en bild!


31 oktober

nu är jag tillbaka!

gårdagen var stressig, jag stog i mjukisbyxor och lagade mat när alla kom haha! ;)
men efter ett tag var både maten, jag och robin klara så vi gick upp till de andra med maten och dom verkade uppskatta den! efter maten bar vi bort bordet så det fanns plats på golvet, jag satte i mina tänder men dom var helt värdelösa och ramlade av så dom var verkligen inte värda priset!

men vi hade kul, det gick lite lång för vissa menmen haha! linda, elin och joel tog sista bussen hem och de andra sov kvar. tror vi la oss vid tre.

vaknade 11 idag fast, det blev ju vid 10 eftersom det är vintertid!
städade och kollade på film tills de skulle åka hem, och när dom hade gjort det beställde jag och robin hamburgartallrik och pizza, riktigt gott!

jo men det blev ändå en helt okej kväll, bilder kommer lite senare!

låt!


30 oktober

vaknade tidigt idag, iaf för att vara oss! men vi har mycket att fixa idag, hur ska vi hinna med allt? robin är just nu och bär ut lite saker, jag fick inte överanstränga min arm så jag stannade kvar i värmen här inne istället ;) men självklart kommer jag ocksp hjälpa till!

kommer nog inte hinna uppdatera något idag, så vad sägs om att ha en liten frågestund bara över dagen? vi kör på det så när jag kommer tillbaka imorgon/senare idag vill jag ha massa frågor att svara på!


inte bra!

ska titta på en film och sen sova, har ont i huvudet, inte bra alls så ska sova och hoppas att det har gått över imorgon!

godnatt! <3

29 oktober

hejhej!

gick till skolan idag, jag och fanny körde våran redovisning om kinesiska muren och sen åkte jag till ungdomsmottagningen för att sätta in min pstav, ja det gjorde ont som fan, det där j*vla bedövningsplåstret hjälpte inte!

menmen, sprang in på pressbyrån och köpte en macka innan jag åkte tillbaka till skolan eftersom jag missade lunchen. ;)

kom tillbaka och hade prov, det gick väl.. okej kanske?

sista lektionen så satt alla i klassrummet men läraren kom inte.. så efter kanske 20 minuter kommer hon in "men, jah trodde att ingen skulle vara här och jobba hemma, var det inte så vi bestämde" haha så där slutade vi, robin slutade en liten stund senare.. vi åkte hem till mig och pappa var jättesnäll och skjutsade oss både till willys, maxi och hem till robin! han fick en chokladkaka som tack ;)

kom hit, åt mat, kollade på tv, somnade haha, vaknade vid halv tio-ovärt! aja kollar lite på tv nu.

imorgon blir det att gå upp hyffsat tidigt och fixa iordning allt inför festen!

äsch jag ger upp

skulle till att börja plugga, läste igenom allt lite snabbt, så började ett bra program på tv, när det var slut så tog jag upp papprena och läste en gång till, sen gled ögonen till teven igen och sen somnade jag till, suck, det är inte meningen att jag ska plugga haha ;)

28 oktober

slutade halv ett idag, så nu slipper jag städa mer, de två sista veckorna på praktiken som är efter höstlovet kommer jag vara i receptionen istället!

idag ska jag faktiskt bara vara hemma och försöka plugga, och packa lite så det inte blir stressigt imorgonbitti.. åker till robin direkt efter skolan, och kommer behöva ha en bag, för min väska är inte så jättestor. ska ju få plats med både halloweenkläder, vanliga kläder, smink, plattång, hårprodukter och lite annat.. så det blir ju lite jobbigt haha men vad ska man göra ;)

ska försöka ta tag i pluggandet nu, så hörs vi senare!

"varje dag rider omkring..."

har kollat på kungarna av tylösand, ska snart sova! imorgon är det redan torsdag! :D

juste, hörde tjejerna i kungarna... sjunga på en sång som verkade rätt skön, sökte upp låten och njaa.. bara refrängen var det haha! ;)



så med den här låten säger jag godnatt!

förra året..

förra halloween var jag och robin med adam,krille och simon.. vi skulle skrämma adams lillasyster och hennes kompisar som hade en liten  halloweenfest, dom skulle gå någon "spökvandring" i skogen, och ja.. vi var "spökena" haha det var lite roligt ;)

men i år är det vi som har fest, utan någon som skrämms i skogen hoppas jag ;)


min och robins halloweenpumpa för ett år sen :)

sådärja!

