nu är det dags!


fråga exakt vad som helst! och skynda er för frågestunden kan stängas närsomhelst, ingen fråga är för dum! kom igen nu folket!

dumma förkylning!

åh jag hatar att vara förkyld! jag blir alltid täppt i näsan, jag vill bara göra som i den där reklamen mot halsbränna, stoppa ner förkylningen i en låda och skicka iväg den långt bort!

ska starta upp en frågestund senare ikväll också!

måndagen avklarad!

nej jag gick inte upp i tid imorse haha ;) försov mig bara med 10 minuter men ändå..så det vart mjukisbyxor till skola idag hehe..

aja slutade två så det var ju inte så farligt, imorgon slutar jag tolv! då ska jag följa med Robbin när han piercar tungan och sen kommer robin hem till mig. (robbin är kille i min klass, och robin är min pojkvän haha blir lite rörigt)

ska ta lite mellanmål nu,
hörs senare!

godnatt

ska lägga mig och sova nu! kommer aldrig orka gå upp imorgon annars, men är tveksam på om jag orkar gå upp ändå haha!

gud vad jag längtar till höstlovet! det är typ två månader dit..  känns ju inte så kul men förhoppningsvis kommer veckorna gå snabbt, jag fyller ju år om en månad ungefär! och jag är överlycklig för jag fyller år på en fredag då vi har studiedag ;)

nej nu måste jag stänga av datorn och tvinga mig själv att sova!

godnatt på er

myshelg

igår så skulle ju vi vara hemma själva för mamma och pappa skulle på någon konsert i sthlm och min syrra sov hos en kompis. så när alla hade åkt gick vi till ica och handlade mat samt massa onyttigheter och började kolla på harry potter. vi hade tänkt att varje film var ca 1½ timme, meeen dom är ju lite längre än så haha ;) klockan halv fem började vi med den första efter lite små avbrott blev vi klara med den vid 7, gick ner till ica igen för maten vi hade köpt var verkligen inte god!

såg andra och tredje filmen också. och sen såg vi halva fyran innan jag inte orkade längre, då var klockan kvart i två ;)

vaknade idag och såg klart på 4,5 och 6an. åt middag och sen åkte robin hem :( men vi ses ju på tisdag!

mötte upp alva och vi cyklade och träffade linda och christoffer. var med dom från halv åtta och kom hem vid nio!

imorgon är det skola igen och jag orkar inte, känner att en förkylning börjar smyga sig på så nu sitter jag här med en kopp chaite och paradise hotel.

ha det så bra!

fredagen

hade sovmorgon till halv elva, sen var det turism, lunch, turism, hotell B - då vi var på upplandsmuseét. gick med Robbin till darkwell för han ska pierca tungan. sen mötte jag  "min" robin och vi åkte hem till mig, stackarn var förkyld och lite tung i huvudet. jag hade köpt en muffins till honom för att jag tyckte lite synd om honom... vid kvart i sju åkte vi till hans pappa på kräftskiva det var riktigt kallt men trevligt, med kräftor, väldigt god paj och en mumsig tårta till efterrätt! vi var kvar där till kvart i två ungefär då vi fick skjuts hem till mig av robins mamma.

vaknade vid tolv idag, robin är ännu mer förkyld och jag har ont i huvudet, antagligen för att vi satt ute i 4 graders kyla igår..

idag kommer vi vara ensamma hemma hos mig, vi ska ha harry potter marathon men god mat och lite onyttigheter, men det förtjänar vi ;)

aja det var min fredag och dag idag.

ha det så bra ♥

tro det eller ej

men jag ska faktiskt sova snart haha ;) klockan är inte mycket men trött är jag! undrar om man vänjer sig om någon vecka eller om jag kommer vara såhär trött varje dag ända fram till nästa lov?

ska kolla på ett till paradise avsnitt, sen göra mig en kopp te och titta lite på tv sen blir det sovdags! har sovmorgon imorgon också! men ska gå upp lite tidigare för att duscha.. sånt som behövs göras ;)

slutar halv fyra imorgon (tror jag har sagt det tidigare?) men iaf, sista timmen ska vi ner på stan och besöka upplandsmuseét haha kul... nja museér är nog inte riktigt min grej..

aja sen är det helg!!

godnatt på er!♥

vad tycker ni om...

pälsvästar?

