1a inlägget den här helgen!

nepp det blev inget kök för mig i fredags, hade sovit dåligt och var dessutom förkyld.. min älskling var ledig så jag åkte hem till honom eftersom att jag ändå skulle hit, när jag kom hit somnade jag typ på en gång och sov två timmar kanske? sen kollade vi på film och sånt.. men igår kväll mådde jag plötsligt jätteilla och efter ett hastigt toabesök (ja ni kan ju gissa vad som hände) så går jag från toaletten mot robins rum och så blir allt helt svart för ögon, men jag bara fortsätter och gå, vaknar upp en liten stund senare av att robin typ skriker och "slår" mig i ansiktet.. då hade jag tydligen svimmat, fallit helt rakt ner på hans säng.. hur läskigt som helst, men sen mådde jag bra.. konstigt!

idag har vi inte gjort så mycket, eller jag gjorde illa mig en av mina naglar böjdes helt bakåt, men satt fortfarande fast, så jag "tryckte" tillbaka den, men det började blöda och nu har jag ont som fan, hehe inte kul!

nu kollar jag på en thriller som går på fyran, den verkar bara konstig menmen jag har inget annat att göra för tillfället. kanse uppdaterar senare, annars gör jag det imorgon!

XOXO


ice age...

vaknade upp imorse och såg hur jävla mycket snö det var ute! ååh jag vill inte, jag vill ha sommar.

aja, skolan gick snabbt iaf, även om jag var hur trött som helst. Satt på storken med jessica, agnes, jespe, philip och timmy efter skolan det var lika kul som vanligt.

fick skjuts hem av jessica vid fem och har inte gjort mycket alls. sitter nu och kollar på robinsson och efter det ska jag antingen se american pie eller a walk to remember, har inte bestämt mig än:)

imorgon är det fredag! äntligen.. jag ska vara hos R tror jag. verkar så iaf <3

ha det så bra xoxo


"myskväll" eller nått..

sådär sett klar på robinsson, eller jag kollade väl inte heeela tiden kanske haha.

nu har jag iaf gjort en kopp chailatte och sitter och kollar på adam och eva, en liten myskväll för mig själv sådär när jag inte har min pojkvän här, men det funkar ju hyffsat iaf..

nu ska jag fortsätta med adam och eva och hoppas på att jag blir frisk!

om jag hade slängt varenda pappr som jag har snytit mig i på golvet i mitt rum (jag har ganska stort) så skulle golvet fan vara täckt! och jag skojar inte! Fast som tur är, är jag inte så äcklig. jag slänger i papperskog eller toaletten haha!

ha en bra kväll

xoxo


den 27 januari

Hejhej!

idag blev jag väckt klockan sju av mamma, varför då tänkr jag, jag har ju fan sovmorgon? men så känner jag Robins varma rygg mot mig och kommer på att tyvärr så har inte han sovmorgon och måste ta bussen till stan en halvtimme senare.. det tar ett tag att gå upp, jag tror han kom upp en kvart innan han var tvungen att gå haha men han kom iväg iaf. När han hade gått somnade jag om och sov till halv elva. åkte till skolan en timme senare och vi hade bara två lektioner.

när vi slutat skulle jag, Jacqueline, jesper, philip och timmy gå till storken, men det var proppfullt efter en timme nästan blev det så att killarna satte sig och åt pizza eller något och jag och Jacqueline drog till burger king, och satt där och pratade.

Åkte hem vid kvart i fem ungefär..

har duschat och ätit, nu sitter jag och tittar på Robinsson.

imorgon är det torsdag, alltså snart helg!

nej nu är reklamen slut, hejdå sötnosar

xoxo

kommer inte på någon passande rubrik

fick sluta tidigare idag! jag, Jacqueline och Jessica satte oss på storken en stund och pratade och hade hur kul som helst. Vid tre skulle Jessica hem, men jag skulle vänta till halv fyra för då slutade R. Jacqueline väntade med mig, vi gick runt lite på stan och jag köpte en födelsedagspresent till R, iofs fyller han inte år förens om typ tre veckor men endå.

mötte upp R runt fyra och vi satte oss på bussen till mig.. Han har suttit och spelat sen dess haha.. menmen han ska ju sova här så jag får natten iaf! och nyfiken som  han är var han tvungen att få sin present nu så skitsamma han fick den, jag ska ju endå köpa en annan sak till honom. Han fick en gråvit randig tröja, lite liten kanske men den var fin ändå tycker jag.

