filmrecensioner från igår!

Beck - den japanska shungamålningen.

inte alla som gillar beckfilmerna, men jag och min pojkvän gör det, iofs kom vi på efter halva filmen att vi redan hade sett den här men ändå haha. handlar iaf om att becks tyska kompis är i stockholm för att förska köpa in en målning han är intresserad av, men en kvinna bjuder högre och får målningen. senare hittas den här kvinnan död på sitt rum liggandes på en bädd av rosor.  ja så börjar beck och hans team reda ut det hela, men kvinnan är inte den enda som blir mördad på konstigt sätt.
jag tyckte att den var bra, inte den bästa beckfilmen men klart sevärd, även andra gången ;)
stormwarning

skulle vara en psykisk och fysiskt tortyr film, handlade om ett par som var ute och åkte båt så blev det oväder och de fann en ö där dom hittade en tomt hus, så dom gick in för att värma sig, så kommer självklart husets ägare in, en pappa med sina två söner som till en början verkar ganska normala, lite småsnuskiga som gillar att dricka. men dom var allt annat en normala, de vägrade låta paret åka därifrån och hotade med det ena och det andra.
som sagt skulle det vara en tortyrfilm och då trodde jag att den här fyllefamiljen skulle tortera paret men det var väl lite mer tvärtom. jaja jag tyckte att filmen var bra och spännande! och ni borde se den!
daddy day care - dagispapporna


ja en komedi blev det också, haha jag älskar den här filmen! okej handlar om två pappor som blir av med jobbet, deras barn går på det enda bra dagiset i staden, dock är det väldigtväldigt dyrt och lite väl vuxet för barn. så iochmed att de här papporna fick sparken kom de på den lysande idén att ha ett eget dagis. men det var ju inte lika enkelt som de hade föreställt sig. och som att det inte var nog svårt skickar rektorn för det andra dagiset en person från barnavårdsnämnden på dom för att hon vill få bort konkuransen.
nej men det var en riktigt gullig och rolig film verkligen sevärd!och den här killen är ju så jävla charmig så det finns inte, riktigt söt i daddy day care!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0