Fanille Waistcoat SEK 399, Vila - NELLY.COM



"vill ha"

skor!


Marble Wedge SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COM Marble SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM

torsdag!

åh vad skönt det var med sovmorgon! var hyffsat pigg när jag tog mig ur sängen, gjorde en macka till frukost, sminkade mig och klädde på mig. hade ungefär 10 minuter då jag bara tog det lugnt innan bussen skulle gå 9.32. jag går ut 09.26 och ser bussen stå vid busshållplatsen, vad fan gör bussen här nu tänkte jag, och funderade på att gå till en annan buss lite längre bort för att se när den skulle gå.

tar en sista blick mot den förtidiga bussen och ser att den står still med motorn avstängd. så jag springer det fortaste jag kunde med väskan hängande över axeln och musik i öronen. när jag kliver på säger chauffören, "jag är lite  tidig så vi kommer stå här i ungefär två minuter till"  haha vilken tur va ;)

kom till stan och där fick jag vänta en kvart på bussen till skolan.

hade hotell B vi pratade mest om planering, vi ska till stockholm nästa torsdag och gå runt där ;)

imorgon är det fredag, sköönt! tror det blir kräftskiva för min del, mums!

ska snart sova..

är extremt trött så ska passa på att sova ut nu med sovmorgonen!

ska kolla klart på det här avsnittet av PH sen läsa lite och sen sova tror jag

godnatt♥

snart helg!

och imorgon börjar jag med sovmorgon till 10.10 sen har jag turism till 11.50 och vad händer sen? jo då är skoldagen slut :D

såå härligt. sen på fredag har jag sovmorgon till 10.30, iofs slutar jag halv fyra men jag ska vara med robin då och han slutar också halv fyra så det gör väl inte så jättemycket.

jag sitter och väntar på mat, har faktiskt inte ätit än! sen blir det fångarna på fortet!

guess who..

gissa vem som fick jobbet? jo jag! men jag ska tacka nej faktiskt.. kände att det inte riktigt var rätt ställe för mig, ska vänta till jag är 17 och kolla på ett annat ställe, om en månad ungefär.. känner mig lite väl kräsen menmen haha ;)

hur var det i skolan då.. jo det ska jag berätta,först hade vi SO vi skulle typ va inne på Nationalencyklopedin och kolla vad massa politiska ord betydde, njaa inte så kul. sen var det rast och efter det den där andra ARL lektionen, (ni vet jag pratade ju om den igår) igår var det arbetsmiljö och säkerhet och idag var det projekt och företagande, det var ganska kul faktiskt, sen var det lunch.. pannkakor och efter det Hotell B men jag skulle ju iväg på en intervju så gick tidigare..

mötte alva i stan också, hon skulle till det ställe jag ska söka till när jag är 17 , så jag följde med henne och väntade medans hon intervjuades!

nu är jag hemma och gör inget speciellt ska kolla på paradise hotel som vanligt hehe ;)

hur har eran dag varit?

recept!

nu ska jag gå iväg och baka, och tänkte att ni kan få receptet!

okej en mycket enkel och snabb kaka!

50 g smör
1½ dl socker
1 ägg
1½ dl mjöl
svarta vinbär

okej sätt ugnen på 200 grader, smält smöret och rör ner socker,ägg och mjöl (i den ordningen) smöra och bröa en form, och häll i smeten (det blir ganska tjock) strö sen över svartvinbären så många du vill ha, godast med mycket. ställ in i ugnen i 15 ungefär.

själv hatar jag svarta vinbär men i den här kakan är det riktigt gott faktiskt, man kan använda blåbär också ;)


skoooola

har sovit dåligt två nätter i rad nu, illa! det var en kamp att gå upp ur sängen idag!

jaja jag var ju tvungen att åka iväg, så först var det svenska vi skulle typ skriva om oss själva. ja så då gjorde jag det hmm konstigt va?