Snart är det PH som jag ska titta på, sen ska vi nog titta på en film innan vi ska sova. imorgon har jag bara två lektioner, hur skönt som helst!

Jag går ju i ettan på ekebygymnasiets hotell och resturang linje. och nu inför tvåan ska man välja om man vill gå resturang, hotell eller hotell och turism.

jag har valt hotell och turism för det verkar roligast.. sen ska man ju göra massa val för extra kurser.

jag ska gå "servering, dryck och bar", "engelska b" och "choklad och konfektyr"

om det inte finns plats på choklad och konfektyr ska jag gå "bordsdekorationer" och "psykologi"

hah riktigt krångligt det där systemet med att välja och ni förstår antagligen inte vad jag pratar om heller haha men jaja.

vad går ni för linje,  eller vad ska ni välja?

xoxo


godmorgon!

sitter i skolans datasal, vi ska skriva om bakterier men jag är nästan klar så jag passar på att skriva ett litet inlägg!

iofs har jag inget att skriva som är intressant haha men det skiter vi i!
hmm... natten var väl sådär. har varit värre, har varit bättre. idag blir den nog bättre för min älskling ska sova hos mig, tror vi går ut och äter på kinaresturang också. och jag har sovmorgon imorgon, till tjugo över tolv och har två lektioner men vi får se om jag åker till skolan eftersom jag är så himla förkyld aja det blir som det blir, ser iaf fram emot eftermiddagen!

kolla det blir ett hyffsat långt inlägg iaf, vad duktig jag är! hihi.

jag tror att min lektion slutar snart så jag ska fortsätta med mina bakterier.. men ha det så bra hemma, i skolan eller på jobbet så hörs vi senare.

xoxo 

snart dags att sova!

det blev ett inlägg till, endast för eran skull visst är jag gullig!

Haha jaa PH är bra roligt att kolla på.. undra vad dom tänker när dom kollar på det här? det skulle jag vilja veta!

nu sitter jag och kollar på den amerikanska versionen av "talang" de svenska är mycket roligare tycker jag.. men nu ska jag kolla om vi har något chaite hemma sen kolla lite på en film innan jag ska försöka somna.

imorgon slutar jag tidigt! fy f*n vad skönt! förhoppningsvis får jag vara med min älskling efter skolan, men vi får se hur det blir. ingenting bestämt iaf.

godnatt alla läsare!

xoxo

i can always make you smile.

jag tror att jag har suttit med det här inlägget uppe i cirka två timmar snart och ändå inte skrivit något haha. Helgen spenderades hos R, vi hade det mysigt som vanligt. igår, alltså söndag. åkte vi hem till mig för han skulle sova här tihi mysigt.

Men i lördags blev jag plötsligt förkyld, bara sådär pang bom. Så nu är jag täppt i näsan, typ lock för öronen och ont i huvudet.. härligt! det blev ju ännu bättre idag när vi hade kök haha inte direkt va... Och igårnatt ska vi inte prata om, vaknade flera gånger av att näsan skulle vara jobbig. haha stackar robin fast han sov ju iförsig..

Efter skolan (som slutade kvart över fyra!!) Gick jag, agnes jessica och jacqueline till donken och åt där.. sen skulle Agnes och Jessica hem, men jag och Jacqueline fortsatte hänga på stan ett tag, båda åkte hem med ett par skor, hur snygga som helst!

nu är jag iaf hemma, har duschat och nu väntar jag på att Paradise hotel ska börja. Vi får se om jag får någon sömn idag, med tanke på att jag både sover själv och är förkyld!

kanske slänger in ett inlägg innan jag ska sova också, men jag lovar inget ni får helt enkelt vänta och se ;)

xoxo

snart helg wihoo!