äntligen kan jag säga att jag gjorde något annat på eftermiddagen än att vara hemma och kolla på tv!
åkte ner på stan och mötte johanna som också skulle med, så gick vi runt och väntade på killarna. när dom kom så gick vi och åt på burger king och sen tog vi bussen till buttericks där vi var ett bra tag, jag köpte iaf ett par vampyrtänder och blodkapslar, men inga såna där gummitänder som går över hela käften, nä det blev lite dyrare som bara var två som man sätter fast på valfria tänder. kändes lite "verkligare"" ;)

någon gång under nästa vecka får ni bild på hela outfiten :)

sen åkte vi tillbaka till stan och jag stod med älsklingen och väntade med honom på hans buss, sen gick jag till min buss som kom 2 minuter senare!

och nu är jag hemma, och kollar på tv haha ;)

27 oktober

praktiken idag, tog en våning själv och fick gå sen, var klar vid tolv! :) gick till apoteket och hämtade ut min pstav. nu är jag hemma medans jag väntar på att robin ska sluta, så ska vi ta en lunch och åka till buttericks sen, känns typiskt bloggare att säga "åka ner på stan och ta en lunch" haha ;)

aja skriver när jag kommer hem sen :)

nattinatti

ska stänga ner internet och kolla klart på remeber me, (såg första halvan igårkväll) sen prata lite med min älskling och tillslut sova, onsdag imorgon, då är det bara torsdag och fredag kvar så är det helg sen, härligt!

jamen då säger jag godnatt nu, så får ni en låt som avslut!


hoppsan

låg och kollade på tv, hoppsan.. vaknade av att mamma kom in igenom dörren alldeles nyss! jag tycker det är lite obehagligt att somna sådär och vakna upp och inte riktigt veta om det fortfarande är samma dag ;) så¨tycker iaf jag menmen..


mamma ska göra mat nu, senare blir det paradise hotell och efter det desperate housewives och sen bartenderskolan, trevligt!

26 oktober

då var tidagen också nästan avklarad, härligt, den här veckan kommer gå snabbt! ;)
var på praktiken idag, var i städet så slapp gå upp vid 5 iaf! blev klara lite efter tolv så då slutade jag! kom hem för en halvtimmer sen kanske, tömde diskmaskinen och åt en macka hehe ;)

sitter och kollar på tv och har inga planer för dagen, förhoppningsvis har jag fått en paket på posten som jag ska hämta, ska nog gå och köpa mig lite godis också!

imorgon är det praktik igen och när den är slut ska jag hem lite snabbt, sen åka och möta robin och kanske några andra grabbar, vi ska käka lunch och sen åka till buttericks och hitta något till på lördag!

det var min dag, jätteintressant hehe ;)

hemma igen.

var och kollade på musikalen och alva följde med!
min syrra går i kulturklass, precis som jag gjorde på samma skola i högstadiet.. och alva gick i min klass.. det kändes lite sorgligt att sitta där på en stol och inte själv vara uppe på scenen och vara nervös, men dom var duktigt :) när showen var slut kände jag och alva "ska vi gå till skåpen och hämta böckerna" som man alltid gjorde efter att ha varit i aulan, kom på sen att det inte är våra skåp längre haha ;)

men vi tog en tur i skolan, gick till skåpen som blivit vitmålade och tråkiga istället för röda och blåa, gick till "tunet" där man satt varje rast, där dom har gjort det mycket bättre sen vi var där haha.. enda stället som vi inte gick till var första trappan i korridoren då den alltid kommer vara "spanskatrappan" när man gick dit hade man spanska och det vill vi nog inte påminnas om ;)


korridoren :)