sen var det en liten rast då jag skulle gå till butiken och köpa en efterlängtad fullkornsbaugette med kyckling/curryröra. men så har dom höjt priset från 10 till 20 kronor. jaha det var den mackan det.. bäst för dom att dom sänker priset igen...

idrott efter det men då skulle vi bara prata med läraren om vad vi tycker om idrott och sådär men han hann inte med mig.

sen hade vi ARL, har det två gånger i veckan men det är olika ämnen? aja idag var det iaf arbetsmiljö och säkerhet lät inte så kul, var som det lät.. men det är nog inte så svårt! det blir kul i trean då ska vi på brandutbildning ;)

och jaa sen var den dagen slut! gick och åt lunch först men köttfärssåsen var slut så det blev pasta med ketchup haha mums ;)

och nu är jag hemma, och väntar på att robin ska sluta.

pussen

trött tjej!

jo den här skoldagen har gjort sitt, jag är helt slut! ska hoppa in i duschen (varför säger man så egentligen, jag tar ju inte direkt och hoppar ett jämfotahopp in i duschen, jag går?) och här märker vi att jag är trött, funderar på lite konstiga saker då.. sen ska jag göra mig en kopp te och kolla på en film!

börjar halv nio imorgon och slutar tolv, så det är rätt skönt ;)

äh nu väntar duschen

pusshej

så var skolan igång

hade svårt att somna inatt, jag vägrade kolla på klockan för då skulle jag bara börja räkna på hur många timmar jag skulle få sova ;)

började dagen med svenska, sen hade vi so, hade mest bara genomgångar efter det var det lunch och sen turisthotell, slutade klockan två :)

imorgon ska jag vara med robin efter skolan och på onsdag ska jag på arbetsintervju haha vi får se hur det går!

kollar nu på paradise hotel och ska fortsätta med det ett tag!

vi hörs senare puss

sovdags snart?

det är väl bäst att lägga sig snart, ska ändå upp strax innan sju. usch jag blev så bortskämd förra terminen då jag fick skjuts varje morgon av jessica och hennes mamma, det kan jag ju inte få längre, så måste gå upp en halvtimme tidigare och det känns förjävligt haha.. funderar på att åka taxi varje morgon, skulle bara bli lite dyrt haha ;)

nä men ett tag till ska jag vara uppe, kolla klart på två avsnitt till av PH iaf.

imorgon har jag svenska som första lektion, kul.. -.-

aja puss på er

min helg!

har inte blivit ngn uppdatering som ni märkt ;)

fredags; var tvugna att åka till robins pappa och hämta lite grejer som robin skulle ha, åkte hem till mig igen, då hade klockan blivit kanske tjugo i sju? tio över kom de vi skulle ha kräftskiva med, började äta runt åtta tror jag.. det var gott, jag gillar kräftor mer för varje gång jag äter!

klockan tio över nio sa vi hejdå och tog bussen till joel där våra kompisar var och hade trevligt och sådär. var väl där i en timme sen gick vi och kollade läget i ekonomikum, massa folk där så det var kul! stannade där resten av tiden och kom hem igen runt två..

lördag: vaknade halv två, resten av familjen åkte till mina kusiner men jag stannade hemma,  spenderade över en timme med att leta efter min katt som var spårlöst borta, han kom inte fram när man ropade eller lockade med mat. vi trodde att han hade smitit ut och fick lite lätt panik när han helt plötsligt kom fram, jag misstänker att han låg i en byrålåda men är inte säker.

sen gick vi och köpte en pizza och gott till senare. sen kollade vi på sagan om ringen 2 och 3 och somnade vid ett kanske.

idag vaknade vi halv tolv av att några skitungar skrek utanför, jag fattar inte hur föräldrar kan låta sina barn springa runt och skrika hursomhelst när det är lägenheter dom bor i?! funderar starkt på att sätta upp lappar i trapphusen och säger åt dom att barnen får skrika inne hos sig!

kollade på tv och duschade, robin hämtades vid tre och jag storstädade mitt rum när han hade åkt, det tog en timme och tjugo minuter! nu kollar jag på paradise hotel och väntar på mat, ska troligtvis ut och träffa alva senare också!

