5 oktober

gick upp halv åtta imorse, så sa mamma att hon kunde skjutsa mig till praktiken så jag sov i tjugo minuter till!

kom iaf till praktiken, fick tröja och kortnyckel, sen var det dags att städa, har gjort det förut så var inte så mycket nytt iaf ;) blev klara vid tolv men eftersom man "måste" jobba ett visst antal timmar så fick jag inte gå fast det inte fanns något kvar att göra, så jag fick torka av räcket i trapporna "bara för att" det var lite segt faktiskt, om man är snabb och gör klart det man ska så borde man ju få gå.. menmen ;)

gick till stan, mamma ringde och sa att de hade dropin tid i 45 minuter på en vårdcentral, så jag tog mig dit för att kolla upp halsen.. först kom en sköterska och tog ett prov i halsen, men hon hittade inget virus, så fick sätta mig och vänta på en doktor, som trodde att det var infektion i någon körtel, så jag ska ta penicillin för att det ska försvinna snabbare så jag slipper ha ont. (det skulle inte smitta som tur är!)

det var bara ett problem då.. jag tar ju inte tabletter och de här var tabletter och de var väldigt stora! så vad blev lösningen? jo flytande... usch mår illa bara jag tänker på det.
men så är det iaf, inte mycket att göra åt!

träffade min älskling lite snabbt också, tror han skulle till mig imorgon <3

och ikväll är det *trumvirvel* desperate housewives på tv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0