Har varit dålig uppdatering, förlåt. Tog bilder från i tisdags som jag hade tänkt lägga upp men dom ligger på Robins mobil så jag lägger in dom så fort jag får dom haha :)

Idag var en ganska lugn dag i skolan lugna lektioner och så. Efter skolan åkte jag ner på stan och gick till banken för att få ut mina pengar, äntligen! Efter det följde jag med hem till Jessica, vi kollade på tv, spelade ett dansspel på wii,bakade muffins och pratade, det var mysigt och väldgt kul!

sov dåligt inatt så jag är väldigt trött, så vi får hoppas att uppdateringen blir bättre efter helgen!

xoxo

firade ett år igår.

ja och min pojkvän firade som sagt ett år igår. Först var det skola på morgonen. jag slutade halv två och R halv fyra så jag satte mig på storken med jessica agnes philip jesper och alex ett tag medans jag väntade på honom. När vi kom hem till mig somnade R haha gulligt. Vid sex gick vi ut och åt. Han åt plankstek och jag åt fetaost fylld fläskfilé riktigt gott. Där satt vi kanske en timme. sen gic vi och möta upp alva och martin, dom skulle käka pizza och vi skulle till ica, där vi köpte en dricka och en ben&jerrys glass! riktigt mumsigt.. Vi satte oss i min säng med glassen och tittade på "två tigerbröder" hur gullig film som helst, rekommenderas verkligen! Och efter det kollade vi på "sommaren med Göran" sen blev det prata och sova.

Jag hade egentligen sovmorgon idag men det hade inte han så jag fick gå upp 7 och väcka honom halv åtta försvann han iväg till bussen.

mysig dag/natt med min älskling.

Idag somnade jag om och sov till elva fast jag hade ställt klockan på tio -.- bussen gick halv tolv så det var bara att sminka sig, klä på sig och gå ut haha. hade bara två lektioner idag och sen blev det såklart storken! jag säger ju det. vi blir stammisar!

nu ska jag hoppa in i duschen!

xoxo

ella är arg nu

Dagen börjar med kök. som sagt fick jag och jessica agera mattanter.. typ :p men det var ganska kul förutom när folk klagade på vilken mat det var, men kom igen det var inte vi som bestämde vad vi skulle laga? det roligaste var när en extremt jobbig tjej i tvåan (som jag har stört mig på mångamånga gånger) kommer och ska ta mat.

hon: nej fy fan vad äcklig mat dom där ettorna har gjort. varför kan ni inte göra goda maträtter?

jag: ursäkta, men det är inte vi som bestämt menyn så du kan ju gå och klaga någonannanstans :)

hon tar iaf lite av maten.. sen kommer hon för att hämta mer.. 4 gånger haha så vi är inte så jävla dåliga ;)

känner under dagen att jag får riktigt ont i handleden, råkr ha tur så skolläkaren var på skolan idag. Han kollade på min handled och konstaterade att jag har en klämd nerv och därför får jag så ont. jaha tack det har ingen sagt förut? inte ens när jag var på akkis? stört men han visste ju vad han pratade om och nu ska han skicka ett brev till akkis så att jag ska få göra en röntgen. men det var ju bra, tycker jag!

efter skolan blir det storken för mig, jessica, agnes, philip och jesper. Min mobil blir snodd, jag blir skitarg.
men nu har det fixat sig, mamma spärrade min mobil, jag fick låna hennes och jag satte i ett nytt simkort :)

jag längtar tills imorgon då jag och min älskling firar ett år! grattis till oss :)

xoxo


utan rubrik

nu har min älskling åkt hem till sig igen. känns alltid lika tomt när han inte sitter bredvid mig men på tisdag får jag sova med honom igen iaf!

Imorgon är det dags för kök igen, jag jessica och aras kommer stå som mattanter typ.. haha vi får se hur det går. Och av någon märklig anledning har vi både svenska och engelska efter köket så vi slutar kvart över fyra.. vem f*n kom på vårat schema?? Jag är trött redan nu bara av tanken på en sån dag haha.

har fått mina pengar nu för handleden föresten! 13.000 blev det.. så det var väl bra, men jag tyckte dom var ganska snåla haha. Dom ansåg mig vara bara 1% handikappad fast jag har haft ont i handleden sen sexan plus att jag inte kan använda den till vissa saker menmen. bättre än ingenting iallafall.. nu är frågan vad ska jag göra för pengarna?
Funderar på att gå till en frisör och färga håret sen köpa lite kläder. Men sen blir det nog att spara lite också :) 

nu ska jag titta på Blåsningen och efter det någon film. så godnatt!

xoxo 

helg!

vaknade nyss och sitter och kollar på the x-effect på mtv.Robin ligger bredvid mig och sover, han är jättesöt när han sover haha. vi har bara varit hemma hos mig och tagit det lugnt.