vad har ni gjort i helgen?

första skoldagen

gick upp halv åtta idag, sen kom robin och hans pappa och hämtade mig så fick jag skjuts till skolan, det var skönt! det var kul att träffa alla igen, vi började med upprop, sen gick vi med våra klasser, vi är 14 i min haha, så fick vi schemat och så.. se var det inte mycket mer. robin slutade samtidigt så vi åkte hem till mig.

snart blir det kräftskiva och senare ska vi till joel med folket.. senare kanske till ekonomikum det ska tydligen hända grejer där!


hemma hos mig igen.

fick skjuts in till stan av robins pappa som skulle kolla på sandras match..

ska färga håret ikväll men funderar på att dra och sola först! tror faktiskt att jag ska det!

imorgon börjar jag klockan nio och vet inte hur länge vi ska vara där, hoppas max en timme xD
efter det ska jag och robin hem till mig, där blir det kräftskiva! mycket trevligt!

tycker ni om kräftor?

sista lediga dagen.

åh det känns hemskt, eller lite kul ska det bli, eftersom nu går jag det jag vill och har inte restauranglektionerna längre,har ett sköööönt schema och ny klass.. men jag hade inte klagat över några veckor till av ledighet!

hur känner/kände ni inför att börja skolan igen?

kväll

sitter fortfarande med mitt paradise hotel, ja herregud säger jag bara haha, men kan inte sluta titta ;)

borde va dags att sova snart för att komma tillbaks till skolrutinen, men det kommer inte hända nu iaf haha.

onödigt inlägg, menmen ;)

framme.

ja nu sitter jag här hos robin igen, vi ska strax gå och göra mat, eller iaf kolla vad det finns att göra..
jag sitter och tittar på paradise hotel, vilket inte är det enklaste med mitt mobila.. kanske kan lååna deras, det är bättre än mitt  ;)


och i övermorgon börjar skolan för mig, jag tycker synd om alla som börjar idag eller tidigare, eller nej det gör jag inte alls, skadeglädje  på hög nivå hihi! ;)

så imorgon när jag kommer hem blir det till att färga håret så det är fräscht på fredag.. hmm vad ska jag ha på mig? äh det är ju (förhoppningsvis) bara upprop.. så det får vi se då..

nu ska vi gå in, hörs senare

puss

snabbt inlägg!

jag ska hoppa in i duschen nu och sen åka till robin, han skulle ha kommit hit men nu ska han stanna hos sin pappa till fredag så jag fick åka dit istället..

jag skriver ett inlägg när jag kommit dit!

puss

någon som vet?

jag vill ju göra en tatuering och planerar att få göra det i födelsedagspresent haha, men nu vänder jag mig till er och undrar om ni vet ngn sida där man kan "designa" sin egna tatuering typ placera ut på en kropp för att testa lite?

hur blev gårdagen då?

jo jag mötte johanna, vi gick och åt kinamat, mums! sen åkte vi hem till mig för johanna orkade inte sola. vi bakade en äppelkaka som tog istortsett hela kvällen men det var det värt, riktigt god blev den! sen kollade vi på film och när vi gick och lade oss pratade vi tills klockan tre ;)

vaknade halv ett idag, gjorde frukost och åkte sen ner på stan och solade! lite skillnad blev det nog. så åkte johanna hem och jag mötte min mamma för att köpa något för mitt presentkort på SMYCKA, köpte en ring :)

nu sitter jag hemma och är på dåligt humör haha.

puss

morgondagen

imorgon ska jag träffa johanna! vi ska ha tjejkväll/dag börjar med att sola, sen blir det kinamat, sen hem till mig och fixa någon smarrig efterrätt och efter det så blir det ansiktsmasker och sånt där tjejigt! riktigt mysigt. hon ska sova hos mig också, massa bilder och skitsnack väntar! ♥

det är våra planer just nu, men det kan säkert ändras men det lär ni få reda på imorgon ;)

sen på tisdagkväll åker jag nog tillbaka hit till robin, han ska hjälpa sin pappa att fixa och röja på gården, men jag och robin tänkte att jag kan ju faktiskt hjälpa till att måla! så han ska prata med sin pappa om det imorgon.

