filmtips igen!

har ni sett filmen "allt för min syster" originaltitel "my sisters keeper"? om inte, borde ni hyra/ladda ner filmen på engång!

handling:

Hur långt är man som förälder beredd att gå för att rädda livet på sitt eget barn? Denna fråga ställs Brian och Marge  Fitzgerald inför gång på gång. Deras dotter Kate  får vid två års ålder diagnosen. Hon förväntades inte överleva, men hon får uppleva sin 16-årsdag. Men allt är tack vare Kates lillasyster Anna som är en perfekt medicinisk donator till Kate. Tretton år gammal fattar Anna ett drastiskt beslut om att hon inte vill vara donator till Kate mer hon vill bestämma över sin egen kropp hon skaffar en advokat och stämmer sina föräldrar. Åtminstone vill hon ha rätten att bestämma själv. Hennes beslut kommer att vända upp och ner på hela hennes familj! Men Anna förstår att detta beslutet kan leda till Kates död.


taget från wikipedia.


man får följa familjen från att Kate får sin diagnos, och hur det går i domstolen.
jag tycker att filmen är riktigt bra, eftersom att den inte är förutsägbar, extremt bra men hemsk handling! samma regisörer som har gjort the notebook.

verkligen värd att se!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0