På tisdag har vi varit tsm i ett år, det iras med bio och resturang tror jag!

aja skriver mer senare!

xoxo


sista inlägget för idag..

ja nu ska jag väl snart sova. ligger och tittar lite på tv.. Imorgon har vi kök kom jag på, med allas vår favorit Åsa haha.

det är ju fredag imorgon! trodde det var torsdag.. haha vad skönt då är det ju helg! Robin och jag ska vara hemma hos mig, det var iaf sagt så men vi får se :)

aja godnatt!

xoxo

dagens outfit



skjorta - Ellos
jeansleggings - Vila

ett gott skratt förlänger livet

Hallå alla små bloggläsare!

Idag var en rolig dag, iaf efter skolan haha men det kommer jag till. dagen började med sovmorgon, iofs vaknade jag tio över sju av att min mobil ramlade ner bakom sängen. så ligger i typ tjugo minuter halsovandes och försöker känna efter om jag hittar den med handen. såklart gör jag inte det. bestämmer mig för att somna om men tio minuter senare var det dags att gå upp.. j*vla mobil!
första lektionen var hotel, vilket jag tycker är väldigt kul faktiskt. även om vi inte gör värsta roliga grejen just nu. sen hade vi idrott, halva tiden gick åt till att planera vad vi ska göra på lektionerna fram till sportlovet. nu är det såhär att på fredag (då vi också har idrott) slutar vi 16.10 och det känns ju inte jättekul. men våran idrottslärare är så bra så han föreslog att vi förlänger torsdagslektionen en halvtimme så skiter vi i fredgastimmen! Tycker jag låter som en väldigt bra, för då slipper jag få skolk på fredagar haha (a). När vi pratat klart fick vi göra vad vi ville. jag valde inlines haha jag var bäst såklart.. eller nja om man är bäst om man typ tar stöd av väggen för att komma framåt?

lunch sen, äcklig korv. vad är grejen med skolor, typ gråblaskig korv? mums! eller?`

efter det, hygien som blir till ett roligt ämne tack vare våran urgulliga lärare Åsa haha alla tycker att hon är hur bra som helst.
slutade skoldagen med matte, man fick gå när man var klar.

som vanligt nuförtiden, blev det storken efter skolan, fortfarande jag, jessica,jesper och filip till en början. sen anslöt Kg, Stoffe och Granen. haha vi hade hur roligt som helst, satt och skrattade en väldigt stor del av tiden. där satt vi från tre till helv sex. Sen fick jag skjuts av jessica och hennes mamma hem.
jag tror vi kommer sluta som stammisar på café storken under den här terminen!

haha oj långt inlägg!

xoxo

andra dagen!

imorse hade jag verkligen ingen lust att gå upp! Shit vad jag var trött. Tydligen så hade mamma kommit in vid kvart i sju och frågat om jag skulle få skjuts idag. och jag hade svarat: nej buss! hon gick och duschade och kom sen in fem över sju igen och sa att jag hade bråttom för bussen går ju halv.

jag
: men jag får ju skjuts.
hon: men du sa att du skulle ta bussen.
 jag: nej när sa jag det?
 hon: tjugo minuter sen... 
jag:
jaha där ser man.. men jag får skjuts!

som ni ser, helt borta haha! skolan gick bra iaf, även om det var lite svårt att koncentrera sig. idag har vi vårat tråkigaste ämne, livsmedelskunskap, ja det handlar om alla slags hmm råvaror? Typ lökar, kål, sallader osv.. det finns typ 20 olika sallader intressant va :D eller inte..  Just nu håller vi på med citrus som det också finns typ 40 olika sorter av. vi ska jobba två och två med ett arbete som ska vara minst 5 sidor *jubel och applåder?*       och jag har väl kanske fått ig på 3 läxförhör (man måste ha alla rätt för godänt) som jag tydligen måste göra om? ööh nejtack tror du jag bryr mig om några kålhuvuden. jag ska inte ens bli kock så det ämnet skiter vi i haha!

okej nog med information om mitt värsta ämne! Efter skolan var jag,jessica,jesper och filip på storken igen. det är väldigt mysigt att sitta där och prata. sitter och skrattar väldigt stor del av tiden! Efter ett tag kom granen också men nästan precis då skulle jag träffa Robin som slutat skolan så jag gick därifrån och jag och robin åkte hem till mig. 5 gånger fick jag gå och göra macka till honom för att han var hungrig haha! Så kom mamma hem med pizza, alla tog en calzone, jag åt typ en fjärdedel haha.

vi två låg väl och myste och fortsatte kolla på vintergatan, han satte sig på bussen vid åtta och försvann hem till sig.

Jag tittar lite på american pie och håller på att somna, precis som igår är jag trött som f*n.

det var allt för mig
xoxo


ensamt och kallt

har legat jättekonstigt på min kudde tre dagar i rad nu så jag har så sjuukt ont i nacken! sen eftersom att jag inte sov speciellt bra inatt så var jag trött vid nio. pensionen nästa? har iaf suttit och kollat på paradise hotel som precis slutade. Nu kollar jag lite på Scrubs. men det är snart dags att sova eftersom att det är skola imorgon. Jag hoppas att jag faktiskt kan få sova "på riktigt" inatt, jag måste få sova om jag ska orka skolan!

men jag sover dåligt utan Robin jag vet inte varför men så fort jag känner hans närhet försvinner allt dåligt och alla mardrömmar bara slutar. Igår natt sa han åt mig att låsas att min kudde var han.. men: kudden kramar inte tillbaka, kudden snor inte täcket, kudden snarkar inte eller lägger sin arm runt än när man flyttar närmare. Det är inte samma sak. även om jag bara har en 90-säng känns det ändå som att den är stor när man är själv. Jag tycker inte om att vara själv. Utan honom känner jag mig inte trygg. jag älskar honom.




xoxo

första skoldagen efter lovet!

jaha, då var det dags för tidiga morgnar och sega lektioner igen.

natten var ine rolig, vände och vred på mig men kunde inte somna, när jag väl somnade vaknade jag av mardrömmar, jag slapp ju det ett tag men nu verkar de vara tillbaka och plåga mig igen.
gick iaf upp run sju imorse, sminkade mig och klädde på mig sen kom jessica och hennes mamma och hämtade mig. Skolan börjar som om vi aldrig hade haft lov, med matte! kändes inte som någon kul start men aja, det var kul att träffa alla igen!

slutade halv två, jag,jessica,agnes,filip och jesper satte oss på café storken för att fika lite. vi satt där och pratade till kvart över fyra ungefär, då hade även stoffe och granen kommit. Alla andra gick till Max men jesper hade inte druckit upp allt sitt kaffe så jag satt kvar med honom i kanske en halvtimme och pratade om allt möjligt.

 

fick  skjuts av jessica hem vid fem.

mycket mysig eftermiddag!

xoxo


paradise hotel och ansiktsmask

som rubriken avslöjer, sitter med ansiktsmask och väntar på at ph ska börja, som det gör om cirka 5 minuter. Jag och R var duktiga idag och gick upp halv tio. Det var verkligen dags att vända tillbaka dygnet efersom det är skola imorgon!

aja har inte mycket mer att säga tyvär, uppdaterar imorgon om hur första skoldagen efter lovet var!

xoxo

uppdatering

filmen var väldigt bra! Trodde att den skulle vara helt okej men den var helt underbar.. ta mig dit! Ska lätt ladda hem den hihi. om jag hade några som helst kunskaper inom photoshop hade jag gjort en avatar av mig själv men nu är det så att jag inte kan någonting alls om det så det sket sig direkt haha.

aja sen dess har det inte hänt något speciellt typ sovit och kollat på film mest haha.
sitter hemma hos R nu, och ingen blir väl förvånd när jag säger att han spelar? nej, trodde inte det.

sista kväleel jag sover här, imorgon åker jag hem till mig för på tisdag börjar skolan igen.. vet inte om det ska bli kul eller inte... vi får väl se.

har inte mycket mer att säga nu, men ha det så bra

xoxo


bio idag!

åkte ju hem till R igår och kollade på film, Cloudy with a chance of meatballs, haha den var rolig.. Blev väckta vid halv elva imorse men vi somnade om och sov till ett (a)¨

har  inte gjort så mycket idag men det blev bestämmt för cirka en timme sen att vi skulle på bio med Alva och Martin för att se avatar. det ska bli väldigt kul tycker jag!

skriver senare vad jag tyckte

xoxo


 


robin och martin hihi

nu går nästan allt som jag vill!

förutom kameran så har det löst sig, Robin svarade och duschen blev varm hihi.

Tog iaf en långdusch med rakning och hårinpackning härligt. kolla lite på tv sen klädde jag på mig och sminkade mig lite snabbt. Blir hämtad av Robins pappa om cirka en timme.

kan visa en bild på dagens outfit ;)




hoodtröja från gina
jeansleggings från antingen vila eller gina :P

inget går som jag vill.

först ringde mamma imorse och sa att "jag pratade med banken idag och dina pengar är låsta till den 31 januari så vi kan inte köpa din kamera imorgon vi får vänta tills den 31" så börjar vi bråka om det för jag anser att då kommer rean vara slut och det finns inga bra kameror för under iaf 8000. medans hon tycker att jooo du kan hitta en bra för hälften. suck.

sen är R dryg och vägrar svara på sms. Och jag har skittråkigt. plus att det är något knas med varmvattnet i duschen. det är iskallt. kommer vara fixat om en timme -.-


jag hade tydligen fel igår/idag. jag är inte på bättre humör!

 

xoxo


to be left outside alone.

nattbloggning. Jag kan inte sova är inte ens trött tror jag.. varje gång jag sluter mina ögon börjar jag tänka på dåliga saker och jag orkar inte det. Vill få bort alla dåliga tankar men det går inte.. har precis kollat klart på en film, men jag orkar inte sätta på någon annan jag gör ju inget annat än kollar på film nuförtiden, har väl snart sett varenda film som gjorts!

jag får bara fler och fler läsare och det känns jättekul! Så välkommna till min lilla blogg alla nya läsare!

på fredag är det bestämmt att jag, mamma och pappa ska åka och köpa en systemkamera. eftersom att jag får betala den ska jag leta efter något på rean haha kalla mig snål om ni vill men jag lever bara på mitt studiebidrag så vad ska jag göra? Iofs kommer jag betala min kamera med pengar från en av mina fonder. pengar som jag egentligen skulle få när jag fyller 18. Jag har tre olika tror jag.. ett startade min älskade morfar när jag föddes och där finns väl lite över 20 000 så därifrån ska jag få pengar. tack morfar <3

Han är död, föresten. dog av hjärntumör 2004 och jag saknar honom. han var min bästa vän.. Fast jag vill inte tänka på det för då kommer jag väl börja gråta. Imorgon är jag väl troligen på bättre humör och kommer säkert ångra det här inlägget, vill helst inte bli för personlig. men alla har väl problem ibland även om vi inte vill låtsas om det.

nej nu får det vara nog med känslosnack här. sov så gott

xoxo

ansiktsmasken på

eller, jag tvättade precis bort den, men jag hann ta några bilder iaf bara för att visa er! Sen kan man ju diskutera hur fina dom är haha!

Det blev iaf en choclate mud mask. och ja till er som inte har testat just den, den luktar choklad! Det är nästan så att man vill slicka sig på fingrarna när man har smetat runt den där masken i ansiktet haha. 

Ska kolla på någon film nu så enjoy mina fina bilder jag har tagit bara för er <3

xoxo

 

smutsig spegel jag vet (a)


då var det dags för





Whatcha say- Jason Derulo



xoxo


godmorgon

Det blev ingen ansiktsmask igår, jag orkade inte.. men vi kör på det ikväll istället!
Skulle ju åkt och kolla på systemkamera idag men det är ju trettondag jul eller vad det kallas (helt onödig dag enligt mig) och det är ju som en söndag, av någon konstig anledning.. aja så det blir väl av imorgon istället! Sen på kvällen var det tänkt att jag skulle till robin, men det kommer nog hinna bli ändrat. Så idag blir det väl att bara vara hemma och ta det lugnt.
ha det bra
xoxo

kallt ute, kallt inne..

Gick nyss ut en sväng till ica med alva. -21 grader ute. Efter 5 meter ville jag vända och gå in igen. det gjorde ont i halsen att andas med munnen och det sved i näsan att andas med den, härlig känsla...

Aja väl hemma igen efter något som kändes som en timme så sitter jag och kollar på paradise hotel haha skabbiga brudar finns det!

När det här är slut ska jag ta en dusch och efter en ansiktsmask. Blir väl kanske en bild på det också :)
nu ska jag titta vidare

xoxo

bio idag!

Jag och Robin åkte ju hem till mig igår! Vi har börjat titta på varenda avsnitt av vintergatan. ni vet den där serien som gick sommarlovet 2000? haha det är kul faktiskt, borsett från att nu när man är äldre märker man en mick i rutan ibland och såna där lampor man har för att belysa scener lite överallt i "rymdskeppet" sen att dom som är med i serien säger att dom är 13 när det är hur tydligt som helst att dom är äldre hahaha. aja den är faktiskt ganska bra ändå!

Imorse gick vi upp vid elva ungefär, eller, robin hade vaknat en halvtimme tidigare för att han hade stängt av alarmet på min mobil. Jag pratade tydligen lite i sömnen hehe.. gulligt..

Hans pappa kom iaf och hämtade honom vid tolv. och kvart över ett satte jag mig på bussen för att träffa jessica i stan. Vi såg alvin och gänget 2. den var fan bra! även om det var hon och jag sen 103 småbarn i biosalongen. varav den som satt bakom mig drog mig i håret ett antal gånger.

men den var sevärd, hur gullig som helst.

imorgon skulle jag och pappa åka och kolla på systemkamera tror jag :)

xoxo

10-01-02

haha vad fult det ser ut att skriva det nya året x)
aja man lär sig väl!

Blev inget skrivet igår vaknade runt två och sen blev det film i stortsett hela dagen. Somnade runt fyra och vaknade vid två idag också hehe!

Som ni säkert förstår sitter jag fortfarande hemma hos robin. Det blir väl film idag också, som vanligt hehe.

jag vill gå på bio, skulle ha gått med sandra igår på avatar man varken jag eller R hade pengar. Tydligen så missade vi något riktigt bra, menmen vi får väl se den snart vi också.

Nästa gång jag åker hem kommer troligtvis jag och pappa åka och kolla på en systemkamera! Har velat ha en jättelänge så hoppas jag får en hihi.

xoxo

gott nytt år

mitt år 2009

Januari- åkte till alunda för att fira tolvslaget med robin som jag hade träffat tre veckor tidigare och var störtkär i, blev sedan tillsammans med honom den 19 januari!

Februari- Robin fyllde 16. Massa plugg i skolan, massa skolk

Mars- Slutade på dansen, det krävde för mycket av min handled. min lillasyster fyllde år.

April- Helvetesmåndad, åkte till sälen med familjen och robin. Robin gjorde många dumma saker som jag inte har glömt än..
Fick även piercing!

Maj- Fortsatte i samma stil som april, robin fortsatte med sina dumheter och jag tvivlade på om det var värt att fortsätta vårat förhållande. Det blev iaf bättre men var trött på allting och gjorde själv dumma saker som endast har med mig själv att göra. Slita i skolan men mycket skolk. Birdie blev det också även om jag bara kollade på film

Juni- Skolan slutade och jag blev förvånad över att jag lyckades gå ut med betyg i varenda ämne! Kom även in på gymnasiet jag ville. Fest i östhammar slutade i kaos. Var mycket hemma hos robin och bara var och njöt av solen!

Juli- Sommaren fortsatte jag tog med mig robin på ett flyg till min mormor i Umeå och tilbringade en mysig vecka där tillsammans med honom!

Augusti- Åkte med familjen till grekland och blev brun haha. Väldigt mysig semester dock saknade jag robin hela tiden. Skolan började och jag hamnade i en underbar klass på ekeby gymnasiets hotell och resturang utbildning.

September- skolan rullade på och jag hade hur kul som helst, äntligen får jag göra något jag gillar! Det var väl ungefär här jag fick reda på fler saker om robin, hans kompis är nu förevigt hatad.

Oktober- jag fyllde 16 år den första dagen den här månaden. Firades med robin. Skolan kom igång på allvar så även rökandet... inte bra inte bra! Bokade tid för tatuering, blev aldrig av..

November- inte mycket hände, helt normal månd typ? Lärde känna lite fler folk genom jessica och hennes pojkvän! Mobilen gick sönder!

December- avslutning med skolan med korvgrillning och glögg, som på dagis haha men det var rätt mysigt. fick tillbaka mobilen, nästan trasigare än förut, iaf på skalet-besvikelse. Julen firades med mamma, pappa,lillasyster, mormor och farfar. Nyår och större delen av julovet kommer/spenderades med min älskling som jag fortfarande är galet kär i. Om 19 dagar har jag varit världens lyckligaste i ett år.<3


        


xoxo


RSS 2.0