vi får se vad som händer!

och snart börjar skolan...

gårdagen

kom äntligen in till stan igår, lite efter sju tror jag, då beställdes det pizza! sen körde vi igång, det var riktigt trevligt och kul! kameran togs faktiskt aldrig upp så det blev inge bilder, men kul var det! jag och robin kom hem till mig runt halv två ungefär och somnade nästan direkt. vaknade halv två idag tror jag.. och har väntat på skjuts till robins pappa hela dagen men sen skulle simon typ sova när vi ringde vid åtta (haha?) så vi frågade robins pappa och han var snäll och hämtade oss! nu blir det lite mer dator sen ska vi kolla på film, hörs senare!

fyfan vad varmt det är ute!

var uppe sent igår, först åkte vi till en skola för att träffa krille och kolla på stjärnfall, det skulle vara det tre dagar i rad så det är idag också, sen åkte vi tillbaka till robin och satte oss ute och fortsatte kolla, hur mycket som helst var det! vi satt och pratade om spöken och sånt där, mysigt med obehagligt!

krille åkte hem klockan var kanske två då? jag kollade på film och robin och simon spelade data.. jag gick in till sovrummet och fortsatte med min film där till halv fyra och somnade snabbt efter, när robin kom och la sig vet jag inte ;)

idag blir det chill som gäller! härligt ;) när vi är klara sover vi hemma hos mig, det kan bli sent hehe.

skriver senare idag när jag har duschat och gjort mig iordning!

slutet av fredagen den 13

tog mig en macka tillslut haha, sen kom robins pappa hem och då skulle vi grilla, me vi åkte med simon in till stan först för att köpa lite godsaker, och nu sitter vi här allihopa med varsin dator! ;)

jag väntar på att desperate housewives laddas ner, men med mobilt internet går det ganska så segt!

antar att jag ska sitta uppe ett tag så det kommer nog fler inlägg!

puss

hungrig!

magen skriker efter mat, jag och robi äter aldrig frukost, vet inte varför men det blir bara inte så, och nu är jag sjukt hungrig! men robin vägrar ju flytta sig från sin dator så det verkar inte bli någon mat för mig...
ska in till stan med simon och handla lite grejer så då blir det väl säkert donken.. jag som var sugen på pannkakor =/ haha vi får se vad som händer..

var bara tvungen att klaga lite, puss puss

fredagen den 13

jahaja otursdagen... ja vi kan väl börja med att det inte är mycket till solväder ute haha så det sket sig ju..

nej men jag tror faktiskt inte på sånt där, och egentligen är väl den "riktiga" fredagen den 13 typ på hösten eller? det har iaf jag fått för mig haha ;)


tror ni på "det ger tur men det där ger otur?"

taggad!

på lördag blir det till att samlas allihopa igen, för grill och sånt! denna gång kör vi all in! ;)


har precis kollat klart på filmen och robin ville fortsätta spela sitt fotbollsspel så jag drar ett sista inlägg för dagen!

imorgon händer väl inte så mycket, ska sola som sagt om det är sol ute, tror robin skulle dra över simon ett tag (vilket betyder typ hela kvällen) så det blir väl att sitta vid datorn. men på lördag...

hoppas föresten att jag får ett samtal från "jobbet" imorgon också, skickade in CV förut idag så får vi se om det intresserade dom!

puss och godnatt!

tråkigt.

har precis ätit mat, nu blir det väl att dega framför datorn resten av dagen, kuul liv *tummen upp*
vi ska iaf kolla på film också, butterfly effect 2, såg ju ettan igår.

imorgon skulle det bli sol tror jag, då ska jag sola!

aja vi hörs väl senare!

funderar föresten på att kanske videoblogga, vad tycker ni om det?

