller" och klickar sedan in sig på någon annan blogg? vad vet jag men jag kan ju iaf få låtsas att jag är intressant även fast jag vet att jag verkligen inte skriver något kul alls i min fjuttiga lilla blogg.

ja jag skriver om min vardag, för att få skriva av mig lite. ibland slänger jag in någon bild, när jag får till en bra eller orkar föra över bilder från min fina systemkamera. jag ska bättra mig på den fronten, lovar!
nej jag är ingen fjortisbloggare som skriver om hur full jag är varje helg och provocerar, för sån är jag inte. jag spenderar ofta helgerna med min pojkvän, för att jag gillar det, men jo vi brukar hitta på saker vi också, som valborg, helt galet. och jag ser ingen vits med att skriva helt onödiga saker som jag egentligen inte menar. typ "man är fet om man inte kan se sina fötter när man kollar ner" för det tycker jag inte, jag tänker inte uppmuntra folk till bantning bara för att det skulle vara "snyggare" att vara smal.
jag är inte helt nöjd med hur jag ser ut, men jag ljuger ju bara för mig själv om jag retuscherar varenda centimeter, då kan jag ju slänga in en bild på någon supersnygg och säga att jag ser ut så?
nej jag är äkta, om det inte duger, nehe klicka er till kissie då.
puss

dagens..

dagens pepplåt!

mjaooou

taggar chillkrök på fredag! samma "gäng" som var på valborg, då jävlar ska kameran med, det var den även på valborg men togs det kort då? näeee eller jo, två ynka foton, på mig johanna och alva. vi såg ut som... jag vet inte vad, inte fan var det vackert iaf haha. nej dom två bilderna finns i säkert förvar och kommer aldrig visas för allmänheten ;)
men jaa jag är taggad! fredag komsikomsi <3

"no one cares"

började ju med servering idag, som vi kommer ha tre dagar i veckan. vi hade väl totalt fyra gäster idag bara så det var ju totalt värdelöst, jag stog och gjorde absolut ingenting i typ två timmar ;)
men jag tror att det kan bli ganska kul så länge folk kommer och äter, det är ju god mat och massa söta servitriser jag menar kom igen ;)
har lämnat mina kläder i omklädningsrummet annars hade ni fått en bild, äsch vem försöker jag lura.. det hade ni inte alls för jag suger på att ladda upp bilder haha.
jaja efter skolan blev det gränby med jessica och hennes mamma men jag hittade inget kul så det kändes ju.. tråkigt. kom precis hem och nu ska jag inte röra en fena på en timme, är så himla trött och har sjukt ont i fötterna efter valborg och ha stått hela dagen idag.
men jag skriver senare!
puss

tävling..

jag brukar aldrig vara med i tävlingar men jag har kollar runt på hundratals bloggar idag känns det som och jag fastnade faktiskt för en tävling, vinna två goodibags från nelly.com!
det är fattybom.se som har tävlingen, så hoppas att jag vinner haha.
brukar ni vara med i tävlingar? :)

söndag 2 maj

ligger i robins säng med en sömnig kisse bredvid mig. gick upp kvart i tio idag det var duktigt tycker jag!
igår åkte vi hem till robins pappa och firade honom litegrann eftersom han fyllde år i fredags men då sprang ju vi runt på stan ;) när vi var klara där åkte vi hem till robins mamma och åt grillat kött och potatissallad, riktigt gott!
vi tog det bara lugnt på kvällen med film.
idag tar vi det också lugnt innan jag åker hem senare ikväll.
imorgon har vi ju servering för första gången, det känns ju riktigt bra då jag inte ens har kläder! men mamma är snäll så hon åker till gränby och ska leta efter en skjorta åt mig :)
nu ska jag fortsätta mysa med den lilla kissen!
puss <3

valborgvalborg

ja herregud haha. varenda människa jag känner var ute och drack igår tror jag!
började morgonen med att jag och robin gick ner till stan och kollade på forsränningen, som nästan var slut när vi kom dit, men ändå!
efter det gick vi hem och tog det lugnt en timme innan det var dags för grillning bakom stadsparken någonstans.
vi hade köpt med oss potatissallad och grillad kyckling och det hade alla killar som var med också, men johanna alva elin och linda (tror jag det var, kanske någon mer) som hade en engångsgrill med sig haha säger jag bara, dom fick ju inte igång skiten? tror linda klämde i sig tre råa korvar innan robin och alex äntligen fick igång den.
och johanna var ju så smart så hon ville ha majskolvar, bara det att hon hade köpt majs i en konservburk! och såklart har ingen med sig en öppnare? så det var bara att slå burken mot en sten ;)
vi satt och åt, drack, rökte. det var faktiskt riktigt kul! sen skulle killarna åka och köpa öl så vi skulle möta upp dom i ekonomikumparken när dom kom tillbaka.
jag johanna och alva tappade bort de andra tjejerna så vi gick ensamma dit, han köpa jordgubbar, prata med massa pratglada människor och bli fotade med ett gång kineser innan vi var framme.
aja när killarna kom tillbaka gick vi och köpte mat på donken och satte oss utanför som ett gäng luffare. stämmningen var fortfarande ganska skön...
orkar inte ge mer detaljer men vi satt och chillade, blev jagade av polisen träffade folk, drog till gamla uppsala allt kaosade och vi drog hem! men större delen av dagen var sjukt kul! ;)
hoppas i hade kul på valborg!

RSS 2.0