25 oktober

sådär då är måndagen snart över! hade ju prov idag, det kändes bra svarade iaf på allt ;) så vi får se sen vad resultatet är :)

slutade strax innan två och åkte hem, klockan sex ska jag gå och kolla på min lillasyster och hennes klass som har uppvisningen av sin musikal idag, kanske skulle alva följa med också!

slut på det här inlägget, puss

hemma och borde plugga..

kom hem för en timme sen ungefär, men har ätit mat och lite annat.. sitter och kollar på en film på 3an som verkar ganska bra, vid din sida tror jag att den heter ;)

har prov i politik imorgon och det känns ju sådär, läste igenom allt två ggr igår och en gång idag. får väl sitta med alla papper och plugga lite till, men det känns som att det som jag inte kan nu, det kommer jag aldrig kunna haha ;)

är ni intresserade av politik?

24 oktober

vaknade elva idag, men robin sov lite längre.. när vi hade varit vakna ett tag så skulle vi bära ut deras soffa till huset vi ska vara nästa helg,  så det tog en liten stund då.. men det kommer bli riktigt bra däruppe nästa helg då vi ska fixa det sista!

har precis duschat, vet inte vad vi ska hitta på fram tills att jag åker hem.. någon film kanske.. :)

hörs när jag är hemma!

vet någon..

vart man kan köpa poliströjor? ni vet såna där som småpojkar springer runt i?

23 oktober

vaknade vid tolv idag ungefär och har röjt och städat fram till nu nästan, imorgon ska vi bära in en soffa till och sen är det i stort sett klart! det blir nig bra ska ni se! ;)

nu tänker jag bara ligga i sängen resten av dagen, nästan haha.
vad ska ni göra ikväll?

22 oktober- ett tag till

ligger här i sängen med en sovande robin bredvid mig, han var lite trött han så lite massage i ansikte och hår och han sover sött, men det är mysigt att han ligger här och sover.

imorgon börjar vi rensa inför festen nästa helg, är grymt taggad! så det blir nog en lång dag imorgon, ska ta och sova jag också tror jag.. så jag orkar med morgondagen..

godnatt på er <3

skolan

sitter i skolan och har turism, jag och fanny har gjort en powerpoint presentation om kinesiska muren, och är klara med det nu, så passade på att göra ett snabbt inlägg, den här lektionen är snart slut och efter det blir det hotell B, med en liten rast emellan då hehe ;)

slutar runt halv fyra, och då ska jag hem till robin, vi måste börja förbereda inför nästa helg. bära ut möbler och lådor mm.. fast det kanske vi påbörjar imorgon, får se :)

ska dra nu, puss

fråga till er

nästa lördag (30 oktober) ska jag vara på en liten halloween fest, frågan är vad man ska klä ut sig till?
läskigt, sexigt, snyygt, fult, sött äckligt?


hittade en bild från åttan

då jag testade bruna linser, vad tycker ni, passade det?


kan informera om att jag ändrade ljuset och kontraster på bilden, har aldrig kunnat något annat x)
och ja, jättesnyggt med en snöflinga där men hade lite komplex för min näsa då ;)

men som sagt, fint med bruna ögon?

jag ska plugga, snart

ska bara kolla lite på tv, och gå ut med alva, och fota lite först, det kommer bli plugg en timme ikväll haha! ;)

måste bara skriva en sak, som inte är intressant egentligen.. men i högstadiet var vi ett gäng tjejer som brukade umgås, visst vi var inte tighta bästa vänner men väldigt bra kompisar, som jag såg det iaf.. och i 7an när jag fyllde år så bjöd jag hem alla på en skräckifilms kväll hemma hos mig. och ja det körde vi på de två andra åren också, och även lite andra gånger bara för att det var så himla roligt!

men nu sen vi slutade är inte jag med längre, kanske för att dom egentligen tyckte jag var tråkig? kanske för att jag har pojkvän? kanske för att vi inte ses som förut?