det blev sent igår

satt och kollade på film, sen skulle vi gå ut en snabbis och dörren stod lite öppen såklart flög det in en jättegeting! och varken jag eller robin tycker om getingar så vi fick lite panik. ingen vågade försöka smälla den ifall den inte skulle dö haha ;) så vi lurade ut den genom att släcka allting i huset och bara ha ytterlampan tänd och ja.. efter lite mer än en halvtimme flög den ut haha! låter väldigt fånigt såhär i efterhand! ;)

jaja kollade iaf klart på filmen sen och skulle lägga oss, men ingen kunde sova såå det blev ganska sent!
vaknade runt kvart i tolv idag, och jag har faktiskt kollat runt efter extrajobb fram tills nu!

tyvärr fanns det typ inget om man inte hade tillräckligt med utbildning, var 18 eller kunde jobba på dagtid.
så linda tipsade mig om ett telefonförsäljningsjobb.. nä ingen gillar telefonförsäljare men jag behöver pengarna! hon ska på intervju idag så ska höra med henne om vad lönen blir så kanske jag skickar in mitt CV..

aja vad har ni gjort idag?

tillbaka igen

åkte ju och träffade ellen, vi gick och satte oss på cafe linné med varsin morotskaka haha ellen fick jordgubbsglass till sin, lite.. udda kanske haha ;) aja där satt vi ett bra tag och bara pratade, sen kom sopbilen och ställde sig några meter ifrån oss så vi gick därifrån. gick runt på stan, såg en bh på bild i skyltfönstret på cubus som båda ville testa men så fanns den inte?

strax innan fyra var ellen tvungen att åka iväg hon skulle fixa en sak tills på fredag då de blir chillgrill!
jag gick in och handlade lite saker som robin ville ha, där mötte jag johanna också :)

åkte iaf tillbaka och robin och simon kom och hämtade mig vid busshållplatsen.

jaa det var min dag det, var väldigt kul att träffa ellen igen ♥

dagens första

vaknade för en stund sen, och ska snart gå iväg och sminka mig och så, och sen åka in till stan vid halv två, det blir ju en fika med ellen :)
vet dock inte vad jag ska ha på mig, det är typ moln men varmt... I-landsproblem haha ;)

oj.. måste ju typ börja vara klar att gå till bussen om en timme, bäst jag skyndar mig nu!

vi hörs senare, puss!

abstinens..

jag måste ifrån kalla sverige, vad är det här! jag vill åka utomlands! om inte mina föräldrar hade något att säga till om och ifall jag hade pengar hade jag packat mina väskor och åkt till arlanda imorgon! men nu har mina föräldrar något att säga till om och jag har iaf inte tillräckligt med pengar så det blir nog inget arlanda imorgon men oj vad jag vill!

tänkte ju kanske dra iväg på höstlovet, men det är i november *suck* det fanns typ.. 5 länder man kunde åka till då med charter, det varmaste (förutom thailand som är liite för dyrt kanske) var tunisien och där är det max 20 grader i november så det sög ju...

vi får se vad som händer men nu är jag väldigt trött på regn.


morgondagen

ja imorgon ska jag träffa ellen och ta en fika i stan runt två, det blir trevligt vi har nog en del att prata om ;) jag tror simon skulle komma hit så robin har något att göra, vi får se hur länge jag är med ellen vi kommer säkert dra runt på stan ett tag också.. och sen åker jag nog tillbaka hit igen.

våra partyplaner verkar krångla lite nu, här kunde vi inte vara denna gång.. och det verkar som att ingen annan har plats heller.. så det blir väl att vara ute bara det att det troligtvis blir regn, såklart -.-  men vi får se.. det är ju bara tisdag än så länge eller hur ;)

jag är riktigt dålig på övertalning haha

jag: kan vi inte gå på bio idag?
han: njaa jag har inte så stor lust idag
jag:  okej

haha det gick ju bra ;)
äsch det får väl bli någon annan dag då, bara det att det är så tråkigt att bara sitta vid datorn hela dagarna..  och solen har ju gömt sig förall framtid känns det som!

skrver senare om det händer ngt lite mer intressant

godmorgon

välkänd rubrik va, haha ;)

vaknade nyss, fortfarande inget internet så vi kör på med de mobila.. har inga planer alls idag.. väldigt tråkigt men jag vill gå på bio så ska försöka övertala robin ;)

vi hörs senare!

