tv hela kvällen

hello bitches :)
kunde inte sova inatt heller, somnade runt tre- inte bra! så jag hängde väl inte med så jättebra i skolan idag hehe!
har inte hänt så mycket idag, var med jessica en stund efter skolan medans hon skulle vänta på sin buss. sen åkte jag hem och har varit här sen dess! Ser iaf fram emot kvällen lite för nu är det idol och efter det dubbelavsnitt av desperate housewifes som jag typ älskar!
Imorgon slutar vi tidigt och senare på dagen ska jag och min pojke äta på kinaresturang sen ska han sova hos mig för jag fyller ju år på torsdag som sagt, guud vad mysigt det kommer bli. sen ska vi två, sandra och en kille hon känner gå på bio på lördag, det blir väldigt skoj.

nej nu blir det tv puss.

såhär blev föresten mitt skolfoto haha inte speciellt nöjd menmen.

fyfan vilken dag

som vanligt var jag hos R i helgen och vi/han bestämmde att vi skulle ha internetfri helg så det blev inget bloggande.

aja igårkväll kunde jag verkligen inte sova, det gick inte! somnade iaf tillsist runt två-halv tre för att vakna halv fyra igen för att jag frös. virade in mig i täcket och försökte somna om men det var helt kört! somnade sex. väckarklockan ringde en kvart senare. oh yes vilken härlig natt!
 
Efter det var hela dagen förstörd, börjar med att jag sätter på mig varenda klädesfram in och ut eller bak och fram. sen får jag springa till bussen utan frukost och krockar med huvudet i sidospegeln på bussen när bussen väl kommer.

börjar denna härliga dag med matte följt av engelska och svenska oooh ja vad härligt! äcklig lunch, sen hotel fick kolla på film då och det var rätt chill ioförsig.

sen ner på stan, köpte ytterligare en bh och en stickad tröja :) älskar att köpa nya kläder!

nej nu ska jag faktiskt försöka sova, vill inte att morgondagen ska bli förstörd hehe.

pussar


idag..

vaknade vi halv tio, men låg och kollade på film till två, sen åka ner på stan igen och fortsätta vår tjockiskväll med lunch på donken, sen köpte jag ett par jeans och en bh.

Hem till mig igen och snacka och kolla på tv. Jessica åkte hem vid åtta och jag tittade då på idol, kändisdjungeln och filmen Click, ska snart sova och imorgon ska jag vara med robin. så...

godnatt! puss



torsdagkväll

det blev ingen tid över igår för att blogga, men som jag sa då så kom iaf jessica hem till mig, vi åkte ner på stan och åt cupidosallad, sen gick vi runt på stan lite och jessica köpte avfärgninsmedel (hon ska bli blond igen) och jag köpte ett par skor. Sen skulle vi åka hem och det blev ett stopp på ica för att köpa massa onyttigheter! Sen när vi var klara med det hade vi lite problem, jag hittade inte mina nycklar! Så vi gick skrattande runt i svartbäcken för att möta min syster men när vi väl träffade henne hade inte hon heller nycklar. Men efter en liten stunds extra rotande i min väska hittde jag faktiskt nycklarna så vi gick hemåt igen.

Satte igång med hennes hår, och efter första omgången var klockan runt tio och då kom vi på att vi skulle behöva lite mer cola, men ica nära mig var stängt så vi satte oss på bussen och tog en tur till ica i flogsta istället haha.

Väl hemma igen körde vi på med andra omgången håravfärgning, resultatet blev inte helt oväntat gult, men hon ska fortsätta färga i helgen. sen blev det fotkräm,ansiktsmask och nagellack + film  somnade runt tre.

en mycket rolig kväll!<3






tjejkväll!

med jessica idag, hon kommer hit runt fem då ska vi ner på stan och käka sallad på cupido, mums. sen till ica vid mig och köpa tjockisgrejer! sen blir det ansiktsmasker, fixa naglar och allt sånt där tjejigt, plus massa filmer ofc! det blir nog väldigt mysigt tror jag.

medans jag väntar på henne ska jag sitta och titta lite på twilight hehe. blir bloggning och bilder ikväll i think.

hennes tatuering är föresten assnygg, så det blir spännande att se hur min blir. den 23 oktober gäller det!
och nästa torsdag fyller jag år, grattis till mig!

puss<3


jag vet inte varför..

...jag har blivit så dålig på att blogga?
jag menar jag har ofta rätt mkt tid över där jag skulle hinna skriva något men jag tänker bara äsch men jag tar det senare och så blir det inte av.. haha det kommer nog inte bli någon storbloggare av mig iallafall!

jag bloggar endast för att jag själv tycker det är skönt att skriva av mig, sen är det bara kul om någon vill läsa skiten haha!

studiedag på torsdag och fredag- gud vad det ska bli skönt! Tror jag ska hem till robin torsdagkväll eller fredagmorgon/dag beror på honom...

på onsdagkväll kanske det blir en lite tjockiskväll med jessica, hoppas på det!
nu tar jag föresten bort min mp3spelare orkar inte med den. så det blir gammla hederliga youtube någongång ibland istället!

puss<3

dålig på att uppdatera!

jag vet, men är så jävla trött på dagarna även om jag lägger mig tidigt är jag ändå helt sjukt trött ändå. men aja det ha väl inte direkt hänt något speciellt, gått i skolan och varit med robin typ haha det är min vardag liksom. men idag var jag faktiskt inte med honom! ne jag har varit själv idag och tagit det lugnt har varit på riktigt dåligt humör hela dagen utan något bra anledning. imorgon slutar vi tidigt då blir det att åka ner på stan med jessica, äta och sen ska hon tatuera sig och jag ska följa med henne som stöd eller vad man kan kalla det. det blir nog bra :)

nu sitter jag och kollar på idol och äter morötter hehe. efter blir det kändisdjungeln heja Karl-Petter för fan :D haha.

puss

godmorgon!

åkte till skolan som vanligt imorse, men eftersom att jag fortfarande är lite förkyld och vi skulle vara i köket hela dagen fick inte jag vara med för min lärare haha, så det var bara att sätta sig på bussen hem igen, även om jag känner mig helt frisk men aja en ledig dag jag klagar inte (a)

nu är bara problemet vad jag ska hitta på nu... ska va med älskling senare men han slutar halv fyra.. jag får väl kolla på tv eller något.

hörs sen puss!


slapp dag

halloo

hade typ.. en hel lektion idag sen bara massa raster typ. Jag och Jacqueline drog ner på stan när det var lunch och käkde på donken och gick runt och kollade på lite kläder. Aa sen tillbaka till skolan och hade kanske en kvarts lång lektion sen slutade vi.  drog ner på stan igen och köpte en skinnjacka, och sen träffade jag min pojke och åkte hem till honom, åt mat och kollade på den där tecknade filmen up! den var väldigt söt haha.

imorgon blir det köket hela dagen i skolan som kommer bli lite lagom kul eftersom vi ska hålla på och göra smårgåstårtor som innehåller räkor som jag då är allergisk mot.. hmm undra vad jag kommer få göra?!

vi hörs väl imorgon antar jag hej så länge <3


tjejtisdag

hade bara matte svenska och engelska idag, resten var inställt, eller ja den näst sista lektionen var inställd så vi hade två timmars håltimme, jag och några till åker ner på stan och när vi kommer tillbaka i tid till idrotten får vi veta att det inte blir någon! Aja skulle ha varit med robin idag men han hade läxor att göra så det blev inte så. Jessicas kille skulle tydligen också plugga så vi bestämmde att göra något istället, det blev en impulsklippning för jessica haha. först åkte vi mot ikea för att få pengar av hennes mamma, vi fick gå en bra bit för att komma dit. så vi pausade med varsinn korv och glass på ikea innan. 
När vi kommer tillbaka till stan så var det fullt på drop in på stället dit vi skulle först så det blev en annan frisör efter mycket väntan så blev hon iaf klar och fint blev det tycker jag.

Nu ska jag snart kolla på idol skriver senare.

puss!  

måndagkväll

idag var det dags för skola igen då, helgen borde verkligen vara längre än två dagar!åkte iaf hem till robin efteråt även om vi inte hann göra så mkt innan jag skulle hem är det alltid mysigt att vara med honom. nu sitter jag i min säng och tittar på bloggar samtidigt som jag ser pirates.. på tv.

puss

uppdatering!

hej!

jag vet att det har varit en grymt dålig uppdateing från min sida! men har inte haft tid helt enkelt. var hemma i torsdags iallafall för att jag var/är förkyld. sen i fredags åkte jag till robin oh sov där. i lördags fick jag träffa massa släktingar éftersom hans mamma fyllde år i onsdags, det var lite kul. och idag fick jag skjuts hem på morgonen. åkte sedan med mamma och pappa till siba och köpte en minidator till mig, äntligen! den är rosa och skitgullig! antar att det kommer bli en hel del bloggande nu, eftersom den är så liten och lätt att ta med.

jag fyller föresten år snart, eller okej tre veckor men va fan det är inte långt kvar!

har fått mina försäkringspengar nu föresten efter att någon idiot slog mig, fick bara ett blåmärke men för det gav dom mig 5000! så nu måste jag börja fundera på vad jag ska köpa för dom.. hmm jag och Jacqueline har ju lite planer...

aja hörs kanske senare!
puss

fortfarande förkyld..

tänkte vara hemma från skolan idag men eftersom jag skulle hem till robin idag var jag tvungen att gå till skolan för mamma, annars skulle jag inte få åka dit!

jag tror vi hade tre lektioner idag, engelska, datakunskap och näringslära. japp det var tre. så vi slutade kvart över ett. robin slutar halv fyra så han gav mig hemnyckeln och jag åkte hem till honom för att vänta istället haha känns lite konstigt att vara här utan honom. menmen hellre det än stå ute i regnet. nu ligger jag i en skön säng, kollar på tv, bloggar och äter körsbär som jag köpte.

hans mamma fyller föresten år idag så grattis! har gjort en lite blomma faktiskt hihi :)

skiver senare!

dålig dag

vaknade helt på fel sida och hade verkligen ingen lust att gå upp! Bara sega lektioner idag och jag sov nästan ingenting så jag kan inte säga att jag speciellt sugen på att gå till skolan idag, men jag gick endå! om det hade varit förra året hade jag skolkat, LÄTT!

aja det var iallafall matte, svenska, engelska, lunch, datakunskap och sen idrott. men var inte med på idrotten, är förkyld, suck.

åkte hem till älskling ett tag, och typ sov haha vi skulle ha kollat på film men när det var mat kunde jag inte äta någonting och kände mig sjukt illamående så det blev ingen myskväll som vi tänkt för jag satte mig på bussen och åkte hem för att förhoppningsvis bli bättre. Så jag tog en varm dusch och nu mår jag lite bättre faktiskt.

har börjat fundera över tatueringen igen, ska ha en fjäril men vet inte om jag ska ha vid höften eller i nacken?! panik.

nu blir det so you think you can dance om en liten stund sen sova!

puss

RSS 2.0