men ingen frågar längre om jag vill vara med, det känns faktiskt lite när jag läser på blogg eller facebook att "helgen var så himla rolig" "skräckfilmerna var sjukt läskiga" "bio i helgen"

ja jag är med min pojkvän på helgerna för att det bara är då vi ses, men om någon skulle fråga om jag ville vara med och se två skräckisar nästa fredagkväll skulle jag försöka se till så att det går,

menmen ;) jag är inte sur, herregud verkligen inte! tycker det känns lite tråkigt bara, jag saknar er tjejer.

det här måste ha varit första oktober i åttan





21 oktober

gud vad skönt det var att sova ut idag!  ska snart ta tag i pluggandet, ska bara kolla lite bloggar och så först hehe ;)

men ja, jag vaknade vid tolv idag så det har inte hänt mycket sen dess, så vi hörs senare :)

20 oktober

tog mig till praktiken idag också, gick hyffsat snabbt, sen istället för att städa fick jag sitta och läsa om egenkontroll och hygien och sånt.. men eftersom jag hade även restaurang i ettan så kunde jag redan det hihi ;)

åkte hem och en stund senare kom robin och elias, och vi gick och käkade lunch :) sen följde jag med robin hem, ville sova där, men se det gick inte.. :( aja fick några timmar med min älskling iaf och vi ses ju på fredag igen!

jag har ingen praktik imorgon, känns skönt! men ska va hemma och plugga.. inte så himla roligt det heller, menmen det måste ju tyvär göras ;)


nu kan denna dag bara bli bättre!

kom ju hem där vid tolv.-ett.. och nu är klockan snart fem? vart tog tiden vägen? satt med datorn i knäet och kollade på tv, mitt i ett program så blev det myrornas krig på varenda kanal istället = jag blev sur och irriterad.. har dessutom extremt ont i en bihåla (haha kan man skriva så?) började nästan gråta där ett tag för att det gjorde så ont. somnade en liten stund men vaknade för att jag var riktigt varmt..
så nu sitter jag här fast tvn fungerar igen (!) och har tråkigt hehe...

enda positiva idag är att det är desperate housewives på tv! haha vilken tönt jag är.. :)

hur har eran dag varit?

19 oktobet

grattis till mig och älsklingen idag för 21 månader idag <3

jag har kommit hem från praktiken nu, slutade tidigt, men började ju även tidigt... mamma skulle skjutsa mig så jag kunde gå upp fem, för att vara där sex.. lite innan halv sex tog jag mig ur sängen haha ;)

var i frukosten, men fick stå och diska i stortsett hela tiden..

jag går väl dit imorgon också men inte på torsdag, jag orkar inte det, så är det...

aja hörs senare!

godnatt!

nu ska jag försöka, kommer inte gå, dessutom om jag somnar, kommer jag inte komma upp imorgon ;)

vi hörs imorgon när praktiken är slut, om jag inte somnar så fort jag sätter mig i sängen då ;)

sovgott!

såhär ser min kväll ut

gå ut med alva nu, sen paradise hotel, top model, duscha, lägga mig i sängen och slökolla på tv tills jag blir trött, fan vad kul det låter...

ska ju upp innan fem imorgon, jaha ännu roligare, kommer aldrig att gå...

ska ut nu iaf, puss

vill ha



verkar så himla sköna och mysiga! synd att jag bara har mitt studiebidrag.. annars hade jag köpt den direkt, men den kostar mer än vad jag får i studiebidrag så får nog vänta lite hehe... ;)

18 oktober

försov mig lite imorse men jag hann! :D mötte robin vid bussen i stan så vi åkte tillsammans till skolan, hade svenska och samhällskunskap, har prov på måndag, ett stort häfte om politik att plugga på i veckan då.. som om det inte var jobbigt ändå!

slutade sen, det gjorde robin också så det blev en lunch på burger king, gott var det! sen skulle han hem och jag med, så det blev att sätta sig på bussen hem och nu är jag hemma!

har extremt ont i handleden idag, och har ont i bihålorna också.. när jag äntligen har blivit av med förkylningen kommer väl något annat istället!

aja har inget intressant att säga, som vanligt då hehe menmen skriver snart igen ska ni se!


hemma

ja det tog ett tag och komma hem.. bussresan från robin till stan var inte så rolig, mådde illa hela vägen och hoppades att det skulle gå snabbt, men folk skulle på och av hela tiden vilket aldrig brukar hända på en söndagkväll haha! i stan missar jag precis bussen till mig så får vänta i stan en kvart, visst det är inte så himla lång väntetid kanske, men när det är kallt vill man helst inte vänta alls ;)

kollar lite på ensam mamma söker, blir väl någon film efter det tror jag.. sen sova!

ha de bra <3

17 oktober

vaknade runt tolv idag och har tagit det lugnt, det behövs inför veckan som kommer! tis-tors har jag ju praktik igen jag ska vara i frukosten = vara där klockan sex = gå upp halv fem... inget jag ser fram emot alls.. men vad ska man göra? ;) det är väl bara att tvinga sig upp och gå dit? om två veckor börjar iaf höstlovet!

väntar på att maten ska bli klar sen tar jag sju bussen hem, känns tråkigt helgen har gått jättefort, hade velat vara kvar längre, men förhoppningsvis går veckan snabbt så är det helg igen!

vad har ni gjort i helgen? :)

16 oktober

har inte ens haft datorn igång idag, från att vi vaknade till klockan sex ungefär har vi hållt på och städa och möblera om i Robins rum, när det äntligen var klart så var det mat, kollade klart på robin hood medans vi åt och blev klara för en halvtimme sen kanske, så det har varit fullt upp idag hehe ;)

men rummet blev väldigt bra iaf, mitt rum nästa vecka? ska köpa en större säng, har ju bara en 90säng, och det är trångt när man är två! så ska övertala mamma att vi ska ta en tur till ikea :)

ska snart kolla på någon film, har köpt lite godis att mumsa på så det blir bra de!

har ni haft en bra dag?

natt

har kollat på Robin Hood, ska lägga oss i sängen alldeles strax, mys på det!

vi hörs imorgon folket, godnatt!

15 oktober

äntligen fredag!

började dagen med en sovmorgon, började halv elva.. slutade tolv istället för halv fyra för vi fick komptid för de fyra timmar vi fick vänta ni vet när indierna kom? så det var extremt sköönt!

åkte ner på stan för att vänta på robin, madde var gullig och erbjöd sig vänta med mig <3 även jossan gick med oss en liten stund. jag och M satte oss och fikade på storken och när vi hade ätit upp var robin i stan, så alla gick mot stationen.. åkte med robin hem och är hos honom nu, tror det blir mat ganska snart också..

ikväll blir det idol och film tror jag ;)

hörs <3

jag vill ha sommar!


grekland förra året.

med dig är jag lycklig

jag kommer ihåg första dagen vi träffades, 2 december 2008.. egentligen skulle jag ha åkt hem men blev övertalad att stanna kvar eftersom "2 snygga killar" skulle komma.. mötte honom iaf den där decembernatten och var fast från första stund. Märkte att han kollade på mig hela tiden, men visste inte varför, men så var det, hela tiden såg vi bara varandra. vi gick in på burger king och han la handen mot min rygg när jag skulle gå in.. sen innan jag skulle åka hem gick vi och köpte godis och medans martin plockade sitt så la han armen om mig.
jag visste inte vad jag skulle göra så jag stod bara där som ett fån med händerna i fickorna ;) han tog iaf mitt nummer och så fort jag satt mig på min buss vibrerar mobilen "vad söt du var <3" satt och log hela vägen hem.. vi sågs varje dag resten av den veckan.

ja så började det kommer ihåg så himla mycket. första kyssen var på varma gubben helt underbart..
men trodde att han skulle playa mig, och ja han hade ju faktiskt flickvän fick jag reda på, fast dom hade bara träffats typ 3 ggr.. efter många om och men så tog det ju slut iaf, för hon hade haft en ny kille i tre veckor haha. sen den 19 januari blev det vi, på riktigt. äkta kärlek.

och vi har gått igenom allt möjligt dåligt och bra men klarat det tillsammans. inget gör mig lyckligare än att få ha just honom så pojkvän, att varje natt få höra att "jag älskar dig" tillochmed bråken, inte just dom men stunden då allt blir bra igen. att få ligga bakom och hålla om honom när vi ska sova, känna värme och närhet.
han gör mig lycklig och jag älskar honom.





en mini ella

måste bara visa en bild som jag inte visste att jag hade tagit kort  på och lagt in i datorn haha


14 oktober

idag ville jag inte till praktiken hade ingen lust alls, men gick till slut upp, 25 minuter innan min buss skulle gå ;) väl där så körde jag bara igång, många rum men blev klara strax innan ett så det var jätteskönt!