det blir mörkare nu..

för några veckor sedan var det fortfarande ljust ute vid den här tiden, ååh jag vill inte ha vinter och mörker! det ända som är bra är att jag fyller år snart haha, eller okej den 1 oktober så det är ett tag kvar men ändå, jag har min önskelista redo! till skillnad från när man var liten är det nu endast tre saker jag önskar mig, dock inte lika billiga som "en ny barbie,böcker "örhengen", skivor osv" haha ;)

min önskelista detta år:

  • sony ericsson experia mini pro
  • nytt objktiv med bättre zoom
  • body butter från bodyshop med körsbärs lukt
okej det är långt kvar tills jag fyller år men ändå (a)

nu sitter jag och kollar lite på unga mödrar igen och snackar med jacqueline på facebook, skönt att vi kommer gå i samma klass i tvåan!♥

hade inte mkt mer att säga haha så godnatt om det inte blir några fler inlägg idag!

blixtar är inte alltid mysiga!

vaknade idag av att det åskade, robins pappa jobbar igen så jag och robin fick springa ut i ösregnet och dra ut internet.. vi satte oss och kollade på film helt plötsligt såg vi en stor ljusblixt utanför fönstret samtidigt small det till riktigt högt! vi drog då ut varenda kontakt som fanns i huset nästan haha..

så.. vi hade inte något alls att göra i några timmar, när åskan och allt är över sätter vi tillbaka allting men inget internet finns.. så vi kollade på film. sen när robins pappa kommer hem säger han att det inte kommer finnas internet på resten av veckan troligtvis då blixten slog ner i en telefonledning.. och gjorde så att alla grannar förlorade internet, det var tillochmed någons bordstelefon som hade exploderat!

jag hade iaf med mitt mobila internet så sitter uppkopplad på det just nu, iofs går det väldigt segt men bättre än inget! men jag vet inte hur länge vi stannar här, då robi också vill ha internet såklart..


funderar på att ha en liten fest eller så i helgen, så vi får se om det blir av också :)


puss


här har vi min nya kompis!

©
just den här bilden tog robin

klockan är mycket

men eftersom att jag tog min lilla sovstund klockan två idag är jag inte så trött nu haha kanske dags att börja vända tillbaks dygnet snart? faaast.. nä det gör jag de två sista dagarna innan skolan haha ;)

sitter och kollar på unga mödrar, det är ganska intressant tycker jag och jag har inget roligare att göra heller ;)

har egentligen inget mer att skriva förutom att när vi gick ut för en stund sen, så lös utelamapan på väggen där det hade samlats massa nattfjärilar som var hur stora som helst plus en gräshoppa eller syrsa som också var den största jag sett i hela mitt liv, bild på den kommer imorgon, om jag kom ihåg att ta med sladden ;o

aja ska fortsätta titta nu, ha en bra kväll ♥

söndag.

vaknade halv tolv idag.. gjorde inte så mycket alls sen somnade jag om vid två och sov till fyra haha gud vad roligt robin måste ha haft ;)

sen kom hans pappa och hämtade oss vid halv sex ugefär och nu är vi hos honom!

ska ladda hem en film som går på tv idag, för tvn här ute i "våran" stuga har bara 1,2 och 4 och filmen går på 3an tror jag.. så den ska jag börja ladda hem nu, poseidon hette den, någon som har sett den?


medans den blir klar ska jag se på desperate housewives tror jag, hihi!

puss

blixtar och dunder

jag och robin kollade på ghostrider, den var väl helt okej.. nu kollar han på någon annan film och jag kollar på unga mödrar på kanal5play..

ute blixtrar det för fullt och regnat smattrar.. men det är mysigt tycker jag.. vi gick ut för jag skulle försöka fånga en blixt på bild men man såg bara ljuset..

jag kommer ihåg att jag var rädd för åskan när jag var mindre men nu är det bara mysigt. eller vad tycker ni?

lördag

nu är vi hemma!

igår så red vi ju, först när vi kom till stället såg det lite halvtaskigt ut, en villa som var lite risig, en lada som inte var helt hel kanske samt massa tuppar och kalkoner som sprang runt på gården, med tanke på all reklam hade vi förväntat oss ett riktigt ridställe inte ett hemföretag ;) menmen 3 islandshästar var uppradade så frågade ägaren om alla skulle rida, eeh ja? :P  så han och hans två döttrar (varför nu dom kom ut?) tog ut två hästar till.. så kom vi iväg och det gick väl bra tycker jag, min häst tyckte ville gärna vara snabb haha, medans robin fick en väldigt trög häst, det var synd tycker jag! aja jag tror att alla hade kul iaf!

efter det åkte vi och tog en fika och handlade innan vi åkte till stugan igen. åt mat och spelade hela kvällen.

idag har vi suttit i bilen i stort sett hela dagen tog en matrast på donken också.. kom hem vid halv sex kanske? nu ska vi kolla på film och sen sova!


puss

fredag

ursäktar för dålig uppdatering! i onsdags blev det ändrade planer, vi åkte upp till fjället och fikade och sen skulle vi paddla kanot men det skulle stänga en timme senare. så igår åkte vi till paddlingen vid elva, mamma pappa och min lillasyster i en kanot och jag och robin i en annan, det gick ganska bra men var grymt jobbigt, så idag är det träningsvärk som gäller.

efter det åkte jag, pappa och robin och fiskade, första stället vi var på sög, ingen hade fått fisk på hela dagen ;) så vi åkte till ett annat, och där såg man massa fiskar som plaskade, men ingen fick något. åkte hem vid åtta och åt mat. sen blev det spel!

idag ska vi rida, vi ska åka om tjugo minuter! berättar hur det gick senare.

puss

onsdag

det blev ingen mer uppdatering igår som ni märkte.. vi åkte iaf och fiskade, var ute till åtta då vi åkte tillbaka till stugan och köpte med oss pizza.sen skulle alla duscha och vid elva började vi spela spel, robin vann och jag förlorade ;) men det blir revansch idag!

pappa fick upp en hyffsat stor öring, sen fick robin och lisa upp någon liten abborre också.

vårat fiskekort gäller till klockan tre idag så jag robin och pappa ska ut snart igen.. efter det blir det kanske till att paddla kanot eller något..

aja ha det så bra!♥

sälen 2010

ja igår satte jag mig i bilen tillsammans med familjen och robin, och åkte till sälen.. känns konstigt att vara här utan snön haha!

idag ska vi fiska, pappa och robin håller på att fixa nya linor, så jag passade på att smita in till datorn ;)

vi har väl inge direkta planer för dagarna men det ser ut att bli fiska,rida,paddla kanot iaf.. sen möjligtvis bio för mig och robin någon dag.. och på kvällarna blir det spelande ;)

vi ska åka alldeles strax så jag ska avsluta nu, men bilder och mer inlägg kommer.. vi lägger väl till kategorin sälen 2010 också ;)

puss

vaken?

jo det är iaf jag.. hade väl egentligen tänkt sova snarast men det verkar ju inte bli av pga av att robin drog hit sin kompis och dom lär sitta och spela hela kvällen tack så mycket för det :)

jag sitter och kollar på desperate housewives men tog en paus för att blogga. ;)


och nej jag kan inte sova för vi är i det "lilla" huset där det inte finns någon dörr mellan sovrum och vardagsrum.. och de kör ett pangpang spel.. någon som kan skicka hit ett par öronproppar kanske?


jahaa vad finns mer att säga hmm.. imorgon ska vi åka hem till mig igen och på måndag åker vi med min familj till sälen i en vecka ungefär, det ska bli mysigt men konstigt att se fjällen utan snö haha ;)
ska försöka blogga därifrån om min dator är hel.. den har börjat låta väldigt konstigt.. men robins pappa ska kolla på den imorgon, förhoppningsvis är det bara fläkten eller något som är dammigt, håll tummarna för mig ;)

ska fortsätta kolla på DH nu.. vi hörs imorgon puss



RSS 2.0