är hemma nu och har inga planer för dagen, är trött så tar det lugnt, imorgon är det fredag, skola och sen helg, den kommer alldeles lagom hehe ;)

vi hörs senare hörrni :)

vad tycker ni?

är inne på ngt forum och hamnade på en disskussion om "hur man ser ut som mullig och smal", vet inte om folk är seriösa med sina svar men ändå, blev lite chockerad över vissa svar..

ska lägga upp en bild nu, skulle ni säga att hon är "smal" "normal" "mullig" "fet"



den här bilden klassades som mullig på forumet.

nu då?





13 oktober

praktik idag då, städade, var jobbigt, slutade strax innan ett..

mötte upp mamma, köpte en jacka,strumpbyxor och knästrumpor, visar kanske senare :)

gick och köpte en subwaymacka på vägen hem som jag strax ska äta upp!

hörs senare ;)

det fina med hösten..

alla färger på träden, jag tycker det ser så glatt ut! sen tycker jag mer om det knallgröna för då är det sommar! men för att hitta något positivt med hösten så måste jag säga färgerna..



den här bilden tog jag på väg till ica tidigare idag :) ©

paradise och DH

tillsammans med lite glass med saltlakritsströssel, trevlans det här ;)

paradise går nu, känns som att det är lite överdrivet denna gång, gillar inte den där julia riktigt haha.. menmen vi får väl se vad som händer!

och sen *trumvirvel* desperata hemmafruar igen!

ska hinna ta en dusch därimellan tänkte jag, kanske kolla lite på fotbollen :)

12 oktober

rätt skön dag idag måste jag säga!

började med att jag och mamma tog bussen till akademiska sjukhuset för min magnetröntgen av handleden.. jag tänkte att det skulle gå fort, insåg rätt snart att så var inte alls fallet för när man gör en magnetröntgen så får man ju ligga i en sån här apparat



så jag fick klä av mig nästan allt och sätta på mig en sån där vit lång skjorta typ.. sen fick jag lägga mig på bänken (som på bilden) så låste dom fast min handled i en liten ställning så dom visste vart det skulle strålas.. så fick jag sätta i öronproppar sen fick jag hörlurar och jag sa att jag kunde lyssna på rix fm... jag skulle ju ligga där länge...

okej så skickades jag in i den där tunneln, och eftersom jag har klaustrofobi var det inte en rolig upplevelse alls, där skulle jag ligga i 40 minuter helt blickstilla.. inte ens rix fm blev det utan någon tråkig pratkanal.. så jag låg där och hyperventilerade och grät lite för mig själv. ;)

jaja.. sen vart de ungdomsmottagningen det gick rätt snabbt!

sen skulle jag till praktiken men behövde inte komma dit så jag gick med robin och köpte lunch på subway innan han skulle till skolan och jag skulle hem!

det var min dag hehe ;)

på min tv..

går just nu paradise hotel, äntligen har det börjat igen!
de serier som jag verkligen följer är desperate housewives, kungarna av tylösand och paradise..

är det något program som ni följer?

musik

Joshua Radin - Winter




11 oktober

jaha minusgrader imorse, fyfan.. jag vill inte att det ska bli vinter!

skolan idag gick bra, och snabbt så det var ju bra ;) robin slutade samtidigt så vi åkte ner på stan tillsamans så väntade jag med honom på hans buss..

ikväll har jag inga planer, paradise hotel börjar idag så det ska jag nog titta på hehe..
ska gå till ica och köpa en sån där nutrilett hunger control eftersom jag inte får någon lunchrast på min praktik. har någon av er testat det, funkar det? :P

sovdags snart..

ska ju upp till skolan imorgon, usch nu börjar de tidiga morgnarna igen, men det går snabbt det är bara typ.. 20 dagar till höstlovet :)

så nu ska jag gå och borsta tänderna, godnatt!

jag tog tag i fattigheten

nej, jag blev inte superkändis.. men jag har iaf skickat in ett CV!

Så med lite tur står jag där om någon vecka!


ångest, typ

det är bara så stressigt nu, skola, som faktist går bra men sen har vi praktiken som jag faktiskt skulle vilja byta till något annat ställe för om det ska fortsätta såhär vet jag inte vad jag gör! jag vill ha ett jobb, jag behöver pengar, men jag vill inte vara telefonförsäljare.. för krävande och jag vill inte behöva ha stressig praktik och sen börja jobba och komma hem halv tio.

kan jag inte bara få bli typ superkändis så pengarna bara rullar in?

men jag vet inte, det finns ju inga extrajobb!

äsch skitsamma nu ska jag se på ensam mamma söker och drömma mig bort till sommaren!

10 oktober

har spenderat helgen med min pojkvän, har inte setts på hela veckan då jag har haft praktik.. så det var att bara vara med honom! vi har tagit det lugnt och kollat på film, mysigt!

pappa fyller år idag också, så vi har firat honom lite med fika och presenter..

och nu åkte nyss robin hem, jag fattar inte hur det kan kännas så tomt när han åkt :(

ska väl kolla lite på film nu ikväll iaf..

hur har eran helg varit? :)

hej jag heter ella och är pensionär.

nu sitter jag här med min färdigmat som jag värmde i micron och väntar på att halv åtta hos mig ska börja, och ja.. jag är 17 inte 70 ;)

äsch det är ju bara jag hemma och i stort sett tomt i kylskåpet så det blev enklare såhär!

senare ikväll börjar robinsson, det ska jag också se på! :D

ska fortsätta med min pensionärsmåltid nu

puss på er

7 oktober

fyfan vilken dag... praktik idag också kom dit vid nio och satte igång direkt, tänkte att det skulle gå snabbt, men eftersom jag fick städa tp 2½ av 3 våningar helt själv så gick det inte speciellt snabbt, och så på slutet höll jag på med ett avreserum (då man måste bädda om, dammsuga, moppa och sånt) så kommer hon som jag "jobbar för" och säger: jag ska gå hem nu men du får göra klart ditt rum, gå ut med soporna och dammsuga i korrodoren sen kan du gå.

eeh jaha? jaja det var väl bara göra det då.. men hon kunde faktiskt ha dammsugit korridoren medans jag städade klart det där rummet tyckte jag..

jaja nu har jag ingen praktik förens nästa tisdag och då ska jag till läkaren och sen UM...

imorgon är det fredag! superskönt med helg, det behövs verkligen nu!

hörs senare! <3

"det är ju säkrare att åka båt, det finns inga träd på havet"

sitter och kollar på kungarna, haha de är ju bra roliga ibland.. just nu håller de på att förstöra varandras sängar.. ;)

onödigt inlägg, men ska fortsätta titta nu..

medicin och efterlyst...

ja ska väl klunka i mig lite mer "god" medicin.. uuuh får kväljningar bara jag tänker på det, ska kolla på efterlyst och har lite godis till det hihi ;)
sen ska jag se kungarna av tylösand och efter det blir det en snabbdusch tror jag!

hörs imorgon, puss

6 oktober

har tagit penicilliner två ggr och halsen är mkt bättre *tummen upp*!

praktik idag också, städade hotellrum, det går bra-det går snabbt.
slutade vid halv ett, gick till stan och skulle kolla på en jacka, men den satt inte fint alls så det är bara att leta vidare.. åkte hem och åt lite lunch och nu sitter jag framför tvn med datorn i knäet haha ;)

snart är det helg igen, sköönt

3 ggr dagligen..

sådär har tagit min första dos flytande penicillin, den stank, var vit och konsistensen ska vi inte tala om! nej fyfan höll för näsan och hade ett glas cola i andra handen. vi får köpa hem mycket cola om det här ska upprepas 3 ggr per dag i över en vecka!

åh är jätteglad för att de desperata hemmafruarna är tillbaka i rutan! :D ser någon av er på det?

5 oktober

gick upp halv åtta imorse, så sa mamma att hon kunde skjutsa mig till praktiken så jag sov i tjugo minuter till!

kom iaf till praktiken, fick tröja och kortnyckel, sen var det dags att städa, har gjort det förut så var inte så mycket nytt iaf ;) blev klara vid tolv men eftersom man "måste" jobba ett visst antal timmar så fick jag inte gå fast det inte fanns något kvar att göra, så jag fick torka av räcket i trapporna "bara för att" det var lite segt faktiskt, om man är snabb och gör klart det man ska så borde man ju få gå.. menmen ;)

gick till stan, mamma ringde och sa att de hade dropin tid i 45 minuter på en vårdcentral, så jag tog mig dit för att kolla upp halsen.. först kom en sköterska och tog ett prov i halsen, men hon hittade inget virus, så fick sätta mig och vänta på en doktor, som trodde att det var infektion i någon körtel, så jag ska ta penicillin för att det ska försvinna snabbare så jag slipper ha ont. (det skulle inte smitta som tur är!)

det var bara ett problem då.. jag tar ju inte tabletter och de här var tabletter och de var väldigt stora! så vad blev lösningen? jo flytande... usch mår illa bara jag tänker på det.
men så är det iaf, inte mycket att göra åt!

träffade min älskling lite snabbt också, tror han skulle till mig imorgon <3

och ikväll är det *trumvirvel* desperate housewives på tv!

"säg att du älskar mig"

kollar på den filmen på svt1, gillar inte svenska ungdomsfilmer så ofta, tycker att de brukar vara dåligt gjorda, har iofs inte sett så många ;)

har bara sett 40 minuter och den verkar sådär, men handlingen är hemsk..

har ni sett den?

4 oktober

vaknade imorse och kunde knappt prata, lät som om jag hade bedövat hela munnen.. oj så ont det gjorde.. åkte till skolan iaf, svenska, samhäll,lunch,turisthotell, gick och hämtade bafucin som gjorde halsen såå mycket bättre!

åkte ner på stan och träffade mamma, gick och köpte två par skor, visar bilder senare ;)

och imorgon börjar praktiken.. vi pratade om det på turisthotell lektionen, hur man ska bete sig mot gäster osv.. och att ifall det skulle bo någon känd person på hotellet vi praktiserade på så skulle man ju inte berätta det för någon.. men jag undrar om jag skulle kunna hålla mig haha, nu tror jag inte att jag kommer stöta på någon kändis men ändå! ;)

börjar 9 imorgon och slutar 14, känns bra, ska städa.. men jag är lite förvirrad.. hotellet har 40 rum och 5 som städar och de håller på 5 timmar, men när jag hade praktik i nian så var jag på ett hotell med dubbelt så många rum och bara jag och 1 till och vi fixade det på 2 timmar? hmm aja vi får se ;)

skriver senare!

AJ

jag har haft ont i halsen lite till och från ett tag nu, men förtillfället har jag galet ont, hela tiden, men gör extra ont när jag sväljer (som man gör.. ofta) och hostar..

tips på vad man kan göra åt saken om man inte har några såna där starka bedövningshalstabletter?


3 oktober

okej blev ingen uppdatering igår, ber om ursäkt för det ;)

hade iaf en bra födelsedag med god middag och bra presenter!
igår hände inte så mycket, mös med min älskade pojkvän..
idag åkte vi och köpte en mobil till mig, som var en av presenterna. det blev en mini pro.. så robin har försök lära mig hur den fungerar haha..

han åkte hem ganska nyss så det är tomt här nu...

ska spendera framför tvn och med att lägga in låtar i mobilen hehe!

hur har eran helg varit?

1 oktober

blir inget bloggande idag, för jag fyller år idag! så jag ska fira med min älskade pojkvän och familjen, det blir restaurang och presenter senare.

så vi hörs imorgon!
puss

